Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, נראה כך

אמורים להחליף אותו כל טיפול כי מפרקים את המכסה לכיוון השסתומים

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

איך אני מחליף את זה?

אני צריך לפרק את כל החלק מעל המנוע?

מה המחיר +\-?

האם כדאי לפני ההחלפה לעשות שטיפה למנוע?

האם המצב מפריע לבצועים של הרכב?

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה למרות ששוב זה 4 ברגים קלים לשליפה, ניקיון קטן להחליף אטם וזהו.

בכל מקרה במוסך זה לא אמור לעלות יותר מ150 -200 ש"ח . תבקש שיכוונו לך שסתומים.

ושטיפת מנוע תרד מזה מסוכן לרכב לכל החוטים וכו. שטיפה ידנית עדינה בסמרטוט עם סולר או חומר אחר .

פורסם

אני עשיתי לפני חודשיים בערך כיוון שסתומים עם החלפת אטם כזה מגומי- המחיר היה 100 ש"ח לפני מע"מ כולל הגומי (ועוד במורשה...)

אם אתה מאיזור חיפה אני יכול לומר לך שעשיתי במוסך רז סימון- היו מאוד אדיבים וגם זולים יחסית למה שהבנתי הסדרי גודל.

בכל מקרה עלות האטם עצמו היא 23 ש"ח לפני מע"מ אם אני זוכר נכון- ואם אתה רוצה לפרק לבד.

בהצלחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה הדבר הראשון שעשיתי כשקניתי את הפיאסטה-החלפת אטם השעם של מכסה השסתומים ושטיפת מנוע יסודית השאירה אותו נוצץ אפילו עד היום ושלא נדבר על הסיפוק אבל אתה חייב להיות רגיש מאוד עם ההברגות כמו שכבר כתבו פה. זה חצי שעה עבודה גג ו 15 ש"ח על האטם ויש לך מנוע נוצץ!

אייל

• תוכן חדש...