Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני לא ממש נוסע מתמיד ולכן חסר ניסיון: אני מתעתד להגיע לשם בשיא העונה, באוגוסט. ההכוונה תיעשה דרך "שירות 2000" (http://www.holiday-to.com/sherut2000/) ואשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם כדאי או לא, למה צריך לשים לב ושאר מידע. הבנתי שאת הארוחות מזמינים מספק אחר, בניפרד.

תודה מראש.

פורסם

אם רעש ובאלגן של ילדים לא מפריע לך אז...

אחלה.

אני הייתי לפני כמה שנים ונשבעתי שאני לא חוזר לשם.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

פעם היה לנו שבוע שנתי שם - אחרי שהייתי שם פעמיים (פעם אחרונה לפני 6-7 שנים) נשבעתי גם אני שאני לא חוזר. במילים אחרות - רק אם אילת ממש עושה לך את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם לנו יש שבוע שנתי כזה (רכשנו שם חבילה לפני שנים רבות), והדבר היחיד שאנחנו עושים עם זה כל שנה זה להמיר את זה לחופשה בחו"ל של RCI בתוספת תשלום...

אני מבין שזה לא המקרה, אבל סה"כ אפשר להגיד שהמלון מבחינת שירותים הוא מעולה אך בעונה יש שם המון רעש...

אני זוכר את עצמי כצעיר, מאוד נהנתי שם ככה שאם מדובר במשפחה אז מומלץ בכל זאת !

אבי.

פורסם

אכן כמו שאחי אומר (בדוק אחי , מהבית, אבל נפגשים רק בסופי שבוע ושמחות) , בתור מלון למשפחות - מלון לא רע בכלל עם הרבה תעסוקה , כנ"ל לצעירים שרוב הזמן גם ככה לא יהיו במלון , לבטן גב איכותי - קצת פחות.

טיפ קטן - תתעקש מראש על חדר עם כיוון לים או בצד הפנימי שקרוב לים!

החדרים עם כיוון פנימה סובלים מרעש בבוקר מההפעלות שבבריכה וברחבות , והחדרים החוצה "משקיפים" על הכלום שיש מסביב.

רוני - תתחדש על הפוטו רצח :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אילת באוגוסט... תתכונן להמון ילדי בית ספר משועממים בכל פינה אפשרית.

אני אישית הייתי מעדיף את הרוגע של ים המלח, אבל אולי זה רק אני (טוב, נו, כביש סדום ערד מוסיף לשיקולים)...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדי

איזה רוגע בדיוק בים המלח? סורי אבל בישראל קצת קשה למצוא מקום שהוא רגוע וללא רעש לא כל שכן בחודשי הקיץ.

הישראלים הטובים מגיעים גם לים המלח ולא רק הילדים מרעישים, גם ההורים שלהם לא פחות. הלובי בדרך כלל הוא מגרש משחקים והתיקשורת בין החבר'ה נעשית דרך המירפסות.

למי שעדיין מחפש קצת תרבות ימצא במלונות דוגמת מצפה הימים, והמלון הסקוטי בטבריה.

אירית

פורסם

ים המלח פחות צפוף בחודשים החמים מאשר אילת. ובטח שמדובר בילדים רעשניים.

קלאב הוטל? עדיין לא מצאתי הצדק למחירים שהם תוקעים שם.

החדרים ברמה בינונית, האוכל לא רע, אבל גם לא מצויין.

תשכח משקט ושלווה בחדר עד 11-12 בלילה.

ואל תיכנס למשחקי הוידאו, זה ממכר! :shock:

GS300.

פורסם

בקשר לקלאב הוטל כמו כל מי שאמר מעליי אם אתה מחפש שקט אל תתקרב!

אם אתה נוסע עם ילדים אז זה דווקא יכול להתאים וכמו שאמרו תנסה להיתמקם בחדרים החיצוניים

אם אתה מחפש שקט ואתה יכול להמיר למלון אחר

אני ממליץ מאוד על רודוס\מלכת שבה שאלה מלונות ברמה גבוהה

הייתי גם בודק במרידיאן ובדן אילת

• תוכן חדש...