Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי הבוקר ליד צומת ראש העין מערב (על כביש 444).

בשני עברי הצומת ישבו קבוצות של מספר אנשים עם אפודים זוהרים על כסאות נוח תחת שמשיות (ממש כמו על חוף הים), בלי לעשות הרבה.

מראה מוזר ללא ספק. כעבור 8 שעות עברי שוב במקום, והם עדיין שם.

הייתי משער שמדובר על פרוייקט סטטיסטי כלשהו, אבל לא היה נראה שהם מסתכלים על התנועה (למרות שהחזיקו דפים ביד).

למישהו יש מושג מהי מהות התופעה הזו?

פורסם

חשבתי שאתה מדבר על אלו (שוטרים) שיושבים בכל צומת בירושלים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה מדבר על אלו שהיו ליד תחנת הרכבת, אז אתמול בבוקר היה שם גם את המהנדס המטומטם שתכנן את הצומת הזו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא שוטרים, הם היו עם אפודים זוהרים בלי כיתוב, כמו שיש לכל נהג.

וגם היתה שם אוכלוסיה מאוד מגוונת (נשים וגברים, חלקם מבוגרים למדי וחלקם פחות).

בגלל זה זה נראה כ"כ מוזר.

היה פקק קטן אז היה המון זמן להסתכל עליהם :-)

ולא ליד תחנת הרכבת, שלושה צמתים אחורה (לפני קסם, בכניסה של יד יצחק).

פורסם

יש כאלה גם בצפון ת"א וגם ביפו, רבותי- פולשים אלינו

תהיתי בנושא לא מזמן, לא עניין אותי מספיק כדי לשאול מישהו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפי מה ששמעתי תפקידם הוא לבדוק את התנוע, שעות של עומס, מאיזה כיוון יש יותר תנועה, ואז לפי זה יכולים להחליט עם יש או אין צורך ברמזור/כיכר תנוע/מחלף וכו"...

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

כפי שאמר קודמי.

האנשים האלה תפקידם לספור את כמות המכוניות שעוברות בצומת, מאיזה כיוון הגיעו, לאן חלפו ובאיזה שעות.

אנשים אלה מחזיקים נומרטור קטן ביד וכל רכב שחולף הם נותנים לחיצה. אחת לזמן קצוב הם רושמים בדפדפת את תוצאות הנומרטור, מאפסים וממשיכים.

בצמתים בעלי נפח תנועה גדול, יושבים מספר אנשים וכל אחד סופר חלק אחר של הצומת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה טמטום, עם כל הטכנולוגיה היום אין איזה משהו שינטר את זה מבלי צורך בבזוז תקציב עצום? תחשבו כמה משכורות הולכות על זה.

פורסם
איזה טמטום, עם כל הטכנולוגיה היום אין איזה משהו שינטר את זה מבלי צורך בבזוז תקציב עצום? תחשבו כמה משכורות הולכות על זה.

לשים 5 מצלמות על צומת ועוד אחרי זה לשלם לאנשים שישבו ויספרו את המכוניות מתוך הסרט זה נורמלי לחלוטין...

בעיקר כש5 דקות ב-MPEG שוקלות אי אלו GB. לך תאכסן סרט של כמה שעות...

בקיצור - זה הפיתרון הזול

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אלו גם האנשים שמחליטים כמה זמן יהיה המחזור של הרמזור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יוליה לא צריך למקם מצלמות אלא רעיון יותר פשוט בסגנון פסי מגע שנמצאים על הכביש וסופרים את מספר הפעמים שמכוניות עוברות עליו.

אגב, אחסון של הקלטה ממצלמה חיה במיוחד באיכות כזו של MPEG-I לא בעייתית בכלל היום. לשם דוגמא אני בטוח שחברת נתיבי איילון ודרך ארץ מנהלים ארכיון מוקלט של המצלמות שלהם.

פורסם

יש המון מקומות שיש בהם כמו צינור לאורך הכביש , אחד ועוד בערך מטר עוד אחד , וזה עושה את פעולת הספירה.. או מהירות .. לא יודע בדיוק מה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

יוליה - סרטים היום כבר ביכולת להיות מקודדים (HARDWARE) ל MPEG4 ואז הם שוקלים בלחץ 500-600 מגה ל כמה שעות טובות.

פורסם

אלו אנשים שנשארו מהמנגל של יום העצמאות.. הם מחכים לקרטושקס:roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...