Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה רציתי קסרה סטיישן ולאחר אזהרות מאנשים ומ 3 מוסכניקים כולל שלי אני כנראה מוותר למרות שאני לא בטוח..

נאמר לי שהקסרה סטיישן 1600 אוטומט סובלת מבעיות גיר והטיפולים וחלקי החילוף מאוד יקרים.. האם זה נכון??

יש אפשרות ליונדאי לנטרה סטיישן שנת 2000 1600 סמק עם 205000 ק"מ אוטומט ב20000 שח. מה דעתכם? אני מפחד עקב הק"מ הגבוה מאוד.. והבנתי שהגיר האוטומט בדגם זה בעייתי ולהחליף אותו עולה 10-12 אלף..

מה דעתכם???

תודה!!!

פורסם

לא יודע מבחינת אמינות של גיר, היה לנו רכב כזה (סדאן) חדש.

אבל אחד הגירים הפחות הגיוניים שפגשתי. העברת הילוכים אומנם חלקה, אבל בעליות הגיר ללא הרף מעביר מ-4 ל-3 וחזרה.

צריכת דלק כמו לרכב 2 ליטר ממוצע עם אוטומט. ממליץ על כזאת ידנית בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...