Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי מגבר מחברת היפוניקס דגם 6406 ,בזאפ המגבר נראה צבע שחור ושלי כסוף

על המגבר רשום TITAN איזו סדרה זו מבחינת דירוג?

קיים גם זאוס מאותו דגם?

על המגבר כתוב גם 4*170 כמובן שמדובר ב2 אוהם אך עדיין נשמע נתון מופרז.

אשמח להסבר קצר תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה מה שלא אמרת לי שזה בשתי אום =] וזה לא נתון מופרז גם שלי מוציא 170 בשתי אום

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

יתיר, רשמתי לך אולי לא שמת לב :-) וגם בהיגיון שזה 2 אוהם אבל מעניין מהההבדל בסדרות ואם אפשר לכוון לפי המגבר שלך לפחות בערך כמובן שזה משתנה מרכב לרכב ומרמקול לרמקול אבל לא ממש יש לי ברירה כרגע נראה איך מכוון אצלך וננה עם כיוונים דומים אצלי

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לדעתי אין שינויים בכל זאת המגברים מוצהרים אותו דבר (לגבי החיתוכים וכו')

מה שכן האקוסטיקה וכל המסביב שונים אבל נמצא כבר אני מאמין את "המקום הנכון"

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

כן אני מקווה מאוד.

אגב באיזה רכב הוא מותקן אצלך?

פורסם

המגברים מ-2 הסדרות הזולות של הייפוניקס פחות או יותר זהים (לא כולל סדרת XXV),

המראה טיפה שונה ,

ויש איזה פיצ'ר לגבי "מגן" מסויים שיש לקבלים בסדרת המגברים הפשוטה ביותר כדי שלא ישרף משהוא בהפעלת המגבר..

דוגרי - אותו דבר פחות או יותר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...