Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כבר חודש שלם מנסה למכור את הרכב שלי (הונדה אקורד 2007) ללא שום הצלחה .

עד רגע זה , קיבלתי רק טלפונים מכל מיני ליצנים ואידיוטים למינהם , למרות שכל הנתונים של הרכב מצויינים והמחיר המבוקש נמוך מהמחירון בכמה אלפים טובים .

עוד חודש אני טס לחו"ל , זאת אומרת שאני חייב למכור את הרכב , ובהקדם האפשרי .

למרות שאני שונא את הרעיון לחלוטין , הסיטואציה הזאת די כופה עליי ללכת לכיוון של סוחרים\מגרשים , .

חשוב לציין שכבר ערכתי חיפוש בפורום , אבל כל מה שמצאתי זה הודעות על קניה מסוחרים\מגרשים .

מכיוון שאין לי שום ניסיון בהתעסקות עם סוחרים\מגרשים אשמח לקבל עצות והמלצות .

האם עדיף ללכת למגרשים הגדולים מאשר לסוחרים הקטנים יותר ? ממי סביר לקבל יותר על האוטו ?

למישהו יש המלצה למגרש ספציפי אמין יחסית (לא שאני בטוח שקיים דבר כזה בכלל) שכדאי ללכת אליו ?

כמה מתחת למחירון מקובל לקבל בהנחה שהאוטו נקי לחלוטין ?

איפה לעשות את הבדיקה ? האם להתעקש ללכת למגרש אחר ממה שהסוחר\מגרש מציע (על מנת להמנע מכיסויי תחת ושאר הבולשיט שהם ינסו להלביש) או שזה די חסר משמעות ?

איך מתבצע התשלום והעברת בעלות ?

אשמח לקבל כל טיפים ועצות נוספות בנושא הנ"ל שיעזרו לי להוציא את הרע במיעוטו מהסיטואציה המכוערת הזאת

תודה רבה מראש

פורסם

על השאלה האחרונה אני יכול לענות: הסוחר קונה את הרכב במחיר הנמוך במס' אחוזים (10% בד"כ) ממחיר השוק (לא מחירון) ומשלם במקום בדרך המוסכמת בינכם.

לכל סוחר מורשה יש את האפשרות להעביר בעלות ברכב על שמו מבלי להוסיף "יד" ברשיון ולכן בעת המכירה הוא יעביר את בעלות הרכב אליו.

פורסם

המצב חדש לחלוטין עם קילומטרז נמוך

זאת לא הבעיה כי בכלל לא הגעתי למצב שאנשים באים פיזית לראות את האוטו , שלא נדבר על בדיקה

בוודאי שניסיתי לפרסם כבר בכל הלוחות החינמיים באינטרנט ,

חשבתי גם לפרסם בעיתון בתשלום , אבל אני לא רואה איך זה עוזר לי , או לפחות לא בטוח שיש לזה יתרון על האינטרנט

כנראה שזה הבעיה של השוק של המכוניות מנהלים , על אחת כמה וכמה שמנסים למכור לאחר שנה

הרי רוב קהל היעד של המכוניות האלה הם כאלה שמקבלים אותם בליסינג מהעבודה

low rider , קודם כל תודה על התשובה

מה הכוונה "מחיר השוק" ? איך הוא נקבע ?

האם "מחיר השוק" הוא מחיר שנמוך גם ככה בכמה אחוזים טובים מלוי יצחק ?

פורסם

מחיר השוק הוא המחיר הריאלי, יעני, בכמה מכרת/קנית את הרכב,

אפשר לקבל ממוצע[שהוא בד"כ כמה אחוזים מתחת למחירון, אלא אם זה מיני קופר] ע"י שיטוט באתר Yad2 או כל אתר אחר.

----

פורסם
מחיר השוק הוא המחיר הריאלי, יעני, בכמה מכרת/קנית את הרכב,

אפשר לקבל ממוצע[שהוא בד"כ כמה אחוזים מתחת למחירון, אלא אם זה מיני קופר] ע"י שיטוט באתר Yad2 או כל אתר אחר.

