Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נהג חדש..שעבר את המלווה.

בחודש מרס נתפסתי שהסעתי שני נוסעים יותר מהמותר..עשיית פרסה במקום אסור(מה שגרם נסיעה נגד כיוון התנועה עד שתקנתי את עצמי).

באותו יום קיבלתי על ידי הקצין שלילה לחודש וזימון למשפט.

לאחר שעבר החודש נהגתי רגיל לא היו שום בעיות. ואז במשפט הוחלט על שלילה לשלוש חודשים ואלף שקל קנס.

האלף שקל קנס כבר שולמו.

ועבר חודש שלילה כבר מתוך השלוש.

רציתי לשאול האם ניתן לערער ולקצר את העונש. זה ממש קשה לי ליהיות בלי.

אודה לעוזרים.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל אפשרי,לא מאמין שיקצרו לך.

מפתיע אותי שנתנו לך רק 3 חודשי שלילה

אתה יכול לפנות במכתב לשופט בתיק ולבקש המתקה/התחשבות בעונש,כמובן שסיבה שקשה לך בלי לא ממש קבילה.

אם אתה ממש חייב את הרישיון אז תוכל לבקש,אני מאוד סקפטי לגבי הסיכויים שלך לקבל קיצור עונש.

ואני אתן לך המלצה נוספת,במידה וחשבת על זה שלא תעיז לנהוג בפסילה כי אם תיתפס זה כבר לא יהיה שלילה אלא מאסר בפועל

רק המלצה ידידותית :p

פורסם

תראה..בוא נומר שאני את העונש שלי עברתי.

דוד שלי מאז השלילה לוקח אותי לפחות שלוש שעות בשבוע מאז המקרה אליו ומראה לי נהיגה בטוחה..וכל הדברים האלה.

כמובן שאם צריך קורס של נהיגה מונעת אין לי בעיה לעשות.

אני לא יכול לנסוע באוטובוסים..ולכן מאז השלילה אני די תקוע..הייתי בא לבסיס אם מכונית ועכשיו אני תלוי באנשים מה שגורם לי לאיחורים. ועוד דברים..

ולגבי נסיעה ללא רישיון-גם אם חס וחלילה היה לעשר שנים..לא הייתי עולה לכיסא הנהג בלי רישיון נהיגה.

במיוחד עכשיו שאני משרת ברישוי צהל ומתעסק יותר ויותר אם כל הדברים האלה.

פורסם

לבקש מהשופט המתקה/שינוי בעונש בגלל נסיבות כאלה או אחרות

שווה ניסיון,לא בטוח בכלל שהשופט יענה לבקשה בגלל שאתה נהג חדש וכו,תנסה להתיעץ עם עורך דין ולבדוק אם כדאי לנסות

פורסם

אאל"ט, עד שנזכרת ועד שתסתכל ימינה ושמאלה, זמן הגשת העירעור חלף/יחלוף.

בד"כ בסוף פסק הדין/גזר דין, כתוב כמה זמן יש לך להגיש עירעור.

אני מקווה שאתה יודע שלפי פקודת התעבורה סעיף 12(ב) - בתום שנתיים של נהג חדש, אתה אמור להתחיל מחדש שנתיים נוספות של נהג חדש ומתוכן שוב 3 חודשי מלווה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עבר חודש.

וזה ממש קשה ומסובך לי בלי אוטו.

חוץ מזה שאין לי בעיה להביא לשופט מכתבי המלצה מהמפקדים שלי ומהקצין בטיחות שאצלנו ביחידה.

פורסם

אנחנו לא בית המשפט, ואין לך צורך של ממש לשכנע אותנו שחשוב לך לנהוג.

כמו שכבר הסבירו לך, הדרך לקיצור העונש עוברת דרך בית המשפט. רצוי בעזרת עו"ד שיעזור לך בניסוח הבקשה ובצירוף מסמכים רלוונטים.

השרשור ננעל.

אם למישהו יש משהו חשוב להוסיף - תיבת ההודעות שלי פתוחה להצעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...