Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה באמת נחמד לראות את האנשים מאחורי ההודעות כאן...

מתנצל שנאלצתי לחתוך יחסית מוקדם...

אגב, מאזדה 3 אפורה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אביחי באמת חבל שעזבת מוקדם אני וEDDY הגענו די באיחור כמעת ב17 אופל אסטרא ירוקה יפיפיה.

הספקתי לצלם קצת תמונות.P4180001.JPG

P4180002.JPG

P4180003.JPG

P4180004.JPG

P4180005.JPG

P4180006.JPG

<-- זה היעד :evil:

פורסם

עומר - פיזו 205 שבורה :lol:

מפגש ראשון שלי.. מאוד נהנתי למרות שלא יכולתי להישאר עד הסוף ובשלוש כבר היתחפפתי כי היתקשרו אלי שמתחילים פקקים אז לא רציתי להיתקע.

חברה שלי בהלם עד עכשיו מהסאבים של אליקו שנתנו בראש.. באמת אטרקציה הסאבים האלה:-)

אני ישמח לבוא לעוד מפגשים. מקווה בפעם הבאה לבוא עם הרכב עם המערכת [מזדה 323 01]

גם אני היתחדשתי בזוג טמפו מאיתמר..מה לעשות טמפו טמפו אבל תמיד צריך להתחיל מאיפה שהוא.

עומר.

נ.ב.

תודה לבחור שהביא לי להטעין את ה GPS הצלת אותי

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אפשר לדעת איפה התקיים המפגש?

הגעתי לאיזור קניון איילון, לאיזור של האצטדיון שם מאחורה (איפה שבד"כ אני יודע שיש מפגשים של רכבים), ולא ראיתי שום דבר. הייתי שם בסביבות 14:40 ככה...

ממש התבאסתי שלא מצאתי את המיקום, קיוויתי לראות וללמוד קצת על אודיו לרכב, ולצערי לא יצא.

אשמח אם פעם הבאה יפרטו מראש היכן בדיוק מתקיים המפגש, לטובת אלו החדשים.

תודה.

פורסם

היה נחמד ויפה ואכן ברחתי מוקדם גם אני בגלל הפקקים,

ועומר אין בעד מה על הטעינה של הGPS.. אכן אני יבוא בקרוב עם מערכת שלא תבייש אותי

אם החברה תשחרר קצת את הרסן אני אשמח לבוא לעוד מפגשים

(עשתה לי את המוות לאן נעלמתי איזה ארבע שעות אבל אין כמוהה).

אשמח לעידכונים לגביי עוד מפגשים.

דן.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

באמת היה אחלה מפגש

אני הייתי עם ההונדה פרלוד

lanosforce תודה על ההסבר ולבחור השני שגם נתן לי הסבר על ה-9853

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

1. לא צריך להתבייש במערכת שיש לכם.

2. נתקלתי בתופעה מרגיזה באחד המפגשים שאנשים לא רוצים לפתוח את האוטו ולתת לאנשים לשמוע... הסיבה: "המערכת שלי לא מכוונת". אז אין בעיה אנשים מקצועיים שנמצאים תמיד בפורום יעזרו לכם לכוון או יתנו טיפים. באחד המפגשים הגעתי עם ציוד יחסית טוב אבל היה נשמע זוועה, עם עזרה של אחד המשתמשים בפורום "ניר" המערכת נשמעה יותר טוב.

3. ראיתי בפורומים בחו"ל שנשלחים איימלים או הודעה פרטית לכל משתמשי פורום אודיו ומעדכנים אותם שיש מפגש. אם המנהלים תהיה להם אפשרות לעשות את זה ? זה יהיה מעולה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...