Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע פרצו לי לרכב (דפקו את המנעול של הבגאז') ולקחו את המגבר ואת הסאב של JBL. שניהם בני חצי שנה.

את הרמקולים ואת ה-HU השאירו כנראה מפני שהפאנל נשלף והיה אצלי בבית.

חיברת בחזרה את הרמקולים ל-HU כדי שאוכל לשמוע מוסיקה בינתיים אולם זה נשמע נורא.

עשיתי חיפוש בפורום איך לנסות לגרום שזה לא יקרא בשנית, לאחר שלא מצאתי שום רעיון יעיל, אני שוקל לקנות רק קומפוננט.

תוכלו לתת לי הצעה לקומפוננט טוב עד 700 שח? שיכול לתת גם נמוכים סבירים כך שלא אצטרך לקנות סאב?

דבר נוסף הוא, שהרכב שעליו ארכיב את זה הוא מאזדה 3. האם שווה לחבר קומפוננט למערכת מובנית? האם כדאי להוסיף רק מגבר?

אשמח לקבל קצת טיפים.

תודה!

פורסם

היי, פתרונות יעילים:

חניה צמודה לקיר, ככה שאין אפשרות גישה אל חלקו האחורי של הרכב + קיבוע הספסל האחורי כדי שלא יגיעו אל תא המטען מתוך הרכב.

לחלופין: אזעקת ביפר, מנסיון, כל עוד אתה בטווח ריצה אל הרכב + חסר פחד מכל דבר שלא יהיה, זה עוזר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הפתרון הכי טוב עד היום הוא ביטוח לחלקי המערכת - לא תמיד זה משתלם (בד"כ זה לא).

הפתרון השני הוא לדעת לסתום את הפה!

מה ז"א?

1. לא להפעיל את המערכת ברדיוס של חצי קילומטר מאיפה שאתה מחנה אותו - לא משנה איפה.

2. לא להשוויץ לכל חבר או כל ג'וק אפשרי בשכונה שיש לך מערכת ווואיי וואיי וואיי איך שומעים אצלך.

3. לא לפתוח דלת תא מטען ולחשוף את המערכת לכל העולם ואחותו.

4. לעשות התקנה צנועה - ואם אי אפשר ממש (כמו אצלי למשל) לכסות את השמשה הקדמית כל פעם שמחנים את הרכב (לא משנה אם זה לילה אפילו) ולשים צלון מאחורה.

5. תמיד תמיד תמיד - להוציא את הפאנל.

6. כשאתה שם את הרכב לטיפול במוסך - תשדל להשאר ליד הרכב ולא לזוז ממנו.

בקטע של מוסכים - אני משאיר אצלם את הכתובת של אמא שלי בכלל שאין לה רכב, ככה שגם אם ינסו לפרוץ לרכב, אפילו אם שכפלו את המפתח - יהיה להם קשה מאוד למצוא אותו... בלשון המעטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוצה רק להגיד משתתף בצערך!!!

אני גם בונה מערכת מאוד רצינית מעל 7 אלף ואני ממש לא רוצה להגיע להיום הזה שיפרצו לי לאוטו,בנוסף לזה האוטו מושך מאוד את העין ומן הסתם גנבים מנחשים שיש שם מערכת..

אז עוד פעם אני אומר משתתף בצערך.

מקס.

פורסם

חניה צמודה לא באה בחשבון. מה גם שאני נמצא בקומה 14 ככה שהסיכוי שאשמע את האזעקה הוא נמוך. (גם אם אשמע, עד שאני ארד הם יגנבו את כל האוטו)

לגבי הביטוח, זה לא נראה לי בדיוק משתלם. זאת לא מערכת HIGH END מקצועית. אבל אשמח לשמוע על זה עוד פרטים.

ולגבי שאר הדברים,

אני הכי לא משוויץ. לא מעניין אותי לנסוע ולפוצץ את הרחוב. אני רק רוצה לשמוע מוסיקה חדה יותר. אני מעולם לא נסעתי עם חלונות פתוחים כדי שכולם ישמעו והפאנל תמיד עלי.

מה לגבי הקומפוננט? שווה לשים משהו? לאחר הגניבה, הייתם שמים מגבר וסאב חדש או מוותרים על הרעיון?

מה לגבי רק קומפוננט ומגבר ללא סאב?

המוסיקה באמת חשובה לי, אשמח לעזרה..

תודה שוב..

פורסם

בקשר לקומפוננט עד 700 ש"ח נמצא המורל פולס או הג'יביאל ג'י טי או והייתי שם מגבר עם פלטה ככה שהמגבר יהיה בין הפלטה למושבים בלתי נראה כי קומפוננט מחובר להיד יוניט זה ממש לא איכותי ובקשר לסאב החלטה שלך אם כבר אתה שם הייתי שם משהו פשוט של פיוניר.

מקווה שעזרתי שבת שלום

פורסם

היי, בקיץ 2005 פרצו לי ג'אסטי שהייתה בבעלותי, הנזק היה: אחורים של JBL+מגש, מגבר איכותי + סאב יקר.

לאחר הפריצה היה לי איזה חודשיים של באסה שנסעתי בלי רדיו אפילו, אבל אח"כ נשברתי והרכבתי שוב מערכת, עם מגבר סאב וכל מה שצריך להיות.

