Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתאימים מנוע למכונית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה מיצובישי סופר לאנסר שעברו "מהפך" (חיצוני לפחות) ונראות עכשיו כמו משהו בסגנון הניסאן סקייליין... אבל תמיד רציתי לדעת אם אפשר להכניס למכונית פשוטה (לאנטיס, סופר לאנסר, סיוויק וכו') - מנוע יותר חזק ועל ההשלכות של זה - יותר חסרונות או יותר יתרונות?

(ואני לא מדבר על שינוי מ-1.6 ל-1.8... :lol: )

פורסם
אני רואה הרבה מיצובישי סופר לאנסר שעברו "מהפך" (חיצוני לפחות) ונראות עכשיו כמו משהו בסגנון הניסאן סקייליין... אבל תמיד רציתי לדעת אם אפשר להכניס למכונית פשוטה (לאנטיס, סופר לאנסר, סיוויק וכו') - מנוע יותר חזק ועל ההשלכות של זה - יותר חסרונות או יותר יתרונות?

קודם כל אני אפנה אותך לחיפוש

אחרכך בקצרה אני אסביר

אין אפשרות (לפחות חוקית) להכניס מנוע של רכב אחר לרכב בו לא הוכנס המנוע בשום תצורה או דגם כלשהו מסדרה נתונה.

מקווה שהבנת, אם לא כך דוגמא:

כולנו היינו רוצים לראות 106 ראלי (להלן הכינוי: השלדה הרגישה והמטורפת :p ) ובה מושתל אם לא מנוע של 605 אז לפחות של ZX 16V.

נמשיך לחלום :drinking:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חוקית אי אפשר הרבה דברים לעשות... :lol: אבל השאלה היא האם מבחינה תיאורטית זה אפשרי.

והבנתי את מה שאמרת... אבל למה זה לא אפשרי בעצם? אין מקום? שאר חלקי האוטו לא בנויים לעמוד בעומס? לחץ? כוח? מהירות? :lol:

[EDIT]

ניסיתי בחיפוש... אבל אין לי מושג מה לחפש כדיי להגיע לתשובות שאני מחפש :roll:

[/EDIT]

פורסם
חוקית אי אפשר הרבה דברים לעשות... :lol: אבל השאלה היא האם מבחינה תיאורטית זה אפשרי.

והבנתי את מה שאמרת... אבל למה זה לא אפשרי בעצם? אין מקום? שאר חלקי האוטו לא בנויים לעמוד בעומס? לחץ? כוח? מהירות? :lol:

[EDIT]

ניסיתי בחיפוש... אבל אין לי מושג מה לחפש כדיי להגיע לתשובות שאני מחפש :roll:

[/EDIT]

בחיפוש תרשום : שיפורי AND מנוע

תחפש בפורום טכני, אחזקה וטיפולים

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קודם כל אני אפנה אותך לחיפוש

אחרכך בקצרה אני אסביר

אין אפשרות (לפחות חוקית) להכניס מנוע של רכב אחר לרכב בו לא הוכנס המנוע בשום תצורה או דגם כלשהו מסדרה נתונה.

מקווה שהבנת, אם לא כך דוגמא:

כולנו היינו רוצים לראות 106 ראלי (להלן הכינוי: השלדה הרגישה והמטורפת :p ) ובה מושתל אם לא מנוע של 605 אז לפחות של ZX 16V.

נמשיך לחלום :drinking:

נכון אבל ב 205 ראלי 1.3 אפשר להכניס מנוע של 605 טורבו 2.0

אפשר לעשות הכל בתנאי ויש לך את הסכום המתאים.

ואל תנסה להכניס ב106 ראלי יותר מ 1.6... :wink:

וכל דבר יכול ליהיות חוקי ...אין גבול , הגבול היחיד הוא התקציב..

• תוכן חדש...