Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצבים שבהם אנשים קונים משהו, נגיד 2 זוגות נעליים. זוג אחד הוא נעלי יוקרה שעולים כ1000 ש"ח ואילו הזוג השני עולה 300 ש"ח. ובסופו של דבר יוצא שאתם מסתובבים יותר עם הנעליים הזולות יותר בגלל אתם מרשים לעצמכם ללכת בשלוליות וכדומה.

ולשאלה עצמה:

נגיד שהיה לכם מספיק כסף, האם אתם חושבים שאילו היתה לכם M3 הייתם פחות מנצלים אותה "ומסתכנים" איתה מאשר הSTI?

אז נכון שהM3 נחשבת גם לפוזה פאר ונוחות, אבל האם בנהיגה נטו הייתם מנצלים אותה בנהיגה נטו יותר מהSTI?

פורסם

אם כבר יש לי כסף לM3, אז יש לי גם כסף "להתעלל" בה, אני מניח.

בכל מקרה - המדיניות שלי היא להתעלל בכל אוטו בצורה שווה, כי לא יפה לקפח מכוניות רק כי הן יקרות\זולות ;-)

רועי,

למען שיוויון זכויות!

פורסם

רועי, מסכים איתך ב100%.

חבל לי על אנשים שקנו אוטו X (נגיד שהוא כחול) ושלא רוצים לעלות איתו על מסלול Y...

לדעתי מי שקונה אוטו ומגדיר את עצמו בתור חובב נהיגה לא צריך ליסוע איתו כל הזמן כאילו הוא ליד בי"ס, ואני לא מדבר פה על כבישים כמו איילון .

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

קורע יא חוצפן!!!

"חבל לי על אנשים שקנו אוטו X (נגיד שהוא כחול) ושלא רוצים לעלות איתו על מסלול Y..."

מה זו היציאה המטומטמת הזו..סליחה על הביטוי... למה הרמיזות הבוטות האלה???

הבנאדם קנה רכב , לא בא לו לעלות על המסלול מאלף ואחת סיבות (אחת מהן שאני יכול לחשוב עליה היא שהצמיג שלו עולה כמו הרכב שלך כולו...) - אז מה אתה דוחף ת'אף הצעיר שלך ומעביר ביקורת???

ילד !!!

:-)

פורסם

בוא נעזוב לרגע את הנקודה של למה לא עליתי על המסלול....

יש לך מושג איך אני נוהג עם האוטו שלי? אתה חושב שאני נוהג לאט כאילו אני נוהג ליד בית ספר כל הזמן? למה כי אני לא מגיע למנתק ליד ה5 כמו כל האימפרזות?

כי אין לי רכב הנעה אחורית מדהים כמו שלך?

כי אני לא שחצן והולך כמו טווס להגיד שיש לי אימפרזה טורבו ואני מהיר פה ולקחת את הסיבוב שם ב X ואת ההוא ב Y? :evil: עכשיו גם בטח תבוא להגיד שבכביש טכני אתה לוקח אותי עם הברנדה?

אני משתמש באימפרזה מספיק. קודם כל זה הרכב יום יום שלי, לעבודה, ללימודים וכו'. בנוסף אני משתמש בוא גם לנסיעות FUN.

אני משקיע ברכב שלי המון - יש לו צמיגים סופר יקרים, יש לו רתמות, הוא מתודלק רק ב99 ומטופל כמו שעון. אני משתמש בו לנסיעה ספורטיבית-מהירה-מהנה או איך שלא תקרא בכל נסיעה, תמיד יש את הסיבוב שאני יקח במהירות או בהחלקה מהנה במידה והתנאים יאפשרו. כמו כן אני נוסע לא פעם לנסיעות אשר כל מטרתן FUN בשעות מוזרות למדי...

אני תוהה בכלל למה אני טורח לענות לך... :roll:

פורסם
יש מצבים שבהם אנשים קונים משהו, נגיד 2 זוגות נעליים. זוג אחד הוא נעלי יוקרה שעולים כ1000 ש"ח ואילו הזוג השני עולה 300 ש"ח. ובסופו של דבר יוצא שאתם מסתובבים יותר עם הנעליים הזולות יותר בגלל אתם מרשים לעצמכם ללכת בשלוליות וכדומה.

ולשאלה עצמה:

נגיד שהיה לכם מספיק כסף, האם אתם חושבים שאילו היתה לכם M3 הייתם פחות מנצלים אותה "ומסתכנים" איתה מאשר הSTI?

אז נכון שהM3 נחשבת גם לפוזה פאר ונוחות, אבל האם בנהיגה נטו הייתם מנצלים אותה בנהיגה נטו יותר מהSTI?

קודם כול הלוואי עלי צרות כאלו...

דבר שני אם אני מעמיד את עצמי במקום הזה.. אני חושב שהייתי דווקא "מסכן" יותר את ה

M3 , כי הרי אחרי הכול יצר האדם תמיד נוסק לכיוון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג

( ברמה החומרנית כמובן) .. בקיצור ולעניין אני לא חושב שהייתי נוגע ב STI

אולי מוכר ומשקיע באיזו 106 ראלי .. אנדרסטיטמנד .. כזו שתיהיה מלכת הרמזורים

טוב הגזמתי.. אבל עדיין ...

