Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי דייהו רייסר 94 אוטומטית עד אתמול בלילה לא היה עם האוטו בעיות בכלל .

אתמול בלילה בדרכי הביתה אני גר בביניין אני מחפש חניה נוסע ממש לאט על 20 קמ"ש בערך בלי ללחוץ על הגז בכלל ועם הרגל רק על הבלם שעם אני יראה חניה אני ישר יבלום ויחנה .

הרי אתמול הגיעו משפחות לכל הדיריים בביניין אז חסר מקום חניה.

בעודי מחפש חניה בא מאחורי רכב שרצה להקוף ואותת לי עם המנורות זזתי טיפה ימינה והוא חתך אותי בצורה משוגעת זזתי עוד טיפה ימינה והיסתכלתי עליו כי הוא עוד שניה פגע בי ובעודי מסתכל עליו פתאום אני שומע "בום" פגעתי באוטו מסחרי כל שהו בלי שראיתי רק עם הצד הימיני של האוטו במיהרות איטית מאוד לאוטו שחנה לא קרה כלום ואצלי באוטו יש מכה על הדלת של ליד הנהג המראה יצאה והגלגל קיבל מכה בג'אנט אז יצא מימנו האוויר

היום בבוקר תוקן הגלגל והמראה, הדלת מחר תתוקן בעזרת השם אבל עכשיו קראתה בעיה מסוימת שפתאום ההגה עקום והאוטו נוסע ישר ועם אני מישר את ההגה האוטו סוטה ימינה. אבא שלי בדק עם נישבר ציריה או משו הוא לא ראה

אתם אולי יכולים לעזור לי בבקשה להגיד לי מה יכולה ליהות הבעיה

תודה לעוזרים

פורסם

במקרה הטוב מדובר בפרונט שיצא מכיוון.

במקרה הגרוע מדובר באחד מחלקי המתלה הקידמי שנשבר או התעקם.

לדעתי עליך לגשת למכון כיוון פרונט בהקדם כדי שינסה לכוון מחדש, במידת האפשר, את הפרונט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה והעזרה.

ברצוני לדעת עם תוכל לעריך כמה אמורים לעלות המקרה הגרוע והמקרה הטוב

תודה.

• תוכן חדש...