Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהעברתי את החיווט ברכב רציתי לבדוק אם יש רעשים , אז חיברתי את המגבר ואת הסט ולתדהמתי הסאונד חלש מאוד.

בזמנו הפוקל K2P היה צורך 0 מוחלט בגיין ולא טיפה יותר והמגבר היה מפוצץ אותו. אך בסט של אלפיין הגיין הוא 3/4 וכמעט ווליום מלא ברדיו דיסק והסאונד חצי ממה שקיבלתי מה- K2P, אני יודע שמידבאס בלי תיבה ייעודית לא ישמע כמו שצריך ובמלוא העוצמה אבל עדיין הוא צריך להשמיע בווליום גבוה .

התקשרתי לאלפיין בארצות הברית והם אמרו שכן זה הסט וזו היכולת שלו ושלא אופתע מכך הוא בסך הכל 50RMS, ואם אני שם אותו בתוך הדלת ובמיוחד 23 ליטר הוא יישמע כמו שצריך ובווליום יותר גבוהה ממה שמעתי מחוץ לתיבה (בין הרגליים).

האם זה נכון מה שאמרו.

פורסם

הכל תחום וחתוך כמו שצריך?

וידאת שהקרוס מחובר כמו שצריך?

שאתה לא על השתקות של 3 או יותר דיבי בקרוס?

הגיוני שהמידבס יהיה חזק יותר בתיבה, אבל לא המידריינג'.

איך הטוויטר והמידריינג' נשמעים? גם כן חלשים?

מה הנצילות של הסט?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה אותו החיווט שהיה על הK2P? אם כן אז כנראה שהוא לא הגורם לבעיה, למרות שבכל זאת כדאי להחליף משהו קצת יותר בריא.

בקשר לעוצמה של הסט. הרכבת כבר את שני הצדדים? או צד אחד?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

התקשרתי לאלפיין בארצות הברית והם אמרו שכן זה הסט וזו היכולת שלו ושלא אופתע מכך הוא בסך הכל 50RMS,

האם זה נכון מה שאמרו.

המציאות מתיישבת עם מה שהם אמרו לך,

אם התקשרת למס' הנכון - כנראה שזו תשובה מוסמכת.

ZZR

פורסם

פיספסתי את הקטע הזה!

אם לא שמעת אותם בתוך הדלת אלא בחוץ העוצמה שתקבל נחותה בהרבה מאשר בתוך תיבה!(דלת)

אבל, אני מאמין שאתה יודע את זה, ההבדל הוא גדול מאוד בין וופר שמנגן באויר לבין וופר בדלת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

רשמתי את זה כבר אני יודע שמחוץ לדלת זה נשמע אחרת אך השוואתי בין סט 100 לסט 50 באותה סיטואציה .

וזה סך הכל בדיקה של חצי דקה אולי שמיעה על מנת לוודות שאין הפרעות ל- RCA לכן לא יגרם שום נזק אם רמקול מנגן באויר .

בקיציר הכנסתי לדלת וופר ומיד שמתי בתיבה מאולתרת מעץ בנפח ליטר אחד. וזה כן נשמע אחרת ואחרת לגמרי אבל עדיין לא כמו עוצמת 100RMS.

• תוכן חדש...