Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

my bit box

nissan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

דבר רישון שלום לכולם

בניתי לעצמי בצבא מארגז עץ עם רדיו דיסק פשוט ושתי רמקולים פשוטים שכרגע עובד על סוללה של מ"ק 91 12V רדיו דיסק נייד כדי שיהיה יותר כיף לעבוד על הטנק או בשטח הבעיה היא שאני עוד מעט מישתחרר הייתי רוצה לדעת אם יש איפשהו איזו סוללה ניטענת במטח הזה שאפשר ליקנות כדי שאני אוכל להישתמש בארגז גם בבית אחרי הצבא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם הכנתי תיבה כזו, והכנתי לה כבל מאריך של איזה 5-6 מטר עם שקע של מצית, היא משרתת מצויין בים, תשקול גם את זה, כי אני מניח שתגיע לשאלה של מטען, בכלל תתבעס מהרעיון כבר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על הרעיונות ובכשר לכבל מאריך הארגז מיועד למצבים שהרכב לא קרוב ורדיו דיסק שעובר על סוללות לא נישמע טוב כמו הארגז וגם אחרי כל ההשקע והעבודה יש לארגז ערך סנטימנטלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...