Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם...

כאמור, חזרתי מארה"ב עם ידיים קצת עמוסות.

אתמול הכנסתי את הרכב לסמיון מסאונדסטורם להתקנה ולעוד כמה שדרוגים קטנים.

בסה"כ הותקנו שתי מגברים על בסיס פלטה חדשה ומרופדת, הותקן סט קומפוננט חדש והטוויטרים נכנסו בקלות לבניות הישנות, הותקנה דיבורית BT של PARROT, חיווט חשמלי חדש ומשודרג, מפצל מתח + בית פיוז חדש.

הושחל כבל 2 גייג' מתא המנוע (בית פיוז של אודיסון) עד לתא המטען - משם הוא מתפצל (ע"י מפצל של STINGER) לזוג 4 גייג' ולמגברים.

המגברים הם:

450/4 של JL. המגבר הוא 4 ערוצים כאשר שתי ערוצים נותנים 150 וואט לזוג המידים ושתי הערוצים הנותרים נותנים 75 וואט לזוג הטוויטרים - החיבור הוא BI-AMP.

המגבר השני הוא מונובלוק 1/500 של JL שמגביר זוג סאבים של JL 10W3V3 ב- 2 אום.

הסוכרייה בשדרוג הזה (למרות שלא לזה ציפיתי כ"כ) זה דווקא הקומפוננט.

חשוב לי להדגיש שהמערכת כרגע מכוונת בצורה מאוד מאוד פשוטה מכיוון שההתקנה אצל סמיון הסתיימה מאוד מאוחר אתמול והוא ביקש שאני יחזור אליו בעוד יום יומיים בשביל לשבת כמו שצריך ובראש שקט בשביל להשקיע קצת יותר בכיוון שלה.

ובכול זאת, הסט הזה הוא משהו אחר...ומדבר אחד שפירק מהרכב שלו את ההייבריד של מורל.

הסט שהותקן כאמור הוא דיימונד אודיו HEX S600 עם טוויטרים ממשי.

מעולם לא שמעתי על הסט הזה, וקיבלתי את ההמלצה עליו מאלי SOUNDMAN (אני חושב) וכששהיתי בארה"ב באמת שמעתי את הסט הנ"ל באחת החנויות שביקרתי בהן - והתאהבתי.

אומנם הסט שאני שמעתי היה מורכב מטוויטרים שעשויים מאלומיניום, והוא היה מחובר עם הקרוסים המצורפים - ושוב, התאהבתי.

למרות שהמערכת שלי כרגע ממש בקושי מכוונת, אפשר מיד להרגיש את הצלילות הסט הזה לעומת ההיבריד שהיה לי. למרות כ"כ הרבה כיוונים שעשיתי עם ההייבריד - הוא כל הזמן היה נשמע לי מאוד מאוד עמום (לטעמי), וזו אחת הסיבות שחיפשתי סט אחר, בשביל לקבל סאונד אחר בעיקר מהמידים.

הטוויטר פחות רך מה- MT22 של מורל, אבל כ"כ כ"כ מפורט! זה מדהים! אני מרגיש כאילו שאני שומע פתאום תדרים חדשים שלא שמעתי עד היום בשירים שאני אוהב...

השילוב של ה- 1/500 עם זוג הסאבים שלי הוא פשוט חלומי!! דפיקה זו דפיקה! במאית השניה שאתה מצפה לה! אם המונו הזה היה מוריד את הסאבים נמוך יותר מזה, הוא היה מגיע עם חבילת טיפוח של מוצרי AHAVA מים המלח! שילוב של אלופים!!

באמת שקשה לתאר במילים...מבסוט? אין ממני!

אני מאוד מקווה להצליח להגיע למפגש מרכז ביום שישי הקרוב (אני מגיע לסמיון ביום רביעי כנראה לשבת על כיוונים), וגם למפגש צפון הבא שיתקיים.

כמה תמונות:

המערכת הותקנה בצורה הכי בסיסית והכי סטנדרטית שיש (ימי הפרה הכחולה נראים רחוקים מתמיד...), ולטעמי היום, זה הכי פשוט, נקי, אסטתי ונעים לעין.

