Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טמטום לטעמך ידידי..!

ישנם אנשים שזה בכלל לא טמטום אלא אידיאולוגיה מרובת שנים ואם הם מרגישים

שגם למים חדר חמץ וישנה אפשרות לספק להם מים "נקיים" מחמץ אז למה לא?

אני אישית לא רואה בזה טמטום אלא דרך חיים של קהילה ותרבות וזה הכל.

יום טוב :)

פורסם

מה זמעצבן אותי זה לא הניקוי חמץ אלא בערת החמץ.

לא פעם ולא פעמיים ראיתי שריפת חמץ בכמה ערים בארץ לפני פסח וקשה לי להאמין שיש כאלו שמוכנים לשרוף מוצר מזון בסיסי מאשר למסור אותו לאנשים שבאמת זקוקים לו כמו מחוסרי בית.

פשוט מגעיל.

לגבי הקידוחים - שיהנו - סה"כ להפעיל להם ברז אחר (מקידוחים שכבר קיימים)

אגב - זה שהמים הם מי קידוחים לא אומר שאיכות המים טובה יותר (וזה מתוך קורס שעשיתי בגיאוהידרולוגיה...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מעצבן או לא מעצבן זה מה שצריך לעשות.

גם אנחנו שורפים חמץ בבוקר של יום של ערב חג.

לפי הדת, צריך לשרוף את החמץ ולקרוא תפילה כלשהי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לא פעם ולא פעמיים ראיתי שריפת חמץ בכמה ערים בארץ לפני פסח וקשה לי להאמין שיש כאלו שמוכנים לשרוף מוצר מזון בסיסי מאשר למסור אותו לאנשים שבאמת זקוקים לו כמו מחוסרי בית.

פשוט מגעיל.

אגב - זה שהמים הם מי קידוחים לא אומר שאיכות המים טובה יותר (וזה מתוך קורס שעשיתי בגיאוהידרולוגיה...)

יש בעיה לתת את החמץ ליהודים כי מדובר בפסח אבל חבל שהם לא שורפים משהו סמלי ואת השאר מעבירים למדינה שתמכור במסגרת מכירת החמץ הכללית ואחרי פסח יחלקו לבתי תמחוי (כמובן בהנחה שהמדינה לא תגנוב את זה).

לגבי הקורס בגיאוהידרולוגיה, יש סיכוי שניפגש בעתיד על בסיס מקצועי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פשוט מגעיל.

את מוזמנת להסתובב בשוק מחנה יהודה ובכל סופר מרקט ביום שישי אחרי הסגירה ולראות מה זה גועל אמיתי כל האוכל נזרק ולא מוכנים לתרום אותו זה גועל

ועוד גועל אחד בשבילך, בכדי לשמור על מחיר הירקות בשוק מושמדים כל שנה עשרות טונות של ירקות!

לגבי הקידוחים - שיהנו - סה"כ להפליל להם ברז אחר (מקידוחים שכבר קיימים)

אף אחד לא שורף ככרות לחם, בס"כ שורפים את השאריות של הארוחה שהם אולי 2 פרוסות לחם.

ולפותח השרשור: כבר שנים השאיבה בפסח היא מבורות מים ולא מהכנרת רק שעכשיו "וואלה" מחפשים עוד משהו בשביל לחרחר ריב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כרמי - ראיתי מספיק שריפות חמץ כדי לדעת מה ראיתי.

אני לא אומרת שכל הדתיים \ חרדים \ איך שהם רוצים לקרוא לעצמם עושים את זה - אבל יש רבים שעדיין עושים את המנהג הזה.

אגב - אוכל שנזרק עוד יכול להמצא ע"י מישהו, אוכל שנשרף לא (וגם מזהם את הסביבה).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

המנהג אומר לשרוף את שאריות הארוחה ואסור לשרוף יותר משום שזאת השחתה, מי שרוצה יכול לשרוף את כל הבית שלו זה לא מה שההלכה דורשת.

ואוכל שנזרק לפח אשפה ונמחץ לא ניתן לאסוף, מה גם שאת השריפה בפסח עושים פעם בשנה ומה שכתבתי נעשה כמדי שבוע/ יום ולא שמעתי או ראיתי אנשים זועמים על זה, אבל שזה מגיע לדת מותר להשתלח כמה שרוצים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל עוד זה לא פוגעני ומדובר בהפניה של מאגרי מים שיהיו בריאים, מה זה אמור להפריע

אנשים זורקים פה סתם מושגים של "משלם המיסים" בתור אמרה פופוליסטית, הדבר האחרון שצריך לבחון משלם המס בסדר העדיפיות הוא האם מקורות מנצלת אחוז כלשהו מאותו תיקצוב למען הפניית זרם ממאגרים שונים.

יש צורך לשמור על זכויות ורגשות המיעוט החי בקרבנו ( וכרגע זה דתיים), יש למדינה את היכולת לענות על הצורך הזה של אותו מיעוט אז מה הבלאגן?

גם שאני לא מסכים עם הדעות של אותו מיעוט אני עדיין יכול להבין כי בהפניית מקור מים שונה, זה לא עניין כספי עקרוני, אין בכך כדי לפגוע בי כ"משלם מיסים"

.

אנשים לא שורפים סתם לחם שהם מוציאים מהתנור אלא שאריות ופירורים

בנוגע לשרפת חמץ וזיהום אוויר, בחייאת ראבק יוליה. וזה מסכם את הנקודה הזאת מעולה

כמויות האוכל הנזרקות מדי יום על ידי מוסדות ציבור ואף גופים פרטיים הן כבר נושא לאשכול אחר

פורסם

שרגאמן, זה לא עולה למקורות כלום (ואת זה אני אומר מידע. תחום העיסוק שלי קשור לזה ואני עובד גם עם מתכנני מערכות מים גדולות). הנקודה היא שזה לא שווה כלום מבחינת החמץ כי ממילא הצינורות מזוהמים בחמץ ולא כשרים לפסח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...