Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנק. איזה הכי טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהכי קרוב לבית/לעבודה שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת נבלה וזאת טרפה..

לך למי שמציע לך הכי הרבה מתנות.

אני עזבתי את בנק פועלים כי בנק מזרחי הציע לי 1500 שקל במעבר המשכורת אליו ועוד צ'ופרים קטנים ,איך שייגמרו השנתיים איתם אני אבדוק שוב מי מציע לי מה ואעבור בנק אם צריך.

אין סנטימנטים לאף אחד.

פורסם
בנק לאומי הוא לא בנק גדול?

נראה לי שהתבלבלת בחור.

לא התבלבלתי, אבל בקריאה שניה הניסוח שלי באמת היה קצת מבלבל.

אז כדי להסיר ספק: לאומי ופועלים הם הבנקים הגדולים, וכוונתי היתה שדווקא בבנקים שהם לא לאומי ופועלים יתכן והוא ימצא תנאים טובים יותר.

עכשיו ברור?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תנסה את בנק אוצר החייל באמת.

ואם אין לך בעיה לא להיכנס למינוס - גם את בנק הדואר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הייתי מנסה את הבנק של הסטיג (בפרק עם הקיט קאר):

BANK OF MONEY :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני גם מתלבט, האם לפתוח חשבון בבנק אוצר החייל (בתחילתה של קריירה צבאית, חשבתי שיהיה כדאי).

מה הקריטריונים לבחור?

האם יש שיעורי עמלות מומלצים?

מה לגבי עמלות לניהול תיקי השקעות, מכירה וקנייה של ני"ע, ומט"ח?

יהיה נחמד אם חברה פה יפרטו את שיעורי העמלות שלהם וכו'.

בתודה,

מתן.

פורסם
ההיפך הוא הנכון, בדוק כמה עולה חשבון עיסקי בבנק לעומת חשבון רגיל, אני אגיד לך עיסקי עולה 175 ש"ח לרבעון, פרטי משלם עשרה שקלים + 1.21 לכל פעולה מעבר ל 10 שקלים, כך שלקוח נורמאלי משלם בסביבות 20-25 ש"ח לחודש.

הבנקים לא חברים של אף אחד אם תבצע פעולות אתה תשלם עליהם גם אם אתה גאידאמק, מה שכן מכיוון שלקוח עיסקי עושה מאות פעולות בחודש ישנם פעולות שעליהם הוא מקבל הנחה.

לכן ישנם עסקים שמשלמים מאות רבות של שקלים.

כלקוחה של בנקאות פרטית אני לא מסכימה איתך, בקשר לעמלות אם תפתח פה תאמין לי שישר תקבל הנחות, אפילו קח לדוגמא את הפקדונות, לקוח של בנקאות אישית מקבל ריבית מסוימת ולקוח של בנקאות פרטית מקבל יותר מריבית כפולה על אותו הפקדון, פשוט צריך לדעת לדרוש.

כשעבדתי בבנק פועלים בבנקאות העסקית והפרטית, הלקוחות שם היו מקבלים יחס מעל ומעבר, על כל משיכה מעל 10000 ש"ח חייבים לשלם עמלה, כולם היו מקבלים פטור, דפי חשבון שעולים 4.6 היו ניתנים בחינם ועוד...

צריך לדעת לבחור סניף ופקיד, זה הכל.

פורסם
אומנם דעתי קצת משוחדת אבל בנק דיסקונט הוא המוביל אצלי ברשימה, למרות שלחיילים יש תנאים זהים בכל הבנקים (תבחר לפי איפו תקבל את המתנה הכי גדולה)

אהבתי את הסניף בהרצליה (שנשדד לא מזמן) טיפול אדיב ונמרץ

מעניין איך ההתרשמויות שלנו שונות לחלוטין. חברה שלי היא לקוחה של הסניף הזה (ועבדה בעבר סמוך מאוד אליו - היא אפילו ראתה את השוד בלייב) - הייתי איתה בסניף כמה פעמים, בכל פעם התורים היו ארוכים בטירוף, השירות היה מתחת לכל ביקורת והבלגן חגג. בהרבה מאוד מקרים שהיא הייתה צריכה את הבנק הוא נתן לה שירות גרוע בטלפון ובכלל. אין מה להשוות לסניף שלי של הפועלים שהוא זריז, נוח ומנוהל כמו שצריך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטער על ההודעה הנוספת, יש לי תקלה באינטרנט...