זה לא יעבוד ככה

כל אחד שם זורק מחיר לפי מצב רוח בלבד , זה לא נותן שום אינדיקציה לכמה המכוניות נמכרות בפועל אם בכלל נמכרות

כנראה שאני פשוט יצתרך ללכת פיזית למגרשים ולבדוק

למישהו יש טיפים ?

פורסם

אתה אומר שהקילומטרז נמוך,

תיקח את מחיר המחירון, תוריד 10%, פרסם ב-YAD2 ובעוד כמה מקומות,

וחכה לטלפון.

זה יגיע, הכל שאלה של זמן.

----

פורסם
אתה אומר שהקילומטרז נמוך,

תיקח את מחיר המחירון, תוריד 10%, פרסם ב-YAD2 ובעוד כמה מקומות,

וחכה לטלפון.

זה יגיע, הכל שאלה של זמן.

המחיר שפרסמתי בחודש האחרון היה 5% מתחת למחירון ובלי שכלול של התוספות שיש לאוטו , זאת אמרת כמעט 10%

לא יצא מזה כלום מלבד כמה שיחות מערסים מטומטמים ("אחי נשמה יש סאנרוף ? ") ומעוד כמה לא רציניים שקבעו לראות את האוטו ודפקו ברז

הכל שאלה של זמן ? אולי , אבל אין לי

פורסם

בגדול אין לך איפה ליפול במכירת רכב למגרש(חוץ מהמחיר כמובן) אם המקום נראה מסודר פשוט גש לשם ותמכור למי שיתן לך את ההצעה הכי טובה .רק תדאג שאתה מקבל כסף במזומן או שיק בנקאי . לגבי בדיקה הם מחליטים האם ואיפה לעשות אותה וכמובן שינסו למצוא כמה שיותר בעיות אבל שוב אם ההצעה שלהם נראית לך אין כאן חשש שהם יברחו אם הרכב וישאירו אותך בלי כסף

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מכיוון שהמחיר הבסיסי של הונדה אקורד יקר לעומת מכוניות אחרות הביקוש לרכישתן נמוך גם בהפחתה אמיתית של 10% ממחיר המחירון.

סוחרי רכב לא ירכשו מכונית ב10% פחות ממחיר המחירון אלא במחיר עוד יותר נמוך כי הם מכירים היטב את הביקוש הנמוך וגם הם יאלצו למכור מתחת למחיר המחירון ולהמתין הרבה זמן, יחסית, עד שיצליחו למכור הונדה אקורד.

נסה לפרסם עוד ועוד וגם במקומות ובאתרים שבתשלום וכמו כן שים שלטים על המכונית והעמד אותה במקומות הומי אדם או ברחובות שבהם נוהגים להעמיד מכוניות למכירה, אם יש כאלו באזורך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הצעתי לך- תעשה סיבוב במגרשים, תראה כמה מציעים לך ולפי זה תעדכן את המחיר במודעה.

כמובן תעלה כמה אלפי ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לך לטרייד אין של הונדה הם נותנים על רכב יד ראשונה עם קילומטרא'ז נמוך ללא פגיעות וכדומה 5% מתחת למחירון.

או שתפרסם עם תמונות ביד שתיים, לוח פוקוס ושאר אתרי האינטרנט, והעיתונים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הזמן לרעתך משתי סיבות:

1. אתה לחוץ למכור ולנסוע.

2. יש אפשרות שהמחירון ירד.

לי לקח למכור אקורד כמה חודשים טובים. פרסמתי ביד 2, בעיתון יומי ועל חלון הרכב.

מיותר היה לשלם לעיתון יומי - אותם סוחרים שראו את המודעה ביד 2, התקשרו גם למודעה בעיתון.

למזלי המחירון לא ירד במשך מספר חודשים.

גם פרטיים שהתענינו, רצו לשחוט במחיר כי לטענתם במחירון מוכרים ללוי יצחק.

בסופו של דבר מישהו שראה את הרכב בחניון, התקשר וקנה וגם זה רק אחרי שגילח קצת במחיר.

בכל מקרה המחיר היה הגיוני ולא שחיטה, ולכן גם נמכר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...