Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בין מכונית לקטנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהרים אבא שלי היה מעורב בתאונה עם קטנוען בת"א, חברת משלוחים כלשהי.

מדובר בצומת "עצור", אבא שלי תמיד עוצר בעצור ועצר גם הפעם לאחר העצירה המשיך בגלישה לתוך הצומת ובום.. העופנוען הופיע מולו במהירות גבוהה, והרכב פגע בו ממש מול הלוחית רישוי (לרכב לא קרה דבר, אפילו לא שריטה) והוא עף עם כיוון הנסיעה המקורית שלו קדימה ונפל.

למקום הגיעה אמבולנס, משטרה ובוחן תנועה.

הרוכב פונה ובוחני התנועה ביצעו מדידות.

עם אבא שלי ברכב הייתי מישהי שעובדת איתו ואכן העידה שעצר בעצור וגלש לתוך הצומת באיטיות אך לא הבחינה בקטנוען.

בוחן התנועה לאחר המדידות לא האמין שהרכב עצר בעצור, לקח לו את הרשיון ומחר יש לו זימון ליפו.

אבא שלי לא הסכים לחתום במקום להצרה של בוחן התנועה שהוא אכן אשם.

כמו כן, אבי נוהג 15 שנה ללא דופי, ללאתאונות וללא דוחות תנועה, 0נק'...

לא הייתי במקום, הגעתי לשם מאוחר יותר והכנתי ציור לפי מה שאמרה לי העבודת ואבא שלי..

כמה שאלות:

• מה ההשלכות של ההצרה של בוחן התנועה?
  • מה דיוק הולך להיות מחר בזימון ביפו?
  • באיזה עונשים מדובר אם לא יצליחו להוכיח שאבי אכן לא אשם?
  • האם לעדה ברכב יש משמעות למרות שאין לה רשיון נהיגה?

איור אזור האירוע:

#1 - כניסה לרחוב

sim1.jpg

#2 - עצירה בעצור

sim2.jpg

#3 - כניסה לצומת + תאונה

sim3.jpg

#4 - הקטנוען עף בכיוון הנסיעה שלו.

sim4.jpg

משהו פה בפורום כתב משהו ממש נכון ודורש חיזוק:

תשמרו על החיים שלכם,

כשאדם עושה תאונה,

לא רק הוא נפגע, כל המשפחה שלו נפגעת.

תודה לכולם.

Ha :)

פורסם
האם היה רכב שחסם לאבא שלך את שדה הראיה?

כן, יש צמוד לקיר מכוניות חונות בכמות, יש שם מצוקת חניה ליד המוסכים אבל הוא גלש לצומת באיטות.. ובום :x

Ha :)

פורסם

יש לפנות לעורך דין מומחה וכן לצלם את המקום במהלך השבוע

כדי שיהיו הוכחות לכך שיש במקום בעיה שיטתית של שדה ראיה

בהצלחה ותעדכן אותנו זה מעניין

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

בוחן תנועה שהיה בשטח הגיע למסקנות שהגיע על סמך מה שאבא שלך אמר וגם על סמך נסיונו ונתונים בשטח. יכול להיות שהבוחן טועה, אבל כדי לסתור אותו יצטרכו בוחן אחר ומספיק בכיר (בוחן בדימוס), שיבוא ויתן חוו"ד מקצועית הנתמכת באותם הנתונים או בנתונים נוספים שנעלמו מעיני הבוחן במקום.

בכל מקרה, גם אם נצא מנקודת הנחה שאבא שלך עצר לחלוטין, לפי דבריו הוא גלש לצומת, ולכאורה נראה שלא נתן זכות קדימה.

די בזה כדי לספק לבוחן סיבה לקחת את הרישיון כאשר יש נפגע בתאונה.

הבוחן מחפש ומודד סימנים בשטח. יתכן והקטנוע נמרח על הכביש והשאיר סימן, משקל הקטנוע והרוכב ניתנים לבדיקה, סימני צמיגים או מריחה יכולים להעיד על מהירות הקטנוע, מרחק הרוכב מהקטנוע וכו'. זאת תורה שלמה שלא מלמדים אותה בהתכתבות ובטח לא ברבע שעה.

