Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן אוטומטית מנוע 1600

אני רוצה לשפר אותה קצת, לשים ציפ, פילטר פתוח, אגזוז, מה עוד אני יכול להוסיף?

האם זה אפקטיבי? יוסיף לכח של הרכב ובכלל?

פורסם

גם ברכב 1600 סונדרטי לא אוטומאתי אין כל כך טעם לבצע שיפורים כאלו.

ציפ, אגזוז, ופילטר פתוח לא יתנו כמעט כלום (חוץ מרעש) , גם אם יתנו זה יהיה זניח.

פורסם

על סמך זה שהוא צודק, ברוב המנועים "הנורמאלים" כל עוד מדובר על 1.6 אטמוספרי השיפור יהיה זניח עד כדי אי הבחנה בכוחות הסוס שנוספו. במקרה הטוב תיהיה לו תגובת דוושת גז טובה יותר (מה שלא משנה בגלל שהרכב אוטומטי) וכושר נשימה יותר טוב בסל"ד גבוה (שגם ככה אי אפשר להישאר שם הרבה זמן באוטומטי) מה שלא נישמע משתלם בהשקעה של 4K ואפילו יותר!

פורסם

סליחה אבל ב 4K שמדובר בכ1120 דולר, אפשר להביא מערכת פליטה פתוחה כולה, פילטר אוויר איכותי מאוד עם סעפת מצויינת, ממיר מומנט משופר.

ואז השיפור גם לא יהיה מורגש?

איזה שטויות, אוט' לא עושה אוטו לטוב פחות, סה"כ אוט' מתנהג אחרת, ואם לשפר אותו חכם ולדעת להשתמש בו התמורה לא רעה בכלל.

פורסם

במקום כל השיפורים האלה הייתי מחליף לידני.באמת.

כל השיפורי חומוס ציפס סלט האלה יתנו במקרה הטוב למנוע כמה סוסים שנעלמו עם השנים .חבל להתאכזב.

וולק מאיפה השגת ממיר מומנט משופר?

יוגב

פורסם
סליחה אבל ב 4K שמדובר בכ1120 דולר, אפשר להביא מערכת פליטה פתוחה כולה, פילטר אוויר איכותי מאוד עם סעפת מצויינת, ממיר מומנט משופר.

ואז השיפור גם לא יהיה מורגש?

איזה שטויות, אוט' לא עושה אוטו לטוב פחות, סה"כ אוט' מתנהג אחרת, ואם לשפר אותו חכם ולדעת להשתמש בו התמורה לא רעה בכלל.

המחיר שדיברתי עליו הוא בקנייה בארץ.

בכל מקרה מערכת פליטה איכותית עולה באיזור הזה( ואיפה משלוח,מכס וכו'), שלא נדבר על ממיר מומנט אפטרמרקט. :roll:

רואים שאתה לא מכיר את את התיבה של הרכב המדובר, אחרת לא היית מדבר שטויות (ואלו מילים שלך, לא שלי.)

אף אחד לא אמר שאוטומטי עושה רכב לפחות טוב, דיברנו על המקרה הספציפי הזה.

כמה עולה פילטר אוויר+CAI? עולה את ה 200 דולר (ביחד עם משלוח ומכס)(כמובן שלא הוספתי את מחיר ההרכבה בארץ)

כמה עולה צנרת נורמאלית+מישלוח ומכס? (ועוד לא הוספתי הרכבה בארץ) עובר את ה 700 דולר בקלות (ועוד ריחמתי במחירים)

כמה עולה ממיר מומנט +משלוח ומכס? אין לי מושג, אבל אני מאמין שעולה יותר מ 120 דולר :roll: ושלא נדבר על הרכבה.

אהה כן, מה עם ממיר קטליטי? לא עולה כסף? (או שאתה מתכוון להרכיב את הצנרת בלי ממיר?) אחרת מה עשית בהרכבת צנרת פתוחה...

פורסם

מהתרשמותי עם מגאן אוטומטית ההילוכים ארוכים במאט. לפי דעתי, אם יש אפשרות לשנות יחס העברה של דפרנציאל, זו יכולה להיות אופצייה טובה לשיפור ביצועים על חשבון טורים.

לא בטוח שגיר אוטומטי יהיה מסוגל להחזיק בתוספת כוח משמעותית ואורך חייו עלול להתקצר.

במקרה הזה, השיפור המשמעותי ביותר, זה לקנות קופה 2 ליטר ידנית. - הרבה יותר כוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המחיר שדיברתי עליו הוא בקנייה בארץ.

בכל מקרה מערכת פליטה איכותית עולה באיזור הזה( ואיפה משלוח,מכס וכו'), שלא נדבר על ממיר מומנט אפטרמרקט. :roll:

רואים שאתה לא מכיר את את התיבה של הרכב המדובר, אחרת לא היית מדבר שטויות (ואלו מילים שלך, לא שלי.)

אף אחד לא אמר שאוטומטי עושה רכב לפחות טוב, דיברנו על המקרה הספציפי הזה.

