Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

לאחרונה (לפני 10 חודש ויותר) קיבלתי לביתי את הטופס לחידוש הרישיון.

אני יודע שיש לי זמן מוגבל לבצע את הרענון, אך מה לעשות אני בצבא ויוצא חמשושים ואין לי כל כך זמן לבצע את הרענון הזה בזמני החופשי, יש אפשרות לדחות את זה במספר חודשים?

אולי מישהו מכיר דרך מסויימת לבצע את זה דרך הצבא?

תודה.

Polo 2012

פורסם

דבר ראשון - כן. יש אפשרות לעשות את הקורס הזה דרך הצבא (בצריפין, בה"ד 8 או בה"ד 20.. לא זוכר בדיוק).

דבר שני- בהחלט ישנה אפשרות לדחות את זה, פשוט תתקשר למספר שרשום על ההזמנה (לא של המקומות בהם עושים את הקורס).

תסביר שאתה חייל, שאתה יוצא פעם בשבועיים הביתה ואין לך אפשרות לעשות את זה לפני תום השירות.

בהתחלה ידחו לך את זה בעוד חודשיים. אחרי חודש וחצי תתקשר שוב, תקבל עוד חודשיים.

אחרי החודשיים הללו תתקשר שוב, ותקבל דחייה לחצי שנה.

אם עד אז לא תספיק לעבור את הקורס באזרחות/בצבא - אין לי מושג מה בדיוק יקרה ואם תקבל עוד דחייה.

בכל מקרה - ה"עיכוב רשיון" הזה מדבר על עיכוב בחידוש הרשיון כאשר הוא יפוג תוקף. וזה, בד"כ, עוד הרבה זמן :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל מי שיש לו רשיון צבאי חייב בנהיגה מונעת צבאית תוך שנה מהוצאת הרישיון כדי שישאר בתוקף (אני אישית עשיתי בצאלים, בטח אפשר גם בצריפין וכו'). אמרו לנו שם שאם מזמנים אותך לרענון נהיגה באזרחות אתה מפקסס להם את האישור שעברת נהיגה מונעת צבאית ואתה פטור מהריענון. אם יש לך דיבור עם קצין הרכב ביחידה אולי תנסה לבקש ממנו לצאת לקורס כשתהיה לו הקצאה, למרות שלא נראה לי שאפשר לעשות את זה בלי רשיון צבאי. אם כן יש לך רשיון צבאי אתה אמור לעבור את הקורס בכל מקרה, אולי תנסה לזרז את העניין.

פורסם

אפשר לעשות גם בלי רשיון צבאי.

כל יחידה מקבלת הקצאות - הרבה פעמים בלי קשר לכמות בעלי הרשיונות הצבאיים ביחידה.

יותר מזה, אם יש לך דיבור עם המפקד שלך, הרבה פעמים בקורס שבצריפין נשארים מקומות פנויים - ואז הם מכניסים כל מי שמגיע בלי קשר להקצאות.

למיטב זכרוני וידיעתי, הקורס מתקיים שם בימים שלישי וחמישי, אז באחד הימים האלו להגיע עד השעה 8 למקום בו מתקיים הקורס (את זה תברר בטלפון),

ופשוט תחכה - בתקווה שישארו מקומות פנויים.

ידידה שלי עשתה את זה ממש לפני השחרור, ועוד כמה אנשים שאני עובד איתם למדו ממנה ועשו ישר אחריה.

לצערי, בשבילי זה כבר היה מיותר.

מצד שני - אם יש יתרון לקורס באזרחות זו העובדה שאתה יושב בכיתה של 20 תלמידים, ומתוכם בערך 15 הן בנות כ*סיות. :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפשר לעשות גם בלי רשיון צבאי.

כל יחידה מקבלת הקצאות - הרבה פעמים בלי קשר לכמות בעלי הרשיונות הצבאיים ביחידה.

אם אתה לא נהג ביחידה ואפילו אין לך רישיון צבאי, אז מאוד קשה להכנס לאחד הקורסים.

מצד שני, קומבינות זה לא דבר חדש :)

• תוכן חדש...