Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :) אחרי ששיגעתי לכם את השכל על קניה מארה"ב , ואחרי שלמדתי שקניה נמצאת באפריקה , אני צריך מספר המלצות למונו שיביא לי בסביבות ה 600 RMS ב 1 אוהם .

התקציב הוא גג עד 200 דולר ביחד עם משלוח , כדי לא לשלם במכס .

ז"א אם המחיר הוא 199 דולר והמשלוח עולה 25 דולר אני מקבל חשבונית מעל 200 דולר והישראלים ידפקו אותי במס בחזרה לארץ .

אני ממש לא רוצה קיקרים או היפוניקסים למיניהם .

חשבתי על זה :

http://cgi.ebay.com/US-AMPS-xTERMINATOR-XT1000D-1000W-MONO-CLASS-D-AMP-NEW_W0QQitemZ250264053700QQihZ015QQcategoryZ64570QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

דעות ? הצעות ? :) תודה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

" אני ממש לא רוצה קיקרים או היפוניקסים למיניהם ."

למה ? איך שראיתי את הדיון והתקציב זה מה שעלה לי בראש ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ישר ללכת על הסדרה הכי נמוכה?

תשאף גבוה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בתקציב שלך אין מציאות יותר מדי גדולות, גם לא בארה"ב.

אם אתה בכל זאת נעול על קנייה מארה"ב (ולפי החתימה שלך נראה שאפילו הספקת להינעל על דגם), חקור קצת את אי ביי והאתרים הגדולים, הרבה פעמים יש להם מבצעים ממש משתלמים.

www.woofersetc.com

www.sonicelectronics.com

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן אין הרבה מציאות אבל זה סיכון שאמא שלי לא מוכנה לקחת , לשלם מעל 200 דולר .

החתימה שלי שונתה ביומיים האחרונים כ 8 פעם :) .

ואני מוכן לקנות דרך EBAY , ולהזמין את זה למשפחה שלנו בארה"ב .

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על המגבר הנ"ל , והאם יש אופציות טובות יותר לטעמכם ואיזה במחיר הנ"ל , זהו :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רגע, אז זה אומר שכ"א יכול לרשום בחתימה שלו דברים שהוא רוצה שיהיה לו?

כדאי לי לכתוב Tru Tech Copper C7 , כי הוא מגניב!:)

ואחרי שבוע אני אחליף למשהו אפילו טוב יותר!

בטווח של עד 200 דולר, זה לא משנה ממש מה תקנה, הכל מגיע מאותו מקום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בטווח של עד 200 דולר, זה לא משנה ממש מה תקנה, הכל מגיע מאותו מקום.

תודה על התגובה האינטליגנטית והמאוד עוזרת הזאת .

בוא כולנו נקנה DLS A6 ו GENESIS MONOCLOCKS

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם כולם היו יכולים לקנות את הרכיבים הטובים ביותר היה כאן מאוד משעמם ואני בטוח שכולם מסכימים על כך.

בדיוק כמו שאם כולם היו עשירים ההגדרה עשיר לא היתה קיימת.

אני בכל אופן מאמין שתמצא בלוח משהו נחמד וזה עדיף על לקנות חדש מחו"ל כשאתה בבעיה של תקציב למיסים.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

אני לא יודע במה אני בגלל החוקים המטומטמים של מדינת ישראל , כי כל החוקים אינם מוגדרים , מה קורה אם אני קונה מוצר אלקטרוניקה יד שניה בפחות מ 200 דולר ? יש מכס ? אין מכס ? אין מידע .

מה קורה אם אני בא אליהם עם חשבונית על 199.99 דולר ( שדרך אגב מחירו של ROCKFORD T500BD באיביי שכאן הוא עולה 2100 ש"ח אדון אליקו , כי הכל בא מאותו מקום ) , יש מצב שהם אומרים לי שהקבלה מזוייפת ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אשנים תעזרו לי קצת להבין מה זה אומר 600W RMS ב אום ו 300 ב 2 אומים וב 3 אומרים זה 150 מה אני יכול להוריד ולהוסיף אומים....?

פורסם

בדואר חבילות אין פטור ממכס על 200$

הפטור עד 200$ הוא כאשר אתה מביא איתך במזוודה בדרך חזרה מחו"ל את המוצר

אם אתה מביא איתך חשבונית בדרך חזרה מחו"ל ומוכיח שזה מוצר ששוה 200$ לא יעשו לך בעיות (שלא תבוא עם איזה צוללת גרמנית ותגיד שזה צעצוע לאמבטיה)

יש טריקים כמו לרשום מתנה, מיועד לחלקי חילוף בלבד, חלקים במסגרת אחריות יצרן וכו' אני אישית לא ממליץ

המכס הוא פשוט בערך 30% מערך הקניה כולל משלוח לזה תוסיף עמלה לחברת שילוח על שיחרור סחורה מהמכס ושאר ירקות

לדעתי על קניה של 200$ בדואר חבילות +70 דולר משלוח פלוס עמלת שחרור מהמכס יצא לך משהו כמו 1250-+ שקל (בחישוב מהיר ולא מדוייק)

אם אתה שולח את זה לדודים שלך באמריקה תדאג לזה שהם ישלחו את החבילה בEMS בדואר ישראל וככה מחיר השילוח יהיה נמוך הרבה יותר

אם אתה מעוניין שזה יגיע אלייך ממש מהר ובלי בעיות של אנשים בדואר ישראל אז תשלח את זה בפדקס

פורסם

ממליץ לך לשלוח דרך HDL, שלחו לי דרכם וקבלתי את המוצר תוך 24 שעות כולל מעקב בדויק דרך האתר שלהם והמשלוח לא היה יקר בכלל משהו כמו 100$ ל10-12 ק"ג והחבילה מגיע אליך עד הבית אם שליח.

IBIZA 20vt

פורסם

חבר יקר,

זה שאתה לא בקיא בחוק לא אומר שהוא מטומטם, חלק מהאנשים בפורום (אני לא ביניהם) מתפרנסים גם אודות לחוקים "המטומטמים" האלה שבאים להגן על עסקים בישראל ובכל העולם.

לפי החוק היבש אין כלל קשר לחשבונית שאתה מביא מכיוון שבעל החנות יכול לתת לך שתי חשבוניות של 200 על מוצר שעולה 400 ואנשי המכס מכירים את כל הטריקים.

החוק היבש מתייחס למחירון המכס וכאשר אין מחיר למוצר שרכשת הם יכולים להעריך אותו כרצונם (שמאות).

המכס מפרסם מחירון (שלא תמיד עובד) בכתובת: http://147.237.72.32/Y_ISHI/

אתה מוזמן לעיין באתר המכס ולעשות חיפוש בפורום כדי להבין קצת יותר.

לגבי המלצה למגבר, אשמח לעזור אם תכתוב בבקשה לאיזה סאב אתה רוצה לשייך אותו.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מתעלק על השרשור

אני יודע שיש אופציה להיות פטור ממכס במקרה שמוצר חוזר מתיקון, חייבים להביא קבלה שתוכיח שהוא עבר תיקון?

והאם יש דרך עדיפה להכניס לארץ מגבר יד שנייה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...