Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבועיים זה ככה בגלל שהגג כשקניתי את האוטו לא היה במצב טוב אז עם הזמן זה קרה לי כנראה בגלל שאני נוסע הרבה עם גג פתוח :) אבל זה לטובה דיי דחוף לי להחליף את הגג.

אז רציתי לשאול אותכם איפה אפשר למצוא מקום כזה להחליף רק את הבד הלבן של הגג + התקנה..

ומה המחירר... ואם אתם יכולים לקשר אותי לבנאדם מספר פלאפון פרטים אני אשמח.

יש לי גם בעיה של גומיות ברכב כמו שאתם רואים בתמונה יש לי בחלון הקדמי למעלה הגומיות שם כבר במצב גמור איפה אפשר להחליף את זה גם פה אני צריך את עזרתכם.. ויש לי עוד בעיות של גומיות ברכב.

כל התמונות למטה..

תודה מראש..

רוברטו.

Photo0482.jpg

Photo0483.jpg

Photo0484.jpg

Photo0485.jpg

Photo0486.jpg

Photo0487.jpg

Photo0488.jpg

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

זה רכב שעבר התהפכות, כל הקורות של החלון מרותכות, הגומיות והגג קרוע ומודבק עם דבק וסיכות מקרביץ.

תזדכה על הרכב, חרא של אוטו לא בטיחותי איך אתה מסכן את עצמך ככה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה טועה ובגדול זה אוטו מדהים!! תענוג לי לנהוג עליוו ואני נהנה ממנו מכל רגע רק הבעיה שצריך להשקיע עליוו זה הכל.

השאר תאמין לי דובדבן שבקצפת :]

פורסם
אתה טועה ובגדול זה אוטו מדהים!! תענוג לי לנהוג עליוו ואני נהנה ממנו מכל רגע רק הבעיה שצריך להשקיע עליוו זה הכל.

השאר תאמין לי דובדבן שבקצפת :]

נשמע באמת אמין ומבוסס.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם אינני טועה משתמש בשם יוגב:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=11374

ביצע תיקון בגג רכב הקבריולט שלו, תנסה ליצור עימו קשר בהודעה פרטית, אולי הוא יוכל לסייע לך בכך, ולהפנות אותך למקום ולבעל מקצוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכם.. אגש לרון קאר ונועם ריפודים ונראה מה המחירים ואיפה יותר משתלם וזול ונפתור את הבעיה.

הנה עוד תמונות של הבייבי שלי תראו עד כמה זה חלום ואני יודע שיש פה אנשים שבשבילם אוטו גג פתוח זה חלום אז בשבילכם ומי שחושק על אוטו שכזה שילך עם זה עד הסוף!!

בלי לזלזל על תקנו את החראות 1600 מנוע 2400 ויש כבוד!! ויש בחורות :)

בשבילי זה אוטו עד החתונה :]

קלאסה של אוטו תאמינו לי אמריקאי לא פוזה כמו BMW זה רכב משתלם ששווה כל אגורה! והשקעה שלו!

אני פשוט אוהב להיות מיוחד בכביש :]

תראו ותתרשמו מה זה רכב 30 אלףף שנראה 80 אלף... אנשים אומרים לי ברחוב האוטו נראה מיליון דולר!!

בקלאסה שלו לא רואה את ב.מ.וו .

ואני עוד ימכור אותו כפולל :)

והולך להשקיע עליוו ממש שיראה חדש דנדש מפואר ויוקרתיי אני יעשה אותו אחד היפים והמושקעים בארץ.

מצטער על ההתלהבות אבל הפנטזיה שלי התגשה בזמן שנסעתי על אופניים ושמעתי באמפי בנסיעה.. ועכשיו אני לא רואה אף אחד :] איך זה!! למה ידעתי שעוד הזמן שלי יבוא.. ראיתי את כולם מתלהבים עם מכוניות פשוטות אמרתי לעצמי אני יביא עוד משהו מיוחד שכולם יחכו לי מאחור..

דרך אגב כבר 3 חודשים יש לי את האוטו.

