Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה מוצה לויכוח העקרוני בו אתה אומר (והמזגניסטים) לא נמצאה דליפה בתא המנוע => יש לפרק מאייד.

אני אומר שבתור לקוח אני לא מסכים לזה.

בנוסף מי קבע אחרי כמה זמן וכמה מאמצים קובעים שהבעיה במאייד?!

אתה מבין את הבעיה בשיטה שאתה מציע? דניאל יעבוד בתא המנוע שעתיים וישתמש בזרחן+סניפר+מים וסבון ולאחר שלא מצא כלום יקבע שהבעיה במאייד, פלוני יחליט שאחרי שעה של עבודה, אלמוני יחליט שהוא לא מפרק גריל ואוליי גם גשר בכדי לראות את כל המעבה וכו' וכו'. אני מנסה להגיד שכמו שלא הייתי מוכן שיחליפו לי כל חלק אחר במיזוג לפני שזיהו בו דליפה כך גם לגבי המאייד. אין דרך- תמצאו דרך, אני הצעתי אחת שלדעתי ומנסיון היא דיי טובה.

פורסם

השיטה שלך לוקחת יותר זמן, מנסיון, וממש לא אופציונאלית למוסך שצריך לתקתק עבודות בימי הקיץ החמים. מזגניסט מקצועי לא יפספס באבחנה, וגם אם כן הוא יקח אחריות על כך. וכבר אמרתי שזה לא לוקח שעתיים אז אל תמציא זמנים, ואם הוא לא מוכן לפרק גריל כדי לבדוק יסודי מעבה אז למה שיתחיל להרכיב מתאמים או להכין מראש?

האויב של הטוב מאד זה המצויין.

נמאס לי לחזור על עצמי ולהסביר שיטות עבודה מקצועיות, מקובלות שעובדות ואשר מיושמות יום יום למי שזהו לא תחום עיסקו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...