Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NASCAR - Bristol

דרור לסט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הליגה ממשיכה בקצב שלה ושוב לאחר שבוע בלבד מגיע המירוץ הבא באחד ממתקני הספורט המוטורי המדהימים בעולם.

המסלול בבריסטול הוא מהמסלולים האובליים הקצרים ביותר ואורכו מעט יותר מחצי מייל (800 מטר).

מסביבו יציעים המתנשאים לגובה מטורף שנבנו במשך השנים כולל בשנות האלפיים ויכולים להכיל לא פחות מ 160,000 צופים!.

תדמינו אצטדיון שהשטח הפנימי שלו לא גדול בהרבה מזה של אצטדיון רמת גן עם יציעים כאלו!

במירוץ עצמו הנהגים יקיפו את המסלול לא פחות מ-504 פעמים והמהירות הממוצעת של כ-100 מייל לשעה מבטיחה מירוץ של כ 3 שעות. מפאת המקום הצפוף רחבות הטיפולים של הקבוצות מתפרסות לכל אורכו של הקטע הפנימי של המסלול.

המירוץ הפעם יהיה המירוץ האחרון של דייל ג'רט שלו זה יהיה המירוץ ה-668 עם היסטוריה עשירה של הישגים.

שידור ישיר ביום ראשון בערב החל מ 19:30 ועד חצות ב ESPN למי שלא יתעייף מהפורמולה-1 לפנות בוקר.

פורסם

לקראת Bריסטול , משהו מעניין על קייל בוש , הנהג שמוביל את הדרוג ב-SPRINT .

הוא ניצח בשבוע שעבר באטלנטה ומכיוון שהוא מתחרה בשלושת סדרות ה-NASCAR - ה-SPRINT , ה-NATIONWIDE וסדרת ה"טנדרים" - בשתי סדרות הוא מוליך בדרוג ובסדרה נוספת, NATIONWIDE הוא שלישי בדרוג הכללי.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למי ששרד את כל 500 ההקפות במסלול בבריסטול מגיעות מחיאות כפיים, ממש לפני שיקבל איזו בומבה לפרצוף מטוני סטיוארט.

סטיוארט הוביל חלק ניכר מהמרוץ עם הטויוטה קאמרי הכתומה מס'-20 עד שכ-15 הקפות לסיום קיבל "סיוע" קלילי והסתבסב, מה שגרם לו לאבד ניצחון כמעט בטוח.

מי שקפץ על המציאה הוא ג'ף ברטון עם האימפלה SS מס'-31 שניצח .

המסלול בבריסטול ממש מיוחד, הצפיפות, הטור הבלתי נגמר של המכוניות והמתח, כזה שבכל רגע נדמה לך שעומד לקרות משהו.

בתוכנית של ESPN איחדו בין דרל וולטרפ, פעם נהג מוצלח והיום פרשן , עם אחת המכוניות איתן נהג לאורך הקריירה.

ראו עליו שהוא ממש מתרגש מהעניין .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

זו לא השברולט שניצחה?

בדיוק סיימתי לראות את השידור החוזר לפני כחצי שעה.

אני פשוט חדש בנסקאר וממש התלהבתי. אני חייב ללכת למירוץ אחד!

• תוכן חדש...