Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלות לסיטרואן ברלינגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני חדש בפורום ויש לי שאלה שמבלבלת אותי מאוד!

ככה:

יש לי רכב מסוג סיטרואן ברלינגו, ועשיתי בו וו גרירה לפני שבוע וחצי, מאז אני מחפש עגלה, ומצאתי כל מיני עגלות למכירה יד שניה,

וכולם 750 ק"ג, כל המוכרים של העגלות אמרו שאני לא יכול לגרור עגלה מהסוג הזה, יש לציין שכל העגלות שמצאתי, הם עם סרן אחד וללא ברקסים, ברשיון של העגלה רשום "יגרר ע"י רכב שמשקלו הכולל מעל ל2300 ק"ג" אני חשבתי שהברלינגו שהיא מכונית מסחרית כמובן יכולה לגרור עגלות מהסוג הזה..

שאלתי היא כזו: איזה סוג של עגלות מותר לי לגרור?

עיינתי קצת בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי כי כל אחד אומר משהו אחר..

העלתי תמונה של עגלה שרציתי לקנות, שאני לא יכול כמובן לגרור ואני לא מבין למה, שימו לב לעגלה.

אני מבקש תשובה רק מאנשים שיודעים את החוק ויכולים לענות לי כחוק.

תודה רבה לעונים מראש!

אלעד

1_6_1_51990_20080219120213.jpg

פורסם

500 ק"ג ללא בלמים, ו750 ק"ג עם בלמים (יכול להיות גם ש550 ללא בלמים) . כתלות במצב הרוח של הפקידה במשרד הרישוי יכול להיות שהמשקלים האלה יהיו רשומים על הרשיון החדש שקיבלת לאחר הכנסת וו הגרירה לרשיון.

נגררים שמעל המשקלים האלה מיועדים למסחריות עם משקל כולל של מעל 2200 ק"ג.

אגב, החוק הולך להשתנות בקרוב למשהו שמזכיר את התקן האירופאי, ואז מה שכתבתי כבר לא יהיה רלוונטי.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

והתשובה היא 600 קג לברלינגו ללא ברקס ועם ברקס 950

אבל לשנת 4/2008 ומעלה רק 500 קג ועם ברקס אני לא זוכר

כרגע עד שיעודכן לשנת רישוי 2009 מבחינת הוראת הרישוי לנגררים

לגבי סוג הוו לעומס הגרירה אין זה נכון גם תפוח יכול לגרור נגרר עם בלמים

• תוכן חדש...