Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשאלתו של טיסן:

אני עובד ב012 ולעובדים יש אלף שקל הנחה בקולינס על הקורסים.

לחתום לשנה אתה תצטרך בכל מקרה כי כולם חותמים. אז קורס חינם אני בספק שתקבל.

לשאר חברי הפורום שעובדים בהייטק

איך ccse? זה מעניין? שווה ללמוד את זה במכללה?

פורסם

לכל החבר'ה ששוקלים להיכנס לתחום בעזרת קורס - אני לא יודע מי-מה-מו בדיוק, אבל ניתן להיות DBA - מנהל מסדי נתונים גם בלי תואר, רק עם קורסים.

מישהו מכיר? בוריס? ליביו? אייל?

היום הגעתי סופית לתובנה שתואר במדמ"ח זה דבר מגעיל ביותר. בינתיים מושך עם זה, כמה שזה שנוא עליי. מקווה שבעבודה יהיה יותר כיף.

פורסם

הסמכות למסדי נתונים למיניהם הם בהחלט טובות (אורקל, SQL וכו') ישנו מגוון רחב של תחומים שקשורים לנושא ומעניינים יחסית והם גם דיי מבוקשות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למדתי MCSE לפני שנתיים במכללה למנהל (אני יכלתי ללמד את המורה שם ) - חרה של מכללה לא ממליץ

(בכל שנת הלימודים הרשת עבדה אם תקלות ובקושי היה ניתן לבצע תרגילים ... )

עברתי 6 מבחנים קיבלתי MSCA ואז נמאס לי :) שעמם אותי ועזבתי את זה

גם אמרו לי הרבה אנשים שקשה להתקבל למקום עבודה בלי שנתיים נסיון לפחות

שיהיה בהצלחה

פורסם

הסמכות בפני עצמן לא שוות יותר מדי.

הם מלמדות אותכם בעיקר מה שמדריך טכני מלמד (רק שיותר קל בהרבה בקורסים האלו מאשר נגיד ללמוד את החומר של סיסקו לדוגמא)

א. לגבי DBA , אין לי מושג , זה תחום שלא ניסיתי לעבוד בו (למרות שזה מה שעשיתי 3 שנים בהצטיינות בצבא וקיבלתי כמה הצעות לפרויקטים בOUTSORCING).

אני יודע שזה תחום די מבוקש יחסית לכמות האנשים שפונים אליו אבל מניסיון , גם בפרויקטים שאתה מאפיין ובונה , די משעמם (לטעמי).

הידע עצמו ודרך העבודה והלימוד דווקא די מעניינים בתחום , איזה שנה אתה? לא עשית כבר מבוא למסדי נתונים? (אצלינו כולל SQL ותיכנות בasp.net).

רוסלאן , בקשר למכללה למנהל , אולי בהסמכות הם לא משהו , אבל בתור מרצים לתואר יש שם בהחלט כמה וכמה מרצים מעולים והם בהחלט נחשבים למכללה לא רעה ללמוד תואר בתחום (דגש - תואר , לא הסמכה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לכל החבר'ה ששוקלים להיכנס לתחום בעזרת קורס - אני לא יודע מי-מה-מו בדיוק, אבל ניתן להיות DBA - מנהל מסדי נתונים גם בלי תואר, רק עם קורסים.

מישהו מכיר? בוריס? ליביו? אייל?

היום הגעתי סופית לתובנה שתואר במדמ"ח זה דבר מגעיל ביותר. בינתיים מושך עם זה, כמה שזה שנוא עליי. מקווה שבעבודה יהיה יותר כיף.

עניין של מזל..

אני מעסיק אצלי בצוות תכנת דוט נט שמתעסק גם במסדי נתונים כחלק מתפקידו, למרות שאין לו תואר מוכח בשומדבר.

"שניר" אני רואה שההערכה שלי לגבי המשכורת ,מדוייקת להפליא :D

וזה בלי מחשבונים ובלי להרוויח כזה סכום כדי לדעת מה הנטו...:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

מחפש מנהל רשת\איש סיסטם,נער שעשועים להעסקה מיידית?:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

האמת שאני לא מחפש, אבל ברגע שאחפש אני יודע איפה לפרסם...

בכל מקרה, המשכורות אצלנו לא מתקרבות לרמות שדובר עליהן כאן.

מירן ,

אין לו הסמכה פורמלית, רק נסיון קודם בחברות אחרות ותכנות בזמנו הפנוי. (למידה עצמית).

עם זאת, מסתבר שפגעתי איתו בול, כי הוא עושה עבודה יוצאת מן הכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הסמכות בפני עצמן לא שוות יותר מדי.

הם מלמדות אותכם בעיקר מה שמדריך טכני מלמד (רק שיותר קל בהרבה בקורסים האלו מאשר נגיד ללמוד את החומר של סיסקו לדוגמא)

א. לגבי DBA , אין לי מושג , זה תחום שלא ניסיתי לעבוד בו (למרות שזה מה שעשיתי 3 שנים בהצטיינות בצבא וקיבלתי כמה הצעות לפרויקטים בOUTSORCING).

אני יודע שזה תחום די מבוקש יחסית לכמות האנשים שפונים אליו אבל מניסיון , גם בפרויקטים שאתה מאפיין ובונה , די משעמם (לטעמי).

הידע עצמו ודרך העבודה והלימוד דווקא די מעניינים בתחום , איזה שנה אתה? לא עשית כבר מבוא למסדי נתונים? (אצלינו כולל SQL ותיכנות בasp.net).

רוסלאן , בקשר למכללה למנהל , אולי בהסמכות הם לא משהו , אבל בתור מרצים לתואר יש שם בהחלט כמה וכמה מרצים מעולים והם בהחלט נחשבים למכללה לא רעה ללמוד תואר בתחום (דגש - תואר , לא הסמכה)

ליביו

התואר מתחיל לעלות לי העצבים. כל התיאוריה הזאת מעצבנת!. זה כבר מתחיל להגעיל אותי, זה לא שאני חושב "איזה בעסה, כבר מת לעבור את זה".

חוץ מזה שהחלום (והתוכנית) זה בסופו של דבר ללמוד מנהל-עסקים - אז אולי עדיף לעבור לכלכלה בתואר ראשון וזהו? אין ספק שזה הרבה יותר מעניין מתוכנה.

בקיצור, אני אישית מתלבט.

פורסם

יש עוד מישהו שיכול להמליץ לי על מקומות?,

קולינס התקשרו אליי ואמרו לי שבזמן הלימודים הם מסדרים אותי (את מי שלפי דעתם מתאים) לעבוד ב 012 או בבזק וחברות דומות במשכורת מינימום כמתלמד.

Suzuki Jimny

• שנתיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...