Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי היום את הדראמים ברכב הנ"ל לצורך כיוון הברקסים האחוריים מה שניקרה ריגולאז', אך לא מצאתי במנגנון שום רכיב שמאפר לבצע כיוון האם מערכת הקפיצים שם מבצעת את הכיוון אוטומתית?

פורסם

עדיין לא נעלמה כליל. כאשר יש תופי בלם המשמשים רק לבלם חנייה (בוולוו למשל) קיים כוון ידני ולא אוטומטי.

בכל אופן תמיד יש לוודא כי המנגנון מגורז כנדרש ומתפקד וכבל בלם היד לא משוך מידי ומשבית את פעולת הכוונון האוטו'.

פורסם

לא צריך להגזים אני יכול בלי בעייה לציין לפחות עשר מכוניות שיש להן כיוון ברקסים וכולם בנות פחות משני עשורים.

כנראה שבאמת ברכב הזה אין אפשרות כזאת.

פורסם

סוזוקי באלנו, ניסן סאני/אלמרה,פורד פיאסטה ונדמה לי שגם בפוקוס הישנה ,אופל טיגרה, פג'ו 205, מזדה לאנטיס bg , יונדאי אקסנט/לנטרה, סובארו גרנד ליאונה/אימפרזה,רנו קליאו, סיטרואן zx

אני בטוח שיש עוד, פשוט לא יצא לי לראות.

פורסם

להערכתי, אתה טועה עם דגמי המכוניות האלה. זה שיש במערכת גלגל שיניים וניתן להגיע אליו מבחוץ לא אומר שאין שם רגולאז' אוטומטי. יש שן אוטומטית שמזיזה את גלגל השיניים הנ"ל, והמצב שבו אתה מזיז אותו ידנית הוא בשביל להוציא את התוף כשיש בו שחיקה גדולה מדי או בשביל להביא אותו בצורה גסה למקום לאחר פירוק. את הכוונון העדין יותר מבצעת השן האוטומטית.

פורסם

אולי אני לא מסביר את עצמי נכון אבל ברכבים הנ"ל ניתן על ידי סיבוב של גלגל שיניים להרחיק את סנדלי הבלם כך שיצמדו לתוף הבלימה, בסוזוקי באלנו יש במקום גלגל שיניים מנגנון טיפה שונה אבל אם אותו עיקרון.

• תוכן חדש...