Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב נסעתי לי בשדרות מוריה בחיפה (מוריה פינת שמשון בפניה שמאלה לשמשון).

ברמזור עצר לידי דביל קטן על ווספה שהיה עם קסדה אבל עם מכנסיים קצרים וחולצה בלי שרוולים (גופיית אבא מכה).

הוא התחיל להרים גלגל ולהאיץ סתם ככה ברמזור תוך שהוא עומד לידינו.

החברה שלי אמרה " לאידיוט הזה תהיה תאונה היום".

צחקנו לכמה שניות על ההערב שלה ואז התחלף האור לירוק.

אני האצתי לאט (רגוע לחלוטין) והוא דפק גז מטורף (בערך, הוא עדיין על ווספה).

אחרי בערך 20 מטר הוא איבד שליטה והתהפך. לא קרה לו שום דבר אבל הוא נבהל והיה לו פרצוף של "אני אידיוט, מקווה שלא ראו אותי". התפקענו מצחוק ונסענו משם (בכל מקרה היינו בנתיב שממנו לא יכולנו לעזור לו).

מבחינתי זה מוכיח ללא צל של ספק שהטבע דואג לכולנו.

בואו נגן על הטבע, נתחיל למחזר ולנסוע בהיברידים!

פורסם

אני חושב שכבר כל המחקרים מראים שרכבי דיזל עדיפים על היברידים.

אני אומר על מקרא כזה.

מה קורה עם חוק הספורט המוטורי.

שיהיה לאנשים איפה להתאמן בנהיגה\רכיבה ושהם לא יעשו שטויות על הכביש.

אייל

פורסם

סוג האנשים שעושים ווילי על אופנוע אינו סוג האנשים שילך למסלול מירוץ כדי "להתאמן".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא צריך להגזים ולהכליל , לא "כל מי שעושה ווילי הוא לא מהסוג שילך להתאמן".

זה כמו שתגיד שמי שעושה רייסים ברמזור לא מאלה שהולכים להתאמן (אני חושב שבאיזשהו יום בפ"ת היית והוכחת אחרת? :) )

אני עושה ווילי. לפעמים סתם בשביל הכיף, לפעמים סתם כדי להתלהב, לפעמים סתם לשחרר ..

ואני עדיין מתאמן במגרש סגור כשיש לי זמן, ואני עדיין עושה את הקורס אפנוען מאומן.

הילד שדובר עליו זה באמת מסוג הילדים שלא ילכו ללמוד שום דבר על רכיבה, כי יש להם קטנוע קטן ומעפן שזה פחות או יותר כל מה שיש להם - הם נוסעים ללא מיגון, ובטח שלא צריכים עזרה של אף אחד.

צריך להבדיל אלפי הבדלות בין אנשים כאילו לבין רוכבים אמיתיים.

(דוגמא טובה יכולה להיות לחיצות בין מכוניות סטייל פיאט X1\9 של מ. ולהגיד כל מי שלוחץ יש לו הונדה מתפרקת והוא ערס)

פורסם

מצטער אבל אני חייב להסכים עם דיסקובר באופן חלקי.

יש אנשים שעושים ווילי וכן הולכים להתאמן.

במקרה הזה, האידיוט הזה לא יילך להתאמן. מדובר באידיוט קטן שסביר להניח שאין לו אפילו רישיון.

עם זאת, אני תומך בחוק המוטורי בשביל שאלו שכן רוצים לנהוג כמו בני אדם יוכלו להתאמן.

אגב, דיזל הוא פרי השטן...

פורסם

אגב, דיזל הוא פרי השטן...

יש 3 דברים שמקורם בשטן, אחד מהם הוא תת היגוי, ואת השניים האחרים אני לא יכול לכתוב כאן :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא צריך להגזים ולהכליל , לא "כל מי שעושה ווילי הוא לא מהסוג שילך להתאמן".

זה כמו שתגיד שמי שעושה רייסים ברמזור לא מאלה שהולכים להתאמן (אני חושב שבאיזשהו יום בפ"ת היית והוכחת אחרת? :) )

מכחיש:)

ולצורך התיקון של המשפט ממקודם..

ילדים שעושים ווילי עם קטנוע 50 סמ"ק אינם סוג האנשים שילכו למסלול כדי להתאמן.

פורסם

אם חבר'ה נפגשים פעם בכמה זמן על מסלול בשביל לעשות כל מני תרגילים.

יש סיכוי שאת צורת הנהיגה הזאת הם ישמרו רק למסלול.

מה שבטוח שעל המסלול הם ילמדו יותר טוב איך עושים את זה והם לא יתרסקו על הכביש.

אני אישית מאז שנהגתי על מסלול לא מסוגל לנהוג על רכב יותר איטי מהלוטוס אקסיג'.

אייל

פורסם

אז אתה לא נוהג? :)

פורסם
אם חבר'ה נפגשים פעם בכמה זמן על מסלול בשביל לעשות כל מני תרגילים.

יש סיכוי שאת צורת הנהיגה הזאת הם ישמרו רק למסלול.

מה שבטוח שעל המסלול הם ילמדו יותר טוב איך עושים את זה והם לא יתרסקו על הכביש.

אני אישית מאז שנהגתי על מסלול לא מסוגל לנהוג על רכב יותר איטי מהלוטוס אקסיג'.

אני מבין את התסכול שלך לאחר הנהיגה על האליז'.

אבל אם האמירה שלך היא לא סתם נפנוף בעובדה שנהגת באליז אלא אתה באמת מתכוון לזה אז זו סתם טפשות, או שתעשה רילוקיישן.

כי למרות שכרגע אתה רוכב על אופנוע יבוא יום/זמן שתזדקק ל 4 גלגלים.

פורסם
אני מבין את התסכול שלך לאחר הנהיגה על האליז'.....

אקסיג',שזה אליז אבל אפילו יותר מהיר.

נראה לי שזה בדיוק מה שיעזור לבחור המדובר.

אם הוא ירכב על מסלול,עם כלי מתאים למסלול הוא לא יתלהב מה 50 סמ"ק שלו.

אייל

פורסם

יוסי אל תתרגש, באיזור של מרכז הכרמל - מרכז חורב (ספציפית) אין פעם שאני עובר שם ולא רואה קטנוע עושה עבירת תנועה.

זה מתבצע בלי סוף, בכל יום ובכל שעה, זה קורה בגלל כל נהגי השליחים של המיליון פיצריות\משלוחים בציר מוריה וכולם ילדודס, אותם ילדודס ששורצים במרכז חורב\כרמל אחרי 2 בלילה שאין שם באמת מה לעשות.

הם מתיחסים לקטנוע כאל קטנוע, אוטו והולך רגל בו זמנית.

אין יום שאני לא רואה קטנוע בא עד הצומת כשכולם עומדים באדום (עכשיו אני נהג קטנוע), עולה על המעבר חצייה (עכשיו אני הולך רגל), עושה פרסה על המעבר חציה כשהאור אדום (וירוק למכוניות מהכיוון השני) וממשיך לדרכו (עכשיו אני שוב פעם נהג קטנוע).

לא פעם הם עוברים באדום מלא אחרי שהם מוודאים שאף מכונית לא בדרך לדרוס אותם.

השהידים הקטנים האלה מתנהגים כאילו הם על אופניים ביום כיפור.

והמעניין הוא שזה רק באיזור הזה, בכל מקום אחר בחיפה נהגי הקטנועים נוהגים בצורה סבירה יחסית.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...