Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי מגאן 5 דלתות.

ברכב מותקנים 6.5 של HERTZ בדלתות ו 6X9 של KENWOOD במגש של תא המטען (2 זוגות הרמקולים הינם חדשים ומקוריים).

ה HU קיים על הרכב משנת 2001, מדובר ברדיו טייפ של PIONEER מסדרה גבוהה (מתחיל ב 6 אני חושב...) עם צ'נגר.

לדעתי, איכות הסאונד לא משהו בהשוואה לפונטו שהייתה לי HU של PIONEER מדגם 4650 ורק 6X9 של KENWOOD במגש - באתי איתה למפגש מועדון פיאט באיקאה לפני כ 3 שנים והיו כאלה שחשבו שיש מגבר ברכב - אפשר היה לחוש ממש את הצליל.

בחזרה למגאן עכשיו:

האם החלפת ה HU לחדש כדוגמת PIONEER מדגם 5950 תשפר את הסאונד ברכב ?

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=506280

בברכת חג פסח כשר ושמח, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אריאל שלום,אכן החלפת HU משפיעה על איכות הסאונד,ויכולה להשפיע בצורה רצינית,הרי הHU הוא מה שמשדר את הצליל לרמקולים(או לחילופין אם יש מגבר אז למגבר ומשם לרמקולים).

אך אני חושב שאם אין לך מגבר ברכב,ההבדל לא יהיה מורגש בצורה קיצונית.

חברה אם אני טועה תקנו אותי,מטעויות לומדים לא?:wink:

בן.

Got To love It

פורסם

היה לי רדיו טייפ פעם (לא זוכר כבר איזה חברה) עם 4 רמקולים של פיוניר 5 ורבע כולם. רמקולים רגילים ב 180 שח לא משהו מיוחד. והחלפתי אותו לפני שנתיים אני חושב לפאנל של פיוניר 4700 , וההבדל היה באמת מורגש. גם בעוצמה וגם באיכות ובדיוק. לא חשבתי שהרמקולים ההם היו מסוגלים לזה למען האמת.

אז כן - החלפת הפאנל (כמובן שבמשהו טוב וסביר) כמו מה שהצעת פה ה 5950 אמורה לשפר את האיכות.

פורסם

בלי הגברה שמעתי אלפיין של חבר והצליל באמת נחמד והיה לה רמקולים פשוטים אחורה וקדימה אבל השיפור באמת לטובה.

לדעתי רדיו דיסק באמת ישנה הכול תנסה אלפיין אחלה מכשירים (הכול תלוי בתקציב)

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אני מצטרף לדיעות -

החלפת HU לחברה איכותית הוא צעד שיביא להבדל שמיע בוודאות כמעט מוחלטת .

משתי סיבות :

1- חברה שונה = (בדר"כ) אופי צליל שונה .

2- מכשיר יקר יותר של חברה נחשבת יותר בדר"כ בנוי מרכיבים שונים ואיכותיים יותר (שוב, כמעט תמיד)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ועוד משהו - כרגע יש לך רדיו טייפואתה מתכוון להחליף לרדיו דיסק. ההבדל בין מוזיקה שיוצאת מקלטת, ולא משנה עד כמה טוב הקליטו אותה, לבין דיסק אפילו שיהיה mp3 באיכות 128 kbs יהיה גדול. כמובן שלטובת הדיסק.

פורסם

מקור של סאונד זה מאוד חשוב,והוא ההקלטה עצמה.HU ברמה בינונית גם מעביר את ההקלטה ברמה בינונית.

הדג מסריח מהראש:-P

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...