Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שישי בערב - הפתעה - מראה שבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יה חבורת מוחות, אם הוא יעשה את כל זה, איך הוא יבקר את חברה שלו להבא?

לפעמים צריך להקריב קורבנות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
20367711hp6.jpg

כן, גם לי נמאס מעברייני מקלדת

בחיים לא עשו לי נזק לרכב בבניין, כשאין לי חניה אני חוסם כל רכב שאני לא מכיר באקראי והוא עדיין לא חושב על לשרוט לי את הרכב.

אם אני משאיר מספר כשזה לא בחניית הבניין שלי עדיין לא חושבים על לעשות לי נזק.

ככה זה אצלנו בבת ים, יש כבוד לרכוש ולא בועטים במראות של אנשים.

אצלנו למשטרה גם יותר אכפת, לא התיחסו אלייך= לקחת את החוק לידיים= יותר עבודה למשטרה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

רעומה, זה הכל עניין של כבוד לרכוש של אחרים והחינוך שקיבלת בבית.

--

ובהמשך למקרה של פותח האשכול -

אבא שלי נסע היום ביפו. הוא עמד ברמזור אדום ואיזה ילד התחיל לצעוק עליו "ערס. מניאק. עבריין."

אבא שלי החליט להתעלם ממנו וסגר את החלון.

בתגובה הילד הרים לבנת אקרסטון (אבן מלבנית כזאת, שמרצפים איתה רחובות) - והעיף אותה על האוטו.

הפח של הדלת (ממש מתחת לחלון של הנהג) קיבל מכה די רצינית והתקפל פנימה (תמונות מחר).

מישהו רוצה להעלות הצעות של לקחת ג'ריקן בנזין ולהצית את הילד?

או אולי להציע לאבא שלי להוציא את הקדח (שיש לו ברשיון) ולהתחיל לצלוף בילד בעודו בורח ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין בעיה להפיל עליו את התיק.

גש לביטוח, תגיד שראית את האיש הזה מבצע את תלישת המראהו וכשעלית אליו התנהלה שיחה כמו שהתנהלה ושיש לך עדים לשיחה.

פגע וברח או מה שזה לא נחשב, חברת הביטוח כבר תמצא איך לשתות לו את הדם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר תודה על התגובה, מחר אני יתייעץ עם הקצין רכב בנושא ונראה איך אפשר לקחת את זה בצעדים חוקיים קדימה

אני לא ממש מצפה שמישהוא יגרום לו לשלם את זה מספיק לי חצי יום טרטור של ללכת לתחנת משטרה ולהחקר על כך או אפילו ללכת לתת הודאה לחברת ביטוח של המקרה מספיק לי העיקר שהבחורצ'יק ילמד שלא פוגעים ברכוש של אנשים אחרים.

וכמו שכבר אמרתי מזל באמת מזל שזה לא היה הרכב שלי אחרת אני לא יודע איך הייתי נוהג באותו הרגע שהייתי מבין שזה הבחור הזה וכשהאוטו שלו עומד לי מול הפרצוף.

בקשר למה שכתב הבחור מבת ים אני מסכים עם זה לחלוטין, חסמו לך את החנייה ? תחסום ותשאיר מספר טלפון.

אל תלך ותפגע ברכוש של אותו הבחור ואח"כ תלך כמו אפס ותחנה בחוץ.

אבי.

פורסם
רעומה, זה הכל עניין של כבוד לרכוש של אחרים והחינוך שקיבלת בבית לעיתים זה גם עניין של חינוך שקיבלתה בחוץ (עם מקל).

מישהו רוצה להעלות הצעות של לקחת ג'ריקן בנזין ולהצית את הילד?

או אולי להציע לאבא שלי להוציא את הקדח (שיש לו ברשיון) ולהתחיל לצלוף בילד בעודו בורח ?

הייתי אומר שכבוד לרכוש אחרים נוצר בדרכים שונות.

אדם רציונלי ונורמאלי יכול לרכוש כבוד שכזה כתוצאה מחינוך שקיבל או הבנה בסיסית כלשהיא, אף פעם לא אמרו לי לא לזרוק אבנים על מכוניות.

ילד כמו שתיארתה לא היה זורק את האבן אילו היה יודע שהצעד הבאה זה כדור ברגל (עדיף בברך), כך שדרך נוספת לכבד את רכושו של אחר היא להבין מה יכול לקרות אם לא (ולא אכפת לי מהילד, המשפחה שלו או זה שהוא בכלל טעות מצערת, גם לא מתגובות של יפי נפש*).

*אני כותב את מה שבדעתי ומעשי, אין לי רישיון לאקדח ובשלוש שנות השירות שלי ביפו יצא לי להיתקל במעט מאוד מיקרים שבהם קפץ לי השלטר, עד שלא תיתקלו במצב דומה אתם לא יכולים להגיד שהייתם הולכים למשטרה כי מה שהייתם עושים באמת זה לרדוף אחרי הילד עם לום ("המגלה" אני די בטוח שאם הייתה אתה יושב ברכב זה היה נגמר אחרת).

**אני לא אומר שתגובה שכזו היא טובה, פשוט אם היה הצד השני מבין שלעיתים התגובה הנגדית תהיה יותר מאשר להזמין משטרה היו נמנעות תקריות אלימות רבות.

***במדינות ברה"מ לשעבר למסמר את ברכיו של מישהו(זו לזו או בנפרד לשולחן הקרוב) אחרי ששרט לך את הרכב נחשב ללגיטימי, אני טוען שגם איזה סימן כחול יעביר את המסר, כמובן שאם לא אפשר לנסות ולהסביר שוב ושוב .....