פורסם

אני חושבת שאם אני הייתי נוהגת ברכב יוקרה, הייתי חוששת הרבה יותר לרכב ולוקחת מקדמי בטיחות בהתאם.

יכול להיות שאחרי כמה זמן שהרכב אצלי הייתי כבר מתרגלת ו"מסתכנת" איתו יותר, אבל לפחות לא בהתחלה...

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
בוא נעזוב לרגע את הנקודה של למה לא עליתי על המסלול....

יש לך מושג איך אני נוהג עם האוטו שלי? אתה חושב שאני נוהג לאט כאילו אני נוהג ליד בית ספר כל הזמן? למה כי אני לא מגיע למנתק ליד ה5 כמו כל האימפרזות?

כי אין לי רכב הנעה אחורית מדהים כמו שלך?

כי אני לא שחצן והולך כמו טווס להגיד שיש לי אימפרזה טורבו ואני מהיר פה ולקחת את הסיבוב שם ב X ואת ההוא ב Y? :evil: עכשיו גם בטח תבוא להגיד שבכביש טכני אתה לוקח אותי עם הברנדה?

אני משתמש באימפרזה מספיק. קודם כל זה הרכב יום יום שלי, לעבודה, ללימודים וכו'. בנוסף אני משתמש בוא גם לנסיעות FUN.

אני משקיע ברכב שלי המון - יש לו צמיגים סופר יקרים, יש לו רתמות, הוא מתודלק רק ב99 ומטופל כמו שעון. אני משתמש בו לנסיעה ספורטיבית-מהירה-מהנה או איך שלא תקרא בכל נסיעה, תמיד יש את הסיבוב שאני יקח במהירות או בהחלקה מהנה במידה והתנאים יאפשרו. כמו כן אני נוסע לא פעם לנסיעות אשר כל מטרתן FUN בשעות מוזרות למדי...

אני תוהה בכלל למה אני טורח לענות לך... :roll:

גיא, תפסיק לדפוק חשבון לאנשים שמדברים מקנאה.

פורסם
אני מסכים עם אריאל - לא מן הראוי שנכנס לשיקולים של החברים שלנו, אם הם יכולים להרשות לעצמם לקרוע את האוטו כל שבוע או לא.

איזה חבר? מה חבר? זה חבר זה? עם חברים כאלו לא צריך... :twisted::D

בקיצור, אני יכול להעיד ממקור ראשון שגיא נותן ברכבות כל היום לערסים על סופר לאנסר *בדיחה פרטית 8) *.

גיא....עזוב אותך, אני יודע שבתוך תוכך אתה ערס מצוי בתוך GT כחולה :!::wink:

PEACE

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נחזור לנושא המקורי של השרשור -

אני לא אוהב לסכן את האוטו ולנסוע מעבר למגבלות.

הבעיה היא שאין לי לא זמן ולא כסף לקורס נהיגה מתקדמת, אז אני ממש לא יודע איפה המגבלות שלי... :shock: ואני לא מתכוון לגלות אותן על הכביש.

אבל אם היה לי כסף ל- M3 או ל- STI נראה לי שהיה לי גם מספיק כסף לקורס נהיגה מתקדמת, קורס מרוצי ראלי וקורס מקרמה יצירתי, ואז הייתי יכול להרשות לעצמי לבחון את המגבלות (וגם היו לי אחלה ריפודים שבעולם! :D )

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

שאלה קשה...

מכיוון שאף פעם לא היה לי אוטו יקר, אני לא יודע מה אני הייתי עושה.

מכיוון שהאוטו שלי זול, ועלויות המימון/ירידת ערך הן אפסיות, אני מרשה לעצמי להכנס להוצאות קצת יותר גדולות בכל הקשור לבלאי.

אם היה לי 306S16 עם צמיגים שעולים כפול ממה שאני רגיל, ויתר העלויות גם גדולות יותר, אני באמת לא יודע אם הייתי מרשה לעצמי לנהוג אותו דבר....

במחשבה שניה - כנראה שהייתי עושה אותו דבר. הרי זה התחביב שלי, ועל זה אני מוכן להוציא כסף. תמיד.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני לא עליתי בג'ימיקאנה האחרונה

אז זה אומר שגם אני לא חובב רכב ?

מי שמכיר אותי יודע שאני לא חוסך בצמיגים או כל רכיב מכני אחר

א-ב-ל אני באופן אישי מעדיף ת-מ-י-ד נהיגה מהירה בכבישים פנויים בעלי תוואי ברור ומוגדר ולא בין סבך פילונים בהילוך ראשון גג שני שהרכב נטחן כן נטחן !

בלאי של ג'ימיקאנה אחת שקול לבלאי של אלפי ק"מ בכביש שכוללים ביקורים תכופים באשתאול או wahatever.

לגיא השיקולים שלו ואני בהחלט יכול להבין אותו.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ולשאלה עצמה:

צרות של עשירים...

• תוכן חדש...