Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגנבים מגיעים עם בוקסות, אפילו שאינן מתאימות, בעזרת פטיש הן "מתאימות" לגוז'ון.

חבר חנה את רכבו צמוד לקיר בציפייה שהגנבים לא יגנבו אך ורק שני ג'נטים...נחשו מה? גנבו את שני הג'נטים שיכלו.

מסקנה:

בקרוב יגנבו אותנו עם המיטות.

רעננה אגב, מוכרת כמוכת גנבות. אצלי גנבו מהרכב מגברים מתקופת האבן לא יודע אם הגנב ידע בכלל מה הוא גונב. . .

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעננה אגב, מוכרת כמוכת גנבות. אצלי גנבו מהרכב מגברים מתקופת האבן לא יודע אם הגנב ידע בכלל מה הוא גונב. . .

אם מישהו מרעננה ינסה לגנוב ברעננה, זה לא יצא לו שווה להיות חצי שנה בבית חולים.

ג'ימיניב!

פורסם
מי יתן והכסף ממכירת החישוקים שלך ישמש את הגנב לרכישת תרופות למחלת הסרטן.

מי יתן והכסף ישמש להם לקניית מזרקים משומשים עם איזושהי מחלה מינית מגעילה ומגרדת.

אני מאחל להם שיחליקו עם הצמיגים (והגלגלים) שגנבו, ויכנסו בקיר :evil::evil::evil:

רק שלא יתבעו את פותח השרשור על אחזקה פושעת...

פורסם

אנשים נבלות. אני תמיד הייתי בעד כריתת ידיים לאנשים כאלה.

סט זוגי של בורג בטחון היה כנראה עוזר אבל כבר מאוחר מדי ולכן חבל לחשוב על מה שהיה, לפחות האוטו שלם וזה הכי חשוב.

הנה רעיון שיכול להועיל. ישנו מכשיר שאת שמו המקצועי איני יודע, אבל הוא נראה כמו עט ובעצם עובד כמו מכשיר קעקועים. הוא זז מעלה מטה ובעצם רושם ע"י הטבעה/חריטה. ניתן לחרוט סימן היכר על כל ג'נט במקום נסתר יחסית אך כזה שבעל הרכב ידע למצוא מייד, ובמקרה שהג'נטים יעלמו ניתן יהיה אולי להתקל בהם במקרה על רכב אחר. מנסיון, זה עבד פעם.

חג עצמאות שמח לכולם!

רוני,עזוב את האוטו, קח ספריי ולך להסתובב :)

פורסם

מה זו האזעקת ביפר הזו ואיך היא טובה? בגלל שהרמת הרכב גורמת לתזוזה שגלאי הנפח מזהה?

אגב, נכון, גם לגולף יש נועל עם מפתח מיוחד, אבל זו לא חוכמה, היה גם ברובר 25 שלי :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בסעודיה כמעט ואין גניבות :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משתתף בצערך!

רעננה באמת ידוע במכת הגניבות אך כפר סבא היא הסובלת העיקרית עקב השכנות עם קלקיליה והשטחים.

אני אפקח למענך אין באזור כי אני מאמין שהם יגיעו לאזור שלי(כפר סבא)

פורסם
אם מישהו מרעננה ינסה לגנוב ברעננה, זה לא יצא לו שווה להיות חצי שנה בבית חולים.

כי הרעננים ה"קשוחים" ירביצו לו!? :roflmao:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש היכן לאשפז אותו - "בית לוינשטיין" תאמין לי שיהיה גם מי שיכה אותו.

יש כאן כמה איכרים חמומי מוח :-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תמיד תחשוב שיש גנבות יותר גדולות ואתה יצאת בנזק קטן ולא משמעותי.

מה יעשה אדם שיש לו חברת הובלה .

ובאו גנבים בלילה עם משאית שלהם התחברו למכולה וגנבו אותה.

במכולה יש סחורה עם 100 אלף דולר.

מה יעשה אותו אדם אין ביטוח לדבר כזה.

אין מחיר לעוגמת נפש זאת הבעיה אני מקווה שתמצא את הג'אנטים שלך.

פורסם

שוב תודה לכולם. מה שמעניין זה שבכמה דקות שהייתי למטה ליד האוטו עצרו לידי שלושה אנשים שונים מהבניין וכולם אמרו לי שגנבו להם מכוניות (לאחד גנבו שתיים!) בשנים האחרונות כאן. וממש לא מדובר על שכונת פשע - סתם שכונה שקטה...

לא שזה עוזר הרבה אבל בכל מקרה - איזו אזעקת ביפר כדאי לקנות? MVP-625 של רב-בריח שווה משהו? המלצות איפה כדאי להתקין?

ודבר נוסף - לבעלי הקליאו ספורט MK1 - אם אפשר יהיה להשאיל מכם לכמה ימים את הג'נט ספייר - אני אשמח מאוד.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי מה שאתה מתאר, נראה לי שאני מוסיף עוד סט של בוקסות שונות, שיהיו 4 סוגים שונים באוטו.... :)

(כל הזין בלהיות המוסכניק שלי)

אני לא יודע מה בדיוק אזעקת ביפר תעזור כאן , אולי כדאי פשוט להגביר את הרגישות של האזעקה הרגילה,

ולחבר אותה לצופר של הרכב במקום לצופר שלה.... זה עובד טוב בשבילי :)

נ.ב. אני בטוח שבדירות הבאות אתה תשתדרג ככל שתבין את הסכנות לרכב.

בדירה הראשונה שלי לא היתה חניה בכלל

בדירה השניה היתה חניה פרטית לבניין אבל חניות לא מסומנות

בדירה השלישית חניה פרטית מאחורי שער בגובה 2 מטר עם גדרות מסביב אבל לא מקורה.

בדירה הבאה : חניון תת קרקעי + מצלמות במעגל סגול (כבר בוצע - אני עובר לשם בקרוב :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...