כנ"ל הקומפוננט בדלת (למעט הבניות לטוויטרים).

10413223256.jpg

יצאה לי תמונה הפוכה...מהפלאפון. הרכיבים שעמדו להתקנה...

10412513558.jpg

10412513644.jpg

10412513626.jpg

10412513655.jpg

10412513669.jpg

10412513619.jpg

10412513666.jpg

10412513776.jpg

10412513620.jpg

תגובות?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנה יפה ורכיבים מעולים, אני בזמנו התלבטתי המון אם להזמין את המגבר הזה או לא וכשכבר הייתי ממש לפני החלטה קפצה לפניי הזדמנות אחרת שלקחתי אותה בשתי ידיים.

תתחדש.

פורסם

ממש יפה, רק חבל שהמגברים לא באותו הצבע (אני יודע שהייתה בעיה להשיג את שניהם שחורים או כסופים - אבל בקטנה).

בכל מקרה, תתחדש שמח שאתה מבסוט.

סתם לידע הכללי - כמה זמן לקחה ההתקנה? והאם הועבר כל החיווט מחדש, והכל נבנה מחדש, או שהתבססו על דברים קיימים?

תודה.

פורסם

תתחדש והכי חשוב שאתה מרוצה.

המיקום של הטוויטרים בתאוריה רחוק מלהיות אידיאלי . עשיתם בדיקת שמיעה ומיקומים לפני שהתקנתם שם ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההתקנה לקחה יום שלם - מ 10 בבוקר בערך, עד שעה 21:30 בערב בערך...

החיווט של הרמקולים נשאר כשהיה וכך גם כבלי ה- RCA (אבל גם הם ישודרגו בזמן הקרוב) - מה שהוחלף הוא כול החיווט החשמלי כיוון שאלו מגברים חזקים יותר ממה שהיה לי.

בעיקרון, הבניות לטוויטרים נבנו עוד ממזמן וכוונו ע"פ הדרישות שלי לפני שהם קובעו. הטוויטרים החדשים פשוט נכנסו לשם.

מה שעוד יותר מגניב בטוויטרים החדשים זה שהבסיס שלהם מאפשר תזוזה מעגלית של 360 מעלות - ככה שאפשר כול הזמן לשחק עם הכיוון שאליהם הם פונים...יכול להיות שבתמונות שצלימתי הם מכוונים למקום לא אידיאלי - אבל מבחינת השמיעה זה מושלם!

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הבעיה היא לא בזווית שלהם אלה המיקום שלהם בציר אופקי קרוב מאוד אליך ולא כמה שיותר רחוק מה שעדיף .. עומק הבמה במצב כזה קטן יותר ופחוד ממורכז .. בכל מקרה אם אתה מרוצה אז אין לזה חשיבות :-P

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתחדש ותהנה.

סט מדהים וכאשר מקבל הרבה כוח נותן תוצאה מדהימה.

איזה נפחים יושבים לך הסאבים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תתחדש ותהנה , אבל רציתי לדעת למה שמת את המידבאסים כ"כ למעלה על הדש ? אין מיקום יותר טוב

:lol: זה לא המידבאסים יא גנוב! זה החורים של המיזוג.... אין מידבאסים - יש מידים והם בדלתות. זה סט 2-WAY.

לגבי הטוויטרים - נעשו המון כיוונים ונסיונות התקנה בווריאציות שונות ומגוונות, וזו סיפקה אותי יותר מכולן.

לגבי התיבה של הסאבים: תיבה אטומה מחולקת לשניים כך שלכול סאב יש כמעט 24 ליטר לחיות בו. אגב, תודה תודה תודה על ההמלצה על הסט הזה! פשוט מדהים!

לגבי המחיר: זה לא לפרסום. מצטער.

פורסם

סחתיין על המערכת החדשה!

רכיבים מצויינים ועבודה נקייה.

כל הכבוד :mm_yeah:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש אביחי !

שמח לדעת שהכל מותקן ומחכה להקשיב לזה כמו בן אדם במפגש צפון הבא!

תוכל לצלם תמונות של מערכת החשמל - בתי הפיוז , הפיצולים ושאר ירקות ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...