Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ברשותי קנגו 2007 שאותה קיבלתי מסוכנות עם רדיאודיסק פיונר DEH 1850 (בטח הכי זול שהיה להם לתת) וזוג רמקולים 4 אינצ' של פיוניר המותקנים בדשבורד (אני אפילו לא יודע מאיזה דגם).

כל הדבר הזה נשמע גרוע עד מחריד - דיסטורשן כבר בעוצמה בינונית וכאשר אני מעלה באס יש הרגשה שהרמקולים מתפרקים עוד רגע.

מאחור,בשני צידי המגש יש מקום קטן לרמקולים נוספים (כל כך קטן שאני לא מבין איזה סוג אפשר להתקין במקום הזה).

אני לא מחפש צליל מדהים ולא מתכוון להשקיע אלפי שקלים במערכת.

רק שזה יפסיק להשמע כמו רדיאו משנות השישים.

שאלתי - האם יש רמקולים 4 אינצ' שנשמעים אחרת (נגיד ב 500-400 ש"ח)? איזה דגמים ?

אני שומע בדרך כלל ג'אז רגוע ומוסיקה קלאסית.

השאלה השניה - מה אפשר להתקין מאחור (רק לא 6*9 בתוך תיבה), בתוך המקום שהשאירו?

מה עדיף - להחליף את הרמקולים הקיימים ביותר טובים או להשקיע ברמקולים אחוריים? אולי גם וגם?

סליחה אם מה שכתבתי נראה לכם הזוי כי אני ממש לא מבין במערכות לרכב.

תודה על התגובות

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין מישהו שיכול לייעץ לי מה לעשות?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברים, אם אני ארכיב מאחור עוד זוג רמקולים 4 אינץ' זה ישפר את המצב?

או שהרמקולים טובים יותר צריכים להיות מקדימה?

אולי אחד מאלה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369821

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=T-Speakers&DB25692=58873&DB141014=224441

אולי בכל זאת מישהו יעזור לי?

פורסם

שלום לך, קודם כל נתחיל מזה שמרמקול 4" כמעת ולא תוכל להוציא באסים.

אני אישית לא שמעתי את הרמקולים שהצעת כאן אבל יש לי קומפוננט 6.5 של פולס ואני מבסוט ממנו חבל על הזמן, הטוויטר קצת צורם בווליום גבוה אבל ממש בקטנה.

אם יש לך אפשרות לשמוע אותם עדיף כך.

ואם וכאשר תקנה את הרמקולים תתקין אותם מקדימה, והקדמיים שיעברו לאחור.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את האינפיניטי, פשוט בגלל שהם לא מצריכים מגבר , (המורל זה 110 רמס???) . כי כמו שהבנתי אתה לא מתכוון לקחת מגבר. אתה רק רוצה לשמוע פחות או יותר סביר. וגם אינפיניטי זאת חברה לא רעה בכלל.

שאלה אליך - כתבת שקיבלת את הרכב מסוכנות, זה רכב של עבודה או בשכירות? כי אם זה רכב עבודה אז לדעתי אל תיקח גם אחוריים, הרי אתה נוהג בו ולא ממש אמור לעניין אותך איך ישמעו מאחורה.

פורסם

הרכב פרטי ומשמש אותי רק כרכב משפחתי.

תודה על התשובות.

פורסם

אגב אתה יכול לקחת גם רמקולים של פיוניר באזור ה 200 ש"ח , לדעתי יספק אותך בהחלט.

ובקשר לרמקולים מאחורה, אתה יכול להוריד את הקדמיים ולנסות לשים אותם מאחור, אם נכנסים אז כנראה שזה 4 אינצ' , אם לא חח אז כנראה שזה מקום לרמקול מקורי או משהו מהמפעל עוד, ואם זה 4 אינצ' אז אתה פשוט יכול לקנות רביעיית פיוניר או משהו דומה במחיר. וזהו.

פורסם

ברמקולים 4 אינץ' אין הבדלים בצליל בין פיונר שעולים 200 ש"ח לבין אינפיניטי שעולים כפול?

יש לי מקדימה פיונר מהדגם הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410029

נשמע גרוע!

פורסם

יהיה הבדל אבל עד כמה אני לא יכול לאמור. אני יכול להגיד שהיו לי את הפיוניר האלה רק 5.25, והם נתנו די חזק בראש, והיו די איכותיים. עד כמה גרוע הם יכולים להיות ב 4 אינצ'..

חוץ מזה, יכול להיות שהרדיו דיסק הזה פשוט עבר את זמנו כבר, או שאולי הרמקולים כבר ישנים.

הכי טוב יהיה אם יש לך אפשרות לחבר רמקול אחר (רק לחבר לו את הפלוס והמינוס) נגיד במקום אחד הרמקולים הקדמיים, ולראות איך הוא פועל (בתנאי שאתה יודע שבעבר על רדיו דיסק אחר הוא פעל בסדר) , ואם כשהוא מחובר לרדיו דיסק שיש לך עכשיו הוא גם נשמע נורא ואיום אז כנראה הבעיה היא ברדיו דיסק, אם לא אז הבעיה היא ברמקול 4 אינצ' הישן שלך.

• תוכן חדש...