Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש, ב-9/3, הזמנתי ולנטיין 1 מאיביי בדואר רגיל של USPS.

עד היום לא הגיע כלום.

יצרתי קשר עם המוכר והוא נתן לי את מספר המשלוח ב-USPS אבל במעקב משלוחים שלהם אין מידע על החבילה הזאת (למרות שבמקום כלשהו ראיתי שרק על משלוחי אקספרס יש מעקב אבל אולי לא הבנתי נכון)

בכל מקרה העלתי את הנושא בפאי פאל וכרגע כל השיחות שלי מול המוכר מתועדות שם עד שיימצא פיתרון או שהמשלוח יגיע פתאום.

בהזמנה, בפרטי המשלוח היה כתוב שהמשלוח מבוטח ללא תוספת תשלום.

אני לא נוטה לחשוב שהמוכר לא שלח את החבילה בגלל הפידבקים שלו. מה שכן - אני לא שולל שהחבילה אבדה או אפילו תקועה במכס למרות שניסיתי לברר לפי המספר חבילה של USPS ולא מוצאים כלום לא במכס שלנו, לא בדואר ישראל, ולא בדואר האמריקאי USPS.

לידע כללי זה המוכר - http://myworld.ebay.com/whiteriverperformance?&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181

למישהו יש נסיון עם מקרים כאלה?

פורסם

לפי מה שהבנתי את כל הסידורים במשלוחים בחול מבצע "נטויז'ן" , לא בטוח שזה נכון.

בקשר למוכר, לרוב" POWER SELLER " הם אנשים לא רמאיים בגלל שיש להם חנות שלמה שהמוצרים בה נמכרים בEBAY.

תנסה לחכות קצת... לפעמים זה לוקח הרבה זמן למשלוח...

פורסם
תנסה לחכות קצת... לפעמים זה לוקח הרבה זמן למשלוח...

אין לך מושג כמה הרבה זמן ;) בפולו הקודמת חבר מלונדון רכש ושלח עבורי ספר רכב (שעולה בארץ 250ש"ח).

אחותו ביצעה את המשלוח ב9 לנובמבר

יודע מתי קיבלתי בארץ? 13 בפברואר :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפי מה שהבנתי את כל הסידורים במשלוחים בחול מבצע "נטויז'ן" , לא בטוח שזה נכון.

נטויז'ן?!

מה קשור?

זה רק אם אתה משתמש בשירות MUSTOP שמספק לך כתובת מקומית בארה"ב בשביל חנויות אינטרנט שלא שולחות מחוץ למדינה (ארה"ב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מנסיון שלי בדר"כ לוקח זמן עד שהמוצר מגיע ועובר בדיקות מכס. לא נראה לי שמוכר בסדר גודל כזה ירצה להסתבך...

יכול להיות שהחבילה שלך תקועה איפשהו או במשלוח או במכס (והם עדיין לא עברו אליה). אל תשכח שעכשיו זה חג ויש הרבה מאוד משלוחים לבדוק.

סבלנות היא מילת המפתח.

תחכה עוד זמן מה ואל תשכח לבדוק שאתה לא עובר את המקסימום זמן של הגשת DISPUTE ב-EBAY (לא זכור לי בדיוק הזמן מהקנייה). רק אם אתה באמת רואה שאין עידכונים (מהמכס ומחברת המשלוחים) אז תגיש DISPUTE.

בהצלחה.

פורסם

יגיע. יש לחץ במכס בגלל החג.

גם אני קבלתי לאחר חודש וחצי. ובדרך כלל זה לוקח שבועיים.

תשתדל עד שיגיע, לנהוג כחוק.:wink:

Omnia mea mecum porto

פורסם
תראה, אני עדיין מחכה לסקאלה לסיוויק מגרמניה כבר 4 חודש :)

מניסיון של חבר ששלחו לו סקאלה של ב.מ.וו לא הכניסו אותה במכס כי היו חלקים אלקטרוניים והיה שם סיפור עם אישורים.

פורסם

DISPUTE ניתן להגיש עד 45 יום מיום הקניה.

אצלי עבר כבר קצת יותר מחודש בגלל זה העלתי את השאלה.

בכל מקרה אתמול בלילה כבר קיבלתי תשובה שעונה לי על העניין.

היתה איזשהי בעיה בהגבלת סכום של הביטוח או משהו כזה (לא הבנתי בדיוק במה מדובר), בעיה של טפסים.

מילאו לי טופס משלוח חדש וכרגע אני רואה את החבילה במעקב חבילות של USPS.

זה אמור להיות פה תוך 3-4 ימים לפי מה שהם אומרים ועוד 3-4 ימים עד שישתחרר מהמכס.

נחכה משהו כמו 8 ימים ונראה מה מתפתח. לפחות גם אם זה כבר יהיה פה תקוע במכס יהיה עם מי לדבר ואני אדע שזה כאן, שאני לא אפספס את ה-DISPUTE למקרה שאצטרך להשתמש בו.

פורסם

מצטער להתעלק על השרשור, אבל גם לי יש בעיה דומה:

לפני כשבועיים וחצי הזמנתי נעליים, המוכר אמר לי שהוא שלח אותם כיומיים אח"כ, כשבדקתי איתו לאחרונה הוא אמר שהחברה ניסתה לשלוח את המוצר פעמיים ולא הצליחה. הוא הביא לי את המס' מעקב של המשלוח, השאלה היא מה אני עושה איתו...? למי אני פונה כדי לברר? לדואר ישראל?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

סתם לידיעה, רוב המוכרים בEBAY מצהירים על זמני משלוח שיכולים לנוע בין 3-4 שבועות... בפועל רוב החבילות הקטנות (כגודל מעטפה גדולה ואו קופסא גדולה) מגיעות אחרי כל המכס ושאר ירקות אלייך תוך כשבועיים... מהשבוע השלישי כדי להתחיל לשים יד על הדופק וליצור קשר עם המוכר ולנסות לאתר את החבילה...

שמח לשמוע שהחבילה שלך אותרה ותתחדש :)

אבי.

פורסם
מניסיון של חבר ששלחו לו סקאלה של ב.מ.וו לא הכניסו אותה במכס כי היו חלקים אלקטרוניים והיה שם סיפור עם אישורים.

זה ממש לא הדבר הראשון שאני מזמין מאיביי, ועובר מכס בלי בעייה, פשוט הדואר הגרמני כנראה טוב כל כך :)

פורסם
זה ממש לא הדבר הראשון שאני מזמין מאיביי, ועובר מכס בלי בעייה, פשוט הדואר הגרמני כנראה טוב כל כך :)

גם הוא הזמין מגרמניה בזמנו.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אורון, שים לב שלאחר סגירת DISPUTE אין אפשרות לפתוח אחד חדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...