Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זוג הצמיגים האחוריים במצב אנוש מבחנת יובש, לקראת הטסט בחודש הבא אני חייב להחליפם.

כרגע מותקנים 2 צמיגים של "אליאנס" שלא היו לי בעיות איתם לאורך התקופה.

בצמיגים אני לא מבין כלום, לכן אשמח להמלצה לצמיגים איכותיים מאוד (אין לי ABS ושום מערכת בטיחות ברכב, לכן הצמיגים חייבים להיות טובים ושלא יאכזבו בבלימת חירום).

תודה מראש.

עריכה: תקציב עד 600 ש"ח.

העתק: מועדון פיאט

פורסם

לי יש אם אני לא טועה את אותה המידה ברכב

לפני כמה חודשים החלפתי זוג קדמיים לפירלי סידרה p400 אם אני לא טועה

עלה משהו כמו 460 לזוג, אני מרוצה מהם.

so far so good so what

פורסם

לדעתי במידה שלך שתי "המציאות" הכי גדולות שתמצא הם הA Drive של יוקוהומה או הדורה-גריפ של גודייר.

שניהם בפחות מ300 ש"ח לצמיג לפי tires4u.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה עם אליאנס ? ,כמו שנאמר: אין נביא בעירו ?. קנה כחול לבן וסע בביטחה כמו כל צמיג באותו הדירוג אלא שאליאנס זול יותר..

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

דוד ,אם אתה לא יודע ,רוב צמיגי האליאנס זה יותר פלסטיק מגומי.(מבחינת אחיזה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זו אמונה טפלה , יש צמיגים איכותיים בדירוגים גבוהים , כנס לאליאנס וקרא את מה שהם מציעים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

זאת לא ממש אמונה טפלה - אין צמיג של אליאנס שהייתי מרכיב על הרכב שלי.

בנוסף להמלצות לDURAGRIP ולA-DRIVE אני ממליץ גם על הקונטיננטל, חבר התקין כאלה - אומר שהוא מרוצה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...