תעזרו באיש מקצוע שזאת מומחיותו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי מומלץ מאוד להתייעץ בעורך דין. בסה"כ התמרור מורה על זכות קדימה לאופנוען ואם אבא שלך פגע בו זה סימן שלא נתן זכות קדימה או שלא היה זהיר מספיק- זה מבחינת המשטרה.

עכשיו כולם יסכימו איך נוהגים כל הקטנועיסטים במיוחד בתל אביב ובמיוחד בשליחויות בטח הוא טס במהירות די גבוהה ולא היה זהיר מספיק בעצמו. ולכן צריך עורך דין.

פורסם

בכ"ז דבקה בנהג אשמה - הוא לא נתן זכות קדימה.

החלק של הזכות קדימה חשוב יותר מהעצירה.

איחולי החלמה לרוכב.

לנהג- קח לך עו"ד טוב סביר למדי שיוגש נגדך כתב אישום.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אכן נשמע כמו מקרה של אי נתינת זכות קדימה למרות שאביך, לטענתך, עצר

בעצור אך כנראה שלא היה עירני מספיק כש"גלש" החוצה או שהוא "גלש" טיפה מהר

מדי- דבר שגרם לו לאי הבחנה באופנוע המתקרב ובפגיעתו.

בהצלחה ושהצודק ינצח :)

פורסם

העניין של העצירה המוחלטת פחות חשוב פה ,הוא לא נתן זכות קדימה

וגרם לתאונה .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מצאתי פה קטע וידאו שקצת דומה למה שרשמת.

פורסם

הצומת רחובות שם ממש ממש ממש אבל ממש חרא, זה נתיב אחד צר מכל כיון ולכל כיון, ואכן כשמגיעים בצומת הנצי"ב לחצות את רחוב ישראל ב"ק, אין שדה ראיה כדי לראות את התנועה שמגיעה מימין מרחוב ישראל ב"ק, וכאשר גולשים בעצם באטיות, זה ישר אל תוך הצומת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה קורה במצב כמו שלפנינו כאשר אין שדה ראייה, האם החוק "היבש" יכול לדרוש מהנהג לא להכנס לצומת, בנוסף מה קורה כאשר הנהג נכנס לצומת פנויה אך מכיון שהרכב השני מגיע במהירות גבוה מאוד הנהג שצריך לתת זכות קדימה לא יכל לחזות את הגעתו?

במקרה שלנו האם הבוחן תנועה שם לב לרכבים שחנו בצומת וחסמו את שדה הראייה?

עפ"י החוק יש מרחק מינימלי שאסור לחנות בו לפני ואחרי צומת, בקש מהמשטרה לקחת זאת בחשבון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם שדה הראיה חסום, זה לא נותן לגיטימציה.

להיפך, היות והנהג יודע ששדה הראיה חסום הוא נדרש למשנה זהירות.

אף אחד לא אומר לנהג אל תיכנס לצומת, אבל אם תיכנס - תיקח בחשבון את האחריות שלפיתחך ועל-כן היה זהיר שבעתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מצאתי פה קטע וידאו שקצת דומה למה שרשמת.

מפחיד....

חבל שבמדינה שלנו עסוקים בהפחדות מטופשות במקום לשדר סרטונים כאלה שמסבירים איך להימנע מטעויות על הכביש.

פורסם
אם שדה הראיה חסום, זה לא נותן לגיטימציה.

להיפך, היות והנהג יודע ששדה הראיה חסום הוא נדרש למשנה זהירות.

אף אחד לא אומר לנהג אל תיכנס לצומת, אבל אם תיכנס - תיקח בחשבון את האחריות שלפיתחך ועל-כן היה זהיר שבעתיים.

.

מדבריך ניתן להבין שהחוק הוא לא חד משמעי, מכיון שתמיד ניתן למצוא משהו שיפריע לשדה הראיה ויגרום לי לצאת החוצה כדי לבדוק מה קורה בצומת.

ליד הבית שלי יש עליה שבסיומה פנייה ימינה ושמאלה, כדי לראות מה קורה בצידי הכביש אני חייב להוציא את האף של הרכב החוצה לתוך הצומת, כתוצאה מכך לא פעם ננגחו רכבים שהציצו מתוך הכביש, במצב כזה האם אני יכול לבוא בטענה גם למכוניות שחנו במקום אסור וחסמו את שדה הראייה שלי?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...