כלקוחה של בנקאות פרטית אני לא מסכימה איתך, בקשר לעמלות אם תפתח פה תאמין לי שישר תקבל הנחות, אפילו קח לדוגמא את הפקדונות, לקוח של בנקאות אישית מקבל ריבית מסוימת ולקוח של בנקאות פרטית מקבל יותר מריבית כפולה על אותו הפקדון, פשוט צריך לדעת לדרוש.

כשעבדתי בבנק פועלים בבנקאות העסקית והפרטית, הלקוחות שם היו מקבלים יחס מעל ומעבר, על כל משיכה מעל 10000 ש"ח חייבים לשלם עמלה, כולם היו מקבלים פטור, דפי חשבון שעולים 4.6 היו ניתנים בחינם ועוד...

אני חייב להגיד שזה קצת מטריד אותי מה שאת אומרת. אני לא מרגיש בנוח עם זה שכדי לקבל את הדברים האלו אני צריך להרים את הקול או לדרוש באופן תקיף מהבנק שלי שלא ירמה אותי. זה מזכיר לי קצת התמקחות בשוק, מה שממש לא צריך להיות עם בנק שמופקד על הכסף שלי ושלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כלקוחה של בנקאות פרטית אני לא מסכימה איתך, בקשר לעמלות אם תפתח פה תאמין לי שישר תקבל הנחות,לגיטימי שחשבון גדול יקבל הוזלות מסויימיות בדיוק כמו בכל מקום אחר במשק.

אפילו קח לדוגמא את הפקדונות, לקוח של בנקאות אישית מקבל ריבית מסוימת ולקוח של בנקאות פרטית מקבל יותר מריבית כפולה על אותו הפקדון, פשוט צריך לדעת לדרוש. יותר מכפול? כמו שאת בוודאי הבנק לא יכול לתת ריבית יותר גבוה ממה שהוא מקבל מבנק ישראל אחרת הוא מפסיד, ושוב כמובן לגיטימי שריבית על מיליון ש"ח לא תהיה דומה ל 10000 ש"ח

כשעבדתי בבנק פועלים בבנקאות העסקית והפרטית, הלקוחות שם היו מקבלים יחס מעל ומעבר, על כל משיכה מעל 10000 ש"ח חייבים לשלם עמלה, כולם היו מקבלים פטור, לקוח גדול שמושך סכומי כסף גדולים באופן שותף ברור שיקבל הנחה על המשיכה, אחרת הוא כבר ישלם מיליונים בשנה, לעומת זה לקוח פשוט שמושך פעם בשנה 10000 ש"ח לא יקבל פטור וזה מאוד ברור.

דפי חשבון שעולים 4.6 היו ניתנים בחינם ועוד... אצלנו בסניף אף פקיד לא לקח 4.6 על דף אף פעם .

בכלל אני לא מבין מה אנשים מתפלאים, הבנק כמו כל גוף עיסקי אחר רוצה להרוויח, לכן משתלם לו לתת הנחות ללקוחות גדולים שעושים מאות פעולות בחודש ורובם פעולות יקרות מאוד.

בדיוק כמו שיבואני הרכב מתרפסים לרגלי חברות הליסיניג ונותנים להם הנחות ענק על רכבים ואילו כאשר מגיע לקוח פרטי הם מתקמצנים אפילו לשים מיכל דלק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תפנימו, בנק זה שוק. ותלכו בגישה הזאת. לא טוב לכם בבנק אחד יש עוד עגבניות בשוק. לכו תתוכחו על כל דבר, על העמלות, על עמלות קניית \ מכירת ני"ע, דמי אחזקת ני"ע, ועוד שלל עמלות מטומטמות.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס צודק, בנק זה באמת שוק. זה שמסתובבים שם אנשים מכובדים עם חליפות מעונבות לא אומר שאי אפשר להתמקח. למעשה, אפילו רצוי לעשות זאת.

