Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככלל,בכל פעם שאתה מתכנן לעשות איזו נסיעה ספורטיבית חשוב להעלות את לחץ האויר בגלגלים בכמה PSI מעל מה שכתוב בהוראות היצרן,וזו מהסיבה שבנהיגה ספורטיבית הצמיג מתחמם ומתרכך ובצירוף עם המאסה שפועלת עליו בעת פנייה הוא פשוט יותר נמרח וקשה לו לשמור על צורתו.

כשאוויר מתחמם, בכלי בעל נפח לא משתנה, הלחץ בו עולה, ולכן הכלי (הצמיג) יהיה יותר קשיח, ולא יותר רך.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שכוונת המשורר הייתה שעם העליה בטמפ', תרכובת הגומי של הצמיג נהיית רכה יותר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

צריך להיזהר לא להעלות יותר מדי ,כי אז הצמיג יתפוצץ!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
צריך להיזהר לא להעלות יותר מדי ,כי אז הצמיג יתפוצץ!

מדובר על 2-5 נוספים, לא עשרים.

בכל מקרה, באמת מומלץ לבדוק את הלחץ המקסימלי ולא לעבור אותו.

(אצלי לדוג' הלחץ המקסימלי הוא 41. היצרן ממליץ על 31 PSI לנסיעה מנהלתית. אני שם 34 לנסיעה מבצעית :evil:)

פורסם

טוב המשך התייעצות

מה המידה שמותרת לי ב 17 אינץ מבחינת רוחב צמיג? ( 215/ 225 אם אני לא טועה)

עכשיו ההחלטה היא להחליף ג'אנטים בשלב ראשון כמו שהומלץ. השאלה היא אם להחליף ל 205/55/16 או שאם כבר אז כבר ולעלות ל 17 אינץ?

האם יהיה לי מבחר צמיגים ספורטיביים ב 2 המידות?

שאלה כללית שאני לא מתכוון לבצע-

ספייסרים טובים ואיכותיים עד 2 ס"מ ייתרון או חיסרון?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

17 לדעתי יהיה הגזמה, אתה נוסע על גולף V5 לא על S55AMG, במידות האלה הם כבר יקשו על הרכב וכל בור בכביש ישלח אותך לאורטופד.

ה16 יבואו בול, וגם הצמיגים יהיו זולים יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שמאושר לך זה 205/55-16 או 225/45-17

אין קשר לקושי או בורות או אורטופד, ממש לא, אני עברתי מה16 הנ"ל ל17 על רכב די דומה מבחינת שילדה וזה סביר בהחלט.

אבל, אתה לא צריך 17 יקרים מידי, המנוע העצל שלך והמתלים הרכים לא צריכים את הרוחב המוגזם עבורם ואת עודף האחיזה, מה גם שהפרש צריכת הדלק בין שתי המידות הוא 10%, בדוק על הרכב שלי לאורך אלפי קילומטרים !!!

בקיצור, חפש סט סביר, עזוב אותך מספייסרים מיותרים ומסוכנים (יש לי סט למכירה באם אתה מתעקש) ומקסימום אם אתה קונה ג'אנטים חדשים, חפש רוחב 7.5 אינטש עם אופסט 35 ומטה (38 במקור) ואז הגלגלים יהיו מעט יותר בחוץ, ללא שום שטויות וקומבינות.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני לא צריך 8 אינץ רוחב? ואשמח לפירוט קצת על אופסט . . . מה , מי , מו, מי נגד מי וכו'

אם אני לא טועה הטווח של הרכב שלי הוא בין 38 ל 32. אז אם אני עם אופסט 32 הגלגל לא אמור לגעת בשום חלק של בית הגלגל?

מה היתרונות/ חסרונות של אופסט כזה או אחר?

האם צריך שוב לעשות כיוון פרונט אחרי גלגל עם אופסט שונה?

VW GOLF V5 2001

פורסם

לצמיג 205/55 מידת המקסימום היא 7.5"

אכן מותר לך בין אופסט 32 עד 38, תבצע חיפוש על אופסט, היו כאן המון דיונים

כיוון פרונט לא מחוייב המציאות את אתה רק מחליף גלגלים, אבל רצוי אם מעולם לא ביצעת, או שהחלפת קפיצים בולמים, ד"א, קרא את המאמר שלי על שיפור לאון-4, משחקים של מעלה עד 2 בנתוני המתלים משפרים מאד את ההתנהגות ובמיוחד "מפחיתים את תת ההיגוי" שהוא כותרת המאמר שלך.

מצ"ב תמונה של ג'אנט 7.5" עם אופסט 35 על מרכב זהה לשלך

799515172_dc1c367436.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

7.5" היא ייצוג של ה 205 מ"מ רוחב?

קראתי כבר את המאמר פשוט אני רוצה קודם להחליף את הצמיגים ואז רק להתחיל לשחק עם הפרונט. מה גם שאני לא יודע כמה עליי לשחק עם המעלות כדי לקבל שינוי עדין אך מורגש ומצד שני לא בא לי לעשות כיוון פרונט כל שבוע כך שזה קצת בעיה.

אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו.

ד"א זה אתה בתמונה?

VW GOLF V5 2001

פורסם

7.5 אינץ' זה רוחב הג'אנט, הרי הג'אנטים נמדדים באינצ'ים ולכל מידת צמיגים יש את הרוחב המתאים לה (יש טווח של כאינץ').

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

7.5 אינץ זה אומר 19.05 ס"מ. על זה אמור לבוא צמיג 205 מ"מ רוחב?

VW GOLF V5 2001

פורסם

ממליץ על סט של קוני, אצלי ברכב היתה בעיית תת היגוי עקב בולמים רכים ובלויים, לאחר התקנה של סט קוני צהוב, הרכב חד ותת ההיגוי נעלם, אני מאוד מרוצה, כל סיבוב תענוג.

פורסם

אין ספק שבולמ"ז תקינים ישפרו רבות את התנהגות הרכב, אולם כדי לבצע שיפור מקיף, יש לעשות ראשית כל יישור קו, במסגרתו יש לבדוק את תקינות כריות הבולם ואת תותבי המתלה (בוקסות), ולהחליף במידת הצורך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...