להרכיב רק קומפוננט ללא מגבר, זה מיותר, מגבר פנימי של רדיו לא יודע להגביר קומפוננט לרמה שתוציא צליל מספיק חד, אני מדבר מנסיון כי הרכבתי בפורד פוקוס של ההורים שלי קומפוננט בלי מגבר, הקומפוננט הוא 75 וואט והרדיו נותן לו רק 22, ככה שזה מיותר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אז בעיקרון במאזדה 3 אין יותר מידי ברירה?

אולי אני אקנה כרגע רק מגבר וקומפוננט. העניין הוא שהמערכת מובנית והרכב הוא רכב ליסינג.

יש עוד פיתרונות לרכב ליסינג?

פורסם

קודם כל מששתף בצערך , ותזכור את המשפט הזה: הפשע לא משתלם!! אולי הוא עשה עכשיו קצת כסף מהצד אבל הוא לא יוכל להתפרנס כך כל חייו. גנבים מתישהו ייתפסו אם זה יהיה בעוד יום יומיים או שנה.

אבל השאלה באמת מה יעשו להם.

תשמע תהיה בטוח שאם תקנה קומפוננט אתה לא תשמע אותו דבר למה שהיית רגיל לפני עם המגבר.

אצלי באוטו (אגב גם מאזדה 3 ) יש קומפוננט JBL מקדימה עם רדיו דיסק של פיוניר ואני שומע יופי. ברור שעם מגבר אני יישמע בהרבה יותר טוב מעכשיו, אבל בינתיים אני בלי מגבר.

תחליט מה אתה רוצה בינתיים , גם תלוי גם בתקציב שלך כמובן.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הבעיה בגניבה מסוג כזה היא שבד"כ היא לא קוראת סתם ככה, אלא מישהו פשוט ידע מה יש לך ברכב.

הבעיה היותר גדולה בגניבה כזאת היא שהיא התרחשה בחניה הקבועה שלך - עכשיו השאלה היא אם מי שגנב לך את המערכת גם מכיר אותך או רק את הרכב.

אם זאת לא היתה חניה קבועה והיית יכול לשנות את המיקום של הרכב - ע"י החלפת רכב אתה לחלוטין נפטר מכל הסיכוי שמישהו שם עליו עין, כי זה רכב חדש שאף אחד לא מכיר ולא יודע מה יש בפנים.

אבל זאת גם החניה הקבועה שלך.

יכול להיות ששמו עין על הרכב עצמו ועכשיו אם תשים מערכת חדשה - שוב יפרצו לך אותו ויקחו.

ויכול להיות יותר גרוע, מישהו שם עין עליך בנוסף אל הרכב והוא יעקוב אחריך גם אם תחליף אותו - זה פרנואידי, אבל גנב זה גנב.

אני באופן אישי ממליץ לך על תקופת צינון מסויימת של חודשיים שלושה ורק אחרי זה תתקין מערכת ותדאג שההתקנה תהיה צנועה ככל האפשר, תמתח בד שחור על הסאב, תתקין את המגברים מאחורי פלטה שתכסה אותם ככה שלא יראו אף חוט.

ותקפיד לא להדליק את המערכת בשכונה שלך כי מישהו מתבונן שם על הרכבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות שלכם..

הגניבה התבצעה לא בחניה הקבועה. אני הייתי בחו"ל למשך שבוע ונתתי לחברה שלי את הרכב.

ככה שקשה לי מאוד לדעת היכן התבצעה הגניבה. מה גם שהיא אפילו לא שמה לב שזה נגנב כי פתחו רק את הבאגז' ולקחו את זה. לא ניפצו חלון או משהו.

בכל אופן, אני מחליף אוטו בחודש הקרוב ככה שאולי אני כן אקנה.

לגבי המגבר, שמעתי שאפשר לשים אותו תחת המושב שליד הנהג. האם זה יעיל?

יש עוד המלצות היכן לשים את המגבר? את הסאב?

פורסם

את הסאב אין לך עוד מקום לשים אותו חוץ מהבגאז' , אלא אם כן תוותר על מישהו שלא ייסע מאחורה :shock:

מגבר דווקא כן אפשרי לשים מתחת למושב אבל אני חושב שקצת מסובך להתקין אותו שם כי הגישה לתחתית של המושב לא ממש נוחה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בוקר טוב.

קודם כל, משתתף בצערך על הגניבה.

שאלה לגבי המגבר מתחת למושב - עד כמה זה אפשרי בכלל ובמידה וכן מה קורה מבחינת הגישה אליו אם אני רוצה לכוון אותו וכו' (גם אם זה פעם ב...)

תודה ושבוע נעים מוצלח ובטוח לכולם.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

משתתף בצערך.

אזעקת ביפר זה פתרון יעיל מאוד לפי דעתי. היא לא כ"כ יקרה.

השלט קולט בשטח פתוח מעל לקילומטר, יש לו מסך LCD עם תמונה של האוטו שמראה איפה בדיוק נגעו. גם אם יש אזעקה הוא מצפצף.

אני מכיר מישהו שמתקין דבר כזה רק בכ-1200ש"ח. אם אתה רוצה ואתה גר או מגיע לצפון (חיפה), צור קשר בה"פ ואני יתן לך טלפון שלו. ההתקנה לוקחת כשעתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...