Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 שנת 96 אוטומט 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר את דעתכם בכללי על הרכב (לא על כל הסדרה של 205 שקראתי בפורום הרבה עלייה אלא ספציפית על רכב אוטומט עם מנוע 1.6)

ראיתי רכב כזה יד 3 לפי מה שהבחורה אומרת בטלפון ידיים פרטיות כולן של קשישים.

קילומאראז' 100,000 ראיתי שהצמיגים במצב לא רע וקוסמטית יש קצת דפיקות לא רציניות אבל הצבע די אכול מהשמש.

רמת גימור פוראבר (אני לא יודע אם יש כאלו לא ברמה כזאת).

בכל מקרה הייתה לי כבר פיז'ו 205 ידנית 1400 שהייתה ממשלתית והיא הייתה גרועה למדי, אבל זה בגלל שקניתי רכב ממשלתי לשעבר בזול (5000), ככה שיש לי נסיון לא משהו עם הרכב אבל אני מוכן לנסות.

בכל מקרה היא המחיר הוא 10,000.

רציתי לדעת עד כמה הגיר מסרס את המנוע ואיך היא תהיה ביחס למנוע 1400 ועד כמה צריכת הדלק עולה.

האם יש תקלות מיוחדות שצריך לחפש על אוטו כזה- חוץ מזה שחייבים להשתמש במים ירוקים כדי לשמור על המנוע?

היום אני ילך לראות את המצב המכני שלה ניקח עלייה סיבוב ואם הכל יהיה טוב ניקח אותה למכון בדיקה.

פורסם

יש לי את הרכב הזה רק שנה מעל.

יחסית אמין מאוד וחיסכוני בדלק.

ב"פתיחות" האוטו דיי עגלתי בגלל הגיר, הוא לא בנוי לזה, אלא אם כן אתה תופס את הנקודה שלו.

חוץ מ"פתיחות" , במהירויות 90-100 לא חסר כוח יחסית ל 1600,אפילו הרבה יותר מהבלנו שהייתה לנו.עניין של שניות ל 130 מההירות 100.אפילו לא תרגיש במקרים מסויימים.

למרות שהגיר מסרס הוא מרגיש דיי חזק ל 1600, בזכות המשקל הנוצה, 90 כ"ס.מספק למשקל תאמין לי.לא הרבה 1600 "יקחו אותך".

אני מרוצה ממנו, יש לי אותו כבר שנתיים טפו טפו. שלי נמצא במצב של 61K על השעון.

הסתכלתי ביד שניה, שלי במצב הכי טוב נראה לי.

יש לי מגנזיום, הגה כוח, חלונות חשמל, נעילה מרכזית וכו'. דיי מצוייד הדגם האוטומטי.

נ.ב

אל תסתכל בחתימה שלי, כי אני מחפש להחליף ל 97 גיר רגיל, בגלל שאני לא חובב אוטומט. וגם בגלל נוחות כי אמא שלי פה ושם לוקחת והיא חייבת אוטומט.

לכן כנראה החודש אקנה גם כזה בגיר רגיל.

פורסם

בקיצור יום שלישי ראיתי את האוטו עשיתי עליו סיבוב והתרשמתי לטובה אז יום רביעי אבא שלי לקח אותו למכון בדיקה

שיצאה בסדר יחסית והורדנו את המחיר ל9000- נראה לי די סביר.

בכל מקרה התרשמתי לטובה מהמכונית- שקטה, ומרגישה יותר כבדה וחזקה מה205 הקודמת שלי.

וכן אפשר להנות יחסית מהנהיגה במכונית שהשרתה עלי הרבה ביטחון גם כשיצא לי לקחת אותה לכביש עם הרבה פיתולים (מילואים בתיזינבי).

בכל מקרה אני מרוצה נשאר רק לסדר את המזגן ומשהו באגזוז.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

amital כמה היא עושה לך צריכת דלק?

לי ממש על הפנים 8 לליטר כמעט בלי מזגן בעיר.

עכשיו שמתי גולדלייבל לפני הטסט נקווה שזה ישפר קצת חוץ מזה החלפתי שמן פילטר אוויר ופילטר שמן.

• תוכן חדש...