Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן בניה בבגאז, ורציתי לדעת לגבי חיבור "הפוך" של סאבים.

התכנון הוא לחבר 2 סאבים למגבר מונו אחד כאשר כל אחד מהם ישב בפינה אחרת בבגאז.

אז לשאלה תכלס, אם אני מחבר את הסאב הפוך - האם הוא צריך לשבת בתוך "קופסא"(אני בונה מפיבר - אז הצורה תיהיה לא ישרה.), או שפשוט לבנות בסיס שעליו הסאב ישב - (אם כן - צריך לבנות איזה "חור" כדי לתת לאוויר לצאת או שיהיה אטום?

תודה רבה.

פורסם

קודם כל עד כמה שידוע לי מגבר מונו הוא מגבר של ערוץ אחד כמו כן שמו מונו=ערוץ אחד כלומר רק אלמנט אחד יכול להיות מחובר עליו ברגע נתון כלומר במקרה שלך רק סאב אחד כלומר בשביל 2 סאבים תצטרך 2 מגבריי מונו או מגבר 2 ערוצים מספיק חזק או מגבר 4 ערוצים שבגישור יתן לך מספיק עוצמה בשביל 2 סאבים.

דבר שני בקשר למיקום של הסאבים כמו שיש רמקולים שמיועדים לעבוד בליל קופסה (free air) אז יש סאבים שלא צריכים תייבה ויש סאבים שצריכים תייבה,תריץ חיפוש בפורום הנושא הה דובר כבר ואני בטוח שתמצא את התשובה שאתה מחפש.

בעיקרון אפשר להתקין סאבים בלי תייבה והם יעבדו נפלא ויש סאבים שדורשים תייבה במידות מאוד ספציפיות בשביל לפעול בצורה האופטימלית.

פורסם

אייס מאן.. אני ממליץ לך למחוק את ההודעה שלך וללמוד קצת לפני שתטעה אחרים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו צודק.

מונובלוקים, רובם ככולם, מיועדים לעבודה ב 4,2,1 אוהם, כלומר אפשרי לחבר שניי סאבים של 4 אוהם או שניי סאבים של 2 אוהם.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
קודם כל עד כמה שידוע לי מגבר מונו הוא מגבר של ערוץ אחד כמו כן שמו מונו=ערוץ אחד כלומר רק אלמנט אחד יכול להיות מחובר עליו ברגע נתון כלומר במקרה שלך רק סאב אחד כלומר בשביל 2 סאבים תצטרך 2 מגבריי מונו או מגבר 2 ערוצים מספיק חזק או מגבר 4 ערוצים שבגישור יתן לך מספיק עוצמה בשביל 2 סאבים.

דבר שני בקשר למיקום של הסאבים כמו שיש רמקולים שמיועדים לעבוד בליל קופסה (free air) אז יש סאבים שלא צריכים תייבה ויש סאבים שצריכים תייבה,תריץ חיפוש בפורום הנושא הה דובר כבר ואני בטוח שתמצא את התשובה שאתה מחפש.

בעיקרון אפשר להתקין סאבים בלי תייבה והם יעבדו נפלא ויש סאבים שדורשים תייבה במידות מאוד ספציפיות בשביל לפעול בצורה האופטימלית.

נו עוד לא מחקת:-)

אתה טועה ומטעה אנשים רצוי לא להגיב אם אתה לא ממש יודע מה שאתה אומר

אתה יכול לחבר גם 4 סאבים למגבר מונו אחד אם אתה רוצה כמובן שזה תלוי במגבר ובסך כל ההתנגדויות של הסאבים

דבר שני להתקין סאבים הפוך אין שום בעייה אתה צריך להפוך את הפזות{כאילו שה+ מהמגבר יתחבר ל-של הסאב וההיפך} והצורה לא ממש משנה כלכך העיקר שהנפח יתאים לדרישות של הסאב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
נו עוד לא מחקת:-)

אתה טועה ומטעה אנשים רצוי לא להגיב אם אתה לא ממש יודע מה שאתה אומר

אתה יכול לחבר גם 4 סאבים למגבר מונו אחד אם אתה רוצה כמובן שזה תלוי במגבר ובסך כל ההתנגדויות של הסאבים

דבר שני להתקין סאבים הפוך אין שום בעייה אתה צריך להפוך את הפזות{כאילו שה+ מהמגבר יתחבר ל-של הסאב וההיפך} והצורה לא ממש משנה כלכך העיקר שהנפח יתאים לדרישות של הסאב

קודם כל - תודה רבה על העזרה...

"והצורה לא ממש משנה כלכך העיקר שהנפח יתאים לדרישות של הסאב" - איך אני יודע מה הנפח האופטימלי?

אז כל סאב מתאים לחיבור "הפוך"? - לא צריך free air?

בהינתן תקציב של 2500+- אז איזה 2 סאבים ומגבר אני יכול לקנות? שיתאימו לי?

תודה בה

פורסם

לגבי הנפח כל יצרן מציין בדר"כ את הנפחים הדרושים לסאב בין אם זה תיבה פתוחה {פורט} או אטומה

FREE AIR נועד לעבוד בלי תיבה ברד"כ מתקינים אותו על המגש האחור והנפח של הבגאז' משמש לו תיבה

מה אתה מחפש מהסאבים איזה סיגנון

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תראה כל השאלות שאתה שואל כבר נשאלה המון פעמים, חיפוש היה מניב עבורך את כל התשובות.

הדרך שבה תבחר לחווט את הסאבים תשפיע על סכה"כ ההתנגדות שתתקבל. יש כל מני דברים שאתה צריך לבדוק כמו כמה סלילים יש לכל סאב ומה ההתנגדות של כל סליל. אחרי שיש לך את הנתונים אתה יכול לחשב את ההתנגדות הסופית ולמצוא מגבר שמתאים מבחינת הספק ודרישה בהתנגדות שאתה תעבוד.

בנוגע לסוג התיבה, זה נושא שנמאס כבר לדבר עליו מרוב שיש עליו חומר.

FREE-AIR מצריך תכנון נכון, אל תתחיל לפני שאתה סגור על עצמך 100% בקשר לעקרונות של כל סוג תיבה.

• תוכן חדש...