Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לנסות לבודד את הבעיה לפני שניגשים למזגניסט? האורור פועל במלוא העוצמה. גם הסירקולציה.

איפה נמצא המדחס הרכב הנ"ל? מה אפשר לעשות/לבדוק בלי ציוד מקצועי?

תודה

פורסם

כאשר אתה מדליק את המזגן :

האם אתה שומע קליק של המדחס שנכנס לפעולה ושינוי בסיבובי מנוע או שינוי בתאורה הפנימית של הרכב?

האם הנורה על הכפתור של AC דולקת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כאשר אתה מדליק את המזגן :

האם אתה שומע קליק של המדחס שנכנס לפעולה ושינוי בסיבובי מנוע או שינוי בתאורה הפנימית של הרכב?

האם הנורה על הכפתור של AC דולקת?

כן הנורה דולקת.

לא הצלחתי לשמוע קליק כולשהו ואין שינויים בהתנהגות המנוע או החשמל.

מישהו יודע לכוון אותי למיקום המדחס שנראה שהוא עובד?

פורסם

כנראה המדחס ברכב שלך לא פועל אחרת היית שומע את ה"קליק" -בפולו הוא נשמע חזק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המדחס לא פועל מכוון שיש מנגון שכאשר חסר גז אז המדחס לא נכנס לפעולה כדי שלא יגרם לו נזק.

גש למזגניסט לבדיקה.

פורסם
כנראה המדחס ברכב שלך לא פועל אחרת היית שומע את ה"קליק" -בפולו הוא נשמע חזק.

בדקתי את זה שוב. שומעים את הקליק בכל לחיצה על כפתור A/C.

יש עוד משהו שאני יכול לבדוק על מנת לבודד בעיות ולמנוע "עבודה בעיניים" מצד המזגניסט?

פורסם

אתה יכול לכתוב באיזה איזור אתה גר כדי שימליצו לך על בעל מקצוע טוב שלא "עובד בעיניים".

פורסם

קליק שנישמע ממזגן הרכב אינו מעיד בהכרח שהמדחס תקין.

יש גם עניין של דחיסה ויניקה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד צודק.

כאשר החלפתי מדחס לפולו שלי רק המדחס השלישי שהביאו מפירוקיות דחס .

שניים הראשונים נכנסו לפעולה אבל אי אפשר היה למלא בהם גז.

אני מקווה שאצלך זה יסתכם במילוי גז.

אגב , בזמן האחרון יש הרבה שאלות על בעיות מזגן בפולו.

פורסם

באמת נקווה שזה רק גז.. יש לי אחלה טיפול לאוטו עכשיו (10K,רפידות,צמיגים וזה רק מה שאני יודע...)

אני גר בראשון ואשמח לקבל המלצה למזגניסט.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...