Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעבודה 2 מחשבים שאני רוצה לגבות את כל הדיסק שלהם למקרה של תקלת הארד דיסק. אני לא מעוניין לגבות קבצים בודדים כי מותקנות שם תוכנות רבות שלהתקין אותן מחדש זה סרט.

לכן אני רוצה מדי כשבוע או יותר לבצע גיבוי של אימג' מלא של כל הדיסק של כל תחנה, כך שיהיה מה שיותר קל להכניס הארד דיסק חדש ריק ולא מפורמט למחשב במקום התקול ותוך זמן קצר יחסית לחזור למצב פעולה סדיר.

אם זה אפשרי, הייתי שמח שמחשב א' יגבה את ב' וב' את א' כך שלא אצטרך לקנות עוד מחשב שיחזיק את הגיבויים, זה אפשרי ?

או שעדיף לצרוב את ה IMG על CD ?

עם איזו תוכנה כדאי לי לעבוד ?

כמובן שיש רשת שמחברת את כל המחשבים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה אתה לא בחופשת לידה?:lol:

יש גם לGHOST וגם ל ACRONIS אופציה של SERVER.

אתה בוחר מי יהיה הסרבר ומגבה אליו בתזמונים שונים.

פורסם

בנורטון גוסט יש לך אפשרות שבכל זצן מסויים הוא יעדכן את האימג השמור (איפה שלא תשמור אותו), הוא רץ כשירות על המחשב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

להיט, זה נשמע בדיוק מה שאני צריך.

ועכשיו סליחה שוב על הבורות - נניח שפגע לי מיקרו מטאור והשמיד לי הארד דיסק במחשב א', כמובן שיש לי אימג' במחשב ב'.

אני לוקח הארדיסק חדש מהקופסה ושם במחשב א', עכשיו מה עושים כדי לחזור למצב עבודה ? צורבים IMG ועושים בוט מהדיסק הצרוב ?

פורסם

אם רק הדיסק הקשיח נפגע, כל מה שצריך לעשות זה לפרוש מחדש את האימג' על הדיסק החדש ולעשות BOOT כרגיל. אתה ממשיך מנקודת הזמן בה התבצע האימג'. אם אתה שואל איך עושים את הפרישה של האימג' אז בדרך כלל התוכנות האלו מגיעות עם דיסק/דיסקט BOOT בעזרתו מעלים את המחשב התקין ופורשים את הBOOT. אפשר למשוך את האימג' דרך הרשת הארגונית ואז אפילו לא צריך דיסק.

הבעיה מתחילה כאשר בנוסף לדיסק הקשיח נפגם גם רכיב חומרה קריטי, לדוגמא לוח אם, ואז המערכת לא עולה חלק (אם בכלל עולה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
להיט, זה נשמע בדיוק מה שאני צריך.

ועכשיו סליחה שוב על הבורות - נניח שפגע לי מיקרו מטאור והשמיד לי הארד דיסק במחשב א', כמובן שיש לי אימג' במחשב ב'.

אני לוקח הארדיסק חדש מהקופסה ושם במחשב א', עכשיו מה עושים כדי לחזור למצב עבודה ? צורבים IMG ועושים בוט מהדיסק הצרוב ?

מחברים את ההרדיסק שיש עליו את האימג לאותו מחשב שרוצים לשחזר ופורסים משם את האימג (בעזרת התוכנה של נורטון) אל ההרדיסק החדש

בלי צריבות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על כל העצות המועילות.

כאמור - לא כשל החומרה מפחיד אותי, אלא הזמן היקר מאוד שיחלוף עד שתותקן תוכנת CAD עם כל התוספים והקינפוגים שלה, תוכנת הנהלת החשבונות והכספים, ניהול פרוייקטים, כל האאוטלוק עם קבצי ה PST שלו וכד'.

אני רוצה במקרה של תקלה פשוט לקחת הרד-דיסק חדש מהחנות, וכמו שכתבתם - לעשות BOOT מתקליטון ולמשוך את האימג' משרת הגיבויים/התחנה האחרת ברשת.

פורסם

אני ממליץ דווקא על הרדיסק[ים] נייד[ים],

לפעמים, מחשבים אוהבים למות ביחד מאיזה זבאנגה שהם קיבלו מחברת החשמל.

----

פורסם

ולאן אני אתקע את ההרדיסק הנייד ? אני רוצה משהו אוטומטי שיעבוד לבד כל X ימים, לא שכל פעם אני אחבר דיסק נייד, אפעיל גוסט, אייצר אימג' ואז אשמור אותו - כי זה פשוט לא יקרה, תמיד יש משהו יותר לוחץ וחשוב להתעסק איתו.

פורסם

אם אתה מדבר על משהו אוטומטי,

הייתי ממליץ על מחשב אקסטרה שיש סתם ויתפיח לך את חשבון החשמל,

עם 4 הארדיסיקים ב-2 RIAD1.

קצת יקר, אבל ראש שקט.

----

פורסם

RAID 1

2 כוננים זהים במערך רייד 'מראה'. במקרה שאחד הכוננים נופל, מפרקים את המערך וממשיכים לעבוד כרגיל בלי לאבד אפילו בייט אחד של מידע.

צריך 2 קשיחים זהים ולוח אם תומך רייד (או בקר חיצוני פשוט)

• תוכן חדש...