אטרקציות לאירועים

פורסם

כמו שהבטחתי, מצ"ב תמונות של המכה מהאבן שנזרקה על האוטו..

(סליחה על האיכות הירודה, צולם עם הפלאפון..)

hit1.jpg.jpg

hit2.jpg.jpg

hit3.jpg.jpg

פורסם

DISCOVER, ע"פ תגובתך אני מניח שאתה לא היית עושה כלום לילד שזרק לך לבנה על האוטו.

ראיתי את התמונה של של הפגיעה ברכב של אביך, מה היה קורה אם האבן הזאת היתה מתעופפת עוד 15 ס"מ למעלה ופוגעת באביך,גם אז היית שליו ונינוח ?

לשאלתך, בהנחה שהייתי בסיטואציה במקום אביך,הילד הזה היה מקבל סטירה מצלצלת שתסובב לו את הפנים,ורק לאחר מכן הייתי לוקח אותו למשטרה.

ולעניין החתן שפגע בליסינג:

הייתי עולה אליו ואומר לו תודה על השירות שהוא עשה לך כי המנוע החשמלי של המראה הזאת היה דפוק וסירבו להחליף לך את המראה :lol:

הדרך היחידה להכניס לאנשים מטומטמים כאלה קצת שכל זה פשוט לעצבן אותם עוד יותר.

לגבי פגיעה ברכוש שלו,לא הייתי מסתבך בזה,כפרה,הוא כולה שבר לך מראה בליסינג,אם הוא מוכן להסתכן בכך שהוא ייתפס זו בעייה שלו,אתה אל תסתבך בגלל שהוא מטומטם.

מנסיוני,בפעמים שחסמו לי את החנייה בבניין (חנייה פרטית רשומה בטאבו,לכל דייר ברורה לחלוטין החנייה שמוקצאת לו) ע"י רכב של אדם זר,פשוט חסמתי את הרכב בצורה כזאת שלא תיהיה לו שום יכולת תמרון מחוץ לחנייה,השארתי פתק על החלון של הנהג עם המספר שלי,ולקחתי את כל הזמן שבעולם כשהפלאפון צלצל...

בפעם האחרונה שזה קרה,לפני איזה שנתיים,הבחור חזר לאוטו 5 שעות אחרי שהתקשר אליי....

בדיוק עמדתי לנסוע לתל אביב עם הרכב שלי,אחרי שחסמתי אותו בגלל שהוא החנה אצלי בחנייה (התבאסתי מזה שאני צריך להוציא את הרכב),אבל בדרך למטה בדיוק אבא שלי הגיע עם האוטו שלו,אז פשוט לקחתי את האוטו של אבא שלי,והשארתי את הרכב שלי חוסם כשהבחור עומד ליד הרכב וממתין.(כמובן שאת המפתחות של הרכב שלי לקחתי איתי כדי שההורים ה"רחמנים" שלי לא יזיזו את הרכב כדי שהוא יצא).

כשחזרתי אחרי שעה וחצי הרכבים היו באותו מצב ואף אחד לא עמד שם כבר,רק לאחר כמה שעות הוא שוב התקשר אליי,קצת עצבני, אבל שיקפוץ (התעצבנתי במיוחד כי זה היה יום שישי,וברחוב שלי אין חנייה פנויה אפילו לקטנוע ביום הזה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
DISCOVER, ע"פ תגובתך אני מניח שאתה לא היית עושה כלום לילד שזרק לך לבנה על האוטו.

ראיתי את התמונה של של הפגיעה ברכב של אביך, מה היה קורה אם האבן הזאת היתה מתעופפת עוד 15 ס"מ למעלה ופוגעת באביך,גם אז היית שליו ונינוח ?

לשאלתך, בהנחה שהייתי בסיטואציה במקום אביך,הילד הזה היה מקבל סטירה מצלצלת שתסובב לו את הפנים,ורק לאחר מכן הייתי לוקח אותו למשטרה.

כל עוד מדובר על רכוש - זה רק רכוש. לא שווה להסתבך בגללו.

בכל מקרה, אני לא הייתי נוכח באירוע.

ובהנחה והיית בסיטואציה במקום אבא שלי, בןאדם בן 50, אני רוצה לראות אותך יוצא מהאוטו ומתחיל לרדוף ברחובות יפו אחרי איזה ערס בן 14..

שוב, כמו שאמרתי, כל עוד זה רק רכוש - אין טעם להסתבך בגלל זה. יש יותר מידי מה להפסיד.

אם לאבא שלי היה חשוב עניין של כבוד הוא מכיר מספיק אנשים שיכולים למצוא את הילד ולדאוג שגם הוא וגם ההורים שלו יתנצלו.

אבל מה זה יתן לו?

הוא ירגיש גבר-גבר?

פורסם

אבל מה זה יתן לו?

הוא ירגיש גבר-גבר?

אבא שלך לא ירוויח מזה כלום, הילד ילמד שלא כדאי להתעסק עם אנשים אחרים.

היום הוא זרק אבן ויצא ללא פגע, מחר בקבוק, מחרתיים שוד זקנה.

אטרקציות לאירועים

פורסם

RGUNV כתב בדיוק את מה שהתכוונתי,לא מדובר פה על לצאת גבר,מדובר פה על העניין שהיום זו אבן,מחר הוא גם יכול לדקור מישהו.

מסכים לגמרי שבעניין פגיעה ברכוש אין מה לעשות,לא שווה להסתבך בגלל זה,לכן גם המלצתי לפותח השרשור להמנע מפגיעה ברכוש של זה ששבר לו את המראה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל עוד מדובר על רכוש - זה רק רכוש. לא שווה להסתבך בגללו.

בכל מקרה, אני לא הייתי נוכח באירוע.

ובהנחה והיית בסיטואציה