רוני, בנוגע למה שכתבת על בנק הפועלים, יש לי סיפור טרי מהשבוע לספר לך:

ביקרתי אצל חבר טוב, ובין השאר התחלנו לדבר על מצבנו הפיננסי. לחבר יש חשבון בבנק הפועלים, והוא נכנס באמצעות האינטרנט לחשבונו כדי להראות לי דבר מה. ניצלתי את ההזדמנות (ברשותו, כמובן), ובדקתי עוד כמה דברים בחשבון. גיליתי שהוא מחזיק בפקדון שבועי בסכום שקרוב ל-24K ש"ח בריבית מדהימה של פריים מינוס 4.6%, ובעברית צחה: 0.15% (כל ציטוטי הריבית, כמקובל, הם שנתיים). אחרי שהסברתי לו שאין טעם בפקדון כזה ושכדאי לו מאוד לבדוק חלופות אחרות, החלטנו להתקשר למוקד שלהם ולהתעניין בפקדונות בעלי ריבית גבוהה יותר. אם נדלג על העובדה שהבנקאי הנחמד שענה לנו פשוט לא ידע לייעץ לגבי פקדונות של הבנק, גילינו שבגלל שהחבר סגר את הפקדון דרך האינטרנט, הוא קיבל הטבה בריבית בשיעור של 0.25%. חישוב מהיר מלמד אותנו שאילולא עשה זאת באמצעות האינטרנט, הרי שהריבית אותה היה מקבל היתה בשיעור 0.1%-!!!

לבקשתנו, העביר הבנקאי הודעה לבנקאית של החבר שלי מהסניף, והאחרונה חזרה אליו ביום למחרת והסבירה לו שזה מה שבנק הפועלים נותן על כזה פקדון ואין אפשרות להטבה נוספת.

רק לשם ההשוואה: הבנק שבו אני עובד מעניק על אותו פקדון בדיוק הנסגר באינטרנט או באמצעות המוקד הטלפוני ריבית בשיעור 1.1%, ועם מעט התמקחות בד"כ ניתן גם לקבל יותר!

יום לאחר הסיפור הזה, במהלך הלימודים במכללה, גיליתי לגמרי במקרה שמישהי שנמצאת עמי באותה כיתה עובדת כבנקאית טלפונית בבנק הפועלים. כמובן שלאחר השיחה הרגילה בין עמיתים למקצוע סיפרתי לה על המקרה שקרה לי יום קודם, והיא אישרה את הדברים ואמרה (וזה ציטוט מדויק מדבריה) שכשלקוחות שואלים אותה אילו ריביות הם נותנים, היא מתביישת לענות להם. מעבר לכך, היא הוסיפה ואמרה שבבנק שבו אני עובד התנאים שמקבלים הלקוחות עדיפים מהתנאים שיש בבנק הפועלים.

השורה התחתונה היא שאני לא בא ללכלך על המתחרים וגם אין לי תועלת כלשהי מכך שאנשים יצטרפו לבנק שבו אני עובד (והרי לכל אורך השרשור אפילו לא רמזתי מהו), אבל כשמפסיקים למדוד את כל הגינונים היפים והסניפים הנוצצים ומתחילים לבחון את הריביות, ההבדלים צפים ועולים על פני השטח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מצטער על ההודעה הנוספת, יש לי תקלה באינטרנט...

אני חייב להגיד שזה קצת מטריד אותי מה שאת אומרת. אני לא מרגיש בנוח עם זה שכדי לקבל את הדברים האלו אני צריך להרים את הקול או לדרוש באופן תקיף מהבנק שלי שלא ירמה אותי. זה מזכיר לי קצת התמקחות בשוק, מה שממש לא צריך להיות עם בנק שמופקד על הכסף שלי ושלך.

רוני

אני מסכימה איתך שזה מטריד, וגם לדעתי גוף ציבורי כמו בנק לא צריך להתנהל כך, אבל זו המציאות.

פורסם

אלעד, דווקא מחלקת מסחר בני"ע זרים וני"ע בישראל בבנק הפועלים בטלפון לא רעה בכלל. יצא לי כמה פעמים להתקשר אליהם והשרות היה מעולה, הם בנו דפים של מניות תוך מספר דקות ואיפשרו לי לסחור צ'יק צ'ק.

אגב, אתה עובד של מזרחי? :wink:

ROOONEEYY

• תוכן חדש...