שיהיה ערב טוב לכולם. 8)

ועוד משהו אני יספר לכם קטע מצחיק:

כולם אמרו לי לפני שהבאתי את האוטו "אשליות מתוקות" אתם בטוח מכירים, תמיד דיברתי על קבריולט זאת היתה המטרה אבל אף אחדלא האמין שתהיה לי אחת כזאת בחניה ואחרי שקניתי אותו הראתי להם מה זה "אשליות מתוקות" :-D

15168977_4E3BDC400E2508161CFF_files_album.jpg

15169129_4FFBCCF102B5865918D5_files_album.jpg

Photo0360.jpg

Photo0311.jpg

פורסם

עכשיו אחרי שאמרת, ואחרי שאני רואה את מספר הרישוי, הרכב נראה מוכר.

הרכב שרכשת היה שייך לבחור "בעייתי" אני מאוד מקווה שבדקת שהוא לא ממושכן.

גם ניר (גרין מנסטר) מהפורום מכיר את ההיסטוריה שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אינני טועה משתמש בשם יוגב:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=11374

ביצע תיקון בגג רכב הקבריולט שלו, תנסה ליצור עימו קשר בהודעה פרטית, אולי הוא יוכל לסייע לך בכך, ולהפנות אותך למקום ולבעל מקצוע.

ל'

תודה ליטל

אני אבל תיקנתי את הגג החשמלי ב306 ולא את הריפוד של הגג , דבר קצת הרבה יותר בעייתי.:idea:

אם הוא רוצה לתקן את הריפוד של הגג אז שילך לרון קאר, שהוא ההמלצה של רוב בעלי המכניות הפתוחות עם גג בד.

ושלא תעז לגשת לזאק מיראז' , הבחור דופק מחירים לא הגיוניים.

יוגב

פורסם

אוקי תודה לך יוגב :] נקווה שהמחיר לא יעבור את ה2000 זה יהיה טוב. זה בכל זאת רק את הבד מלמעלה כל המצב המכני של הגג מעולה נפתח נסגר כמ ושצריך הבד מלמטה במצב מצויין ככה מקווה שאני לא יצטרך להחליף את כל הגג.

פורסם

בתור בעל רכב דומה , וכאחד שהיה(או שבעצם עדיין נמצא) בסיטיואציה כמוך , אני חייב להגיד לך את מה שאני חושב.

אני רואה שאתה עכשיו מתלהב מהאוטו ומתכונן פרוייקט רציני ולשפוך עליו סכום כסף לא קטן.

הרי זה אוטו פתוח ומפואר שמביא הרבה ציצקס לא? :wink:

אז עצה לי אלייך. לפני שאתה משקיע והכל תחשוב טוב טוב אם זה משתלם לך וכמה זמן אתה באמת מתכנן להחזיק את האוטו.(או שבסוף תשדרג לבמ וו למשל)

כי אם תזרוק עליו ים של כסף ותמכור אותו אז יהיה חבל מאוד. הכסף הזה לא יחזור אליך!

אני לדוגמא קניתי מכונית על בלוקים והפכתי אותה ליפיפיה אמיתית. אבל שילמתי מחיר שבשביל להחזיק את האוטו ולשפץ ולשפר אותו אני עדין צריך לגור אצל ההורים שלי בבית. לעומת כל החברים שלי שכבר ממזמן גרים לבד ועושים מה שבראש שלהם..

לכל דבר יש מחיר,תחושב על זה :idea:

יוגב

פורסם

היי

בתור עוד אחד שיש לו קבריולט...הייתי אומר שהטענה של יוגב נכונה כל עוד הרכב משמש כרכב זמני ולא כרכב לטווח ארוך תעשה חושבים עם עצמך אם ההשקעה שווה לך.

אני לדוגמא הגעתי עד היום לסכומים יפים ונאים(בכל זאת הרכב אצלי 6 שנים) אך ורק על הצד המכאני לא הצד האסטטי שכן גם אני הייתי מעוניין לדעת עלויות צפויות או ההצעת מחיר שהוא הביא לך על העבודה, כרגע מתכוון להשקיע על גג חדש וריפוד של פנים הרכב.

דן.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...