כמה עולה פילטר אוויר+CAI? עולה את ה 200 דולר (ביחד עם משלוח ומכס)(כמובן שלא הוספתי את מחיר ההרכבה בארץ)

כמה עולה צנרת נורמאלית+מישלוח ומכס? (ועוד לא הוספתי הרכבה בארץ) עובר את ה 700 דולר בקלות (ועוד ריחמתי במחירים)

כמה עולה ממיר מומנט +משלוח ומכס? אין לי מושג, אבל אני מאמין שעולה יותר מ 120 דולר :roll: ושלא נדבר על הרכבה.

אהה כן, מה עם ממיר קטליטי? לא עולה כסף? (או שאתה מתכוון להרכיב את הצנרת בלי ממיר?) אחרת מה עשית בהרכבת צנרת פתוחה...

נכון, אני לא מכיר את הרכב המדובר, אבל אני יכול לתת לך דוגמאות על סיוויק, ואני בטוח שבמגאן החלקים הללו לא יעלו יותר.

סליחה?!

מערכת פליטה של APEXI N1 יעודית לסיוויק עולה בדיוק 420 דולר+ 120 דולר משלוח, ביררתי.

טורק של SKUNK2 למשל עולה בסביבות ה 300 דולר, משלוח לא ביררתי, תוסיף לזה פילטר איכותי והנה לך כ1100 דולר, אז מי מדבר שטויות?

ולא דיברתי על הרכבה, דיברתי נטו על מחירי חלקים + משלוח.

פורסם
נכון, אני לא מכיר את הרכב המדובר.

אמרת הכל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אמרת הכל.

סליחה?

אבל כאשר אתה מייעץ בשיפור רכב מסויים אתה מייעץ לאחר קריאת כל ספר הרכב למשל וכדומה?

לא

רנו מגאן והונדה סיוויק הינן מכוניות שמבחינה מכאנית לפחות, דומות.

ולדכן אין מניעה שחלק לרנו מגאן יעלה משמעותית הרבה מחלק לרנו סיוויק, להפך, החלקים להונדה יקרים הרבה יותר.

לכן לדעתי טווח המחירים שנתתי הוא נכון.

פורסם

רנו מגאן והונדה סיוויק הינן מכוניות שמבחינה מכאנית לפחות, דומות.

באותה מידה כל המכוניות דומות מבחינה מכאנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

Volk, אני אתן לך קוריוז קטן כדי שתבין שהמציאות לא נמצאת בארץ של רנו וקרסו.

חידה:

כמה עולים שטיחונים מקוריים לקליאו ספורט ?

תשובה:

סכום של 4 ספרות.

ולנושא השרשור:

רכב אטמוספרי רגיל, שתשקיע עליו סכומים כמו שהזכרת (או יותר) אולי יקבל בחזרה את ההספק המקורי שהיה לו,

בצירוף העובדה שהוא ירעיש, יזהם, ויהיה פחות נוח לנסיעה יומיומית.

הסבה לגיר ידני תעשה את אותה העבודה לדוגמה בלי כל הרעש והבלאגן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נכון, מחירים של הארץ הם לא שפויים, לכן אני מזמין פשוט הכל מאיביי, לכן אני יודע את המחירים של חנויות בחו"ל, ומה שבארץ אפשר לקנות ב 4 אלפים, אז ב 4 אלף ניתן לשים באוטו טורבו נחמד ביותר פלוס צנרת אינטרקולר מכל חברה מובילה ולהחלי, את כל מכלול ההצתה\יניקה ופליטה, שוב בחלקים הכי טובים.

וחבל שמעט מאוד אנשים עושים כמוני ומביאים חלקים שאין בארץ, שמתאימים בדיוק לאוטו ונותנים לו את התמורה הטובה ביותר.

לכן רוב השיפורים נגמרים פה בפילטר אוויר פתוח רק של K&N כי הם "הכי טובים" ואגזוז של רמוס כי הוא הכי "מרעיש".

וקונדסון, אתה צודק, אבל מה לגבי אנשים שלא אוהבים לנסוע על ידני?

אני למשל שונא ידני, כי אני פשוט כזה, אני מעדיף לקחת רכב אוט', ולשפר בו הכל, ויש גם תתפלא כמה שיפורי גיר נחמדים שמתחילים משיניים ונגמרים בטורק אימתני.

רק שבארץ אין וחבל.

פורסם

יצא לי לפגוש ה-מ-ו-ן אנשים שחשבו שב- 4 אלף הם שמים טורבו ואינטרקולר ו"סוגרים עניין".

אף אחת מהמכוניות האלו לא נוסעת על המנוע המקורי שלה היום.

אשמח אם תראה לי איך בונים טורבו ב- 4 אלף ש"ח, פעם אחרונה שבדקתי לרכב שלי,

הקיט הכי הכי זול (שגם יחזיק מעמד על האוטו) עלה מעל 2,500 דולר בארה"ב, לפני משלוח, התקנה, מסים, וכו'.

• תוכן חדש...