Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מקווה שזה המקום לפתוח את הנושא הזה

אני קניתי אוטו הונדה סיוויק שנת 97

עכשיו באוטו הריפודים במצב על הפנים

הכוונה לא קרועים

אלה מלוכלכים לא נעימים לשבת

מחפש חומר לנקות אותם

שיצא כל הליכלוך

וגם ישאר ריח טוב על הריפודים

בתודה טל.

פורסם

קנה תכשיר הנקרא "מנקה שטיחים" והוא יעשה כל מה שעושה תכשיר לניקוי שטיחים באוטו עושה. עולה בערך 20 שקל. אני ממליץ על מנקה השטיים של הפי ושל נטו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חיפוש בשרשורים דומים יעזור לך.

ישנם חומרים רבים- חומרי ניקיון לכל דבר ויש מקצוענים שמתעסקים בזה.

אני דוגל בשיטת עשה זאת בעצמך,ככל שזה ניתן ללא עזרת בעל מקצוע לפחות בדברים הקוסמטיים: ניקיון,פוליש ועוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סבלתי מאותה הבעיה.

לקחתי יוזמה ופירקתי את הריפודים המקוריים(כן,בחלק מהרכבים הם ניתנים לפירוק)ופשוט כיבסתי אותם,יצא מצוין.

אתה מוזמן לנסות.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לכבס...

איזה רעיון גאוני!

איך לא חשבתי על זה קודם?...

מחר אני הולך לעשות את זה

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם
קנה תכשיר הנקרא "מנקה שטיחים" והוא יעשה כל מה שעושה תכשיר לניקוי שטיחים באוטו עושה. עולה בערך 20 שקל. אני ממליץ על מנקה השטיים של הפי ושל נטו.

התכשירים האלה אמורים לנקות גם שמן מנוע שנשפך על השטיחים בבגאז'?? כי נשפך לי איזה רבע מיכל של שמן מנוע בבגאז' והשמן כבר הגיע למושב שאחרי זה שליד הנהג.

פורסם
התכשירים האלה אמורים לנקות גם שמן מנוע שנשפך על השטיחים בבגאז'?? כי נשפך לי איזה רבע מיכל של שמן מנוע בבגאז' והשמן כבר הגיע למושב שאחרי זה שליד הנהג.

את זה אני לא יודע מאחר וזה לא קרה לי. וגם אני לא יודע אם להגיד לך לעשות או לא לעשות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
שלום לכולם

מקווה שזה המקום לפתוח את הנושא הזה

אני קניתי אוטו הונדה סיוויק שנת 97

עכשיו באוטו הריפודים במצב על הפנים

הכוונה לא קרועים

אלה מלוכלכים לא נעימים לשבת

מחפש חומר לנקות אותם

שיצא כל הליכלוך

וגם ישאר ריח טוב על הריפודים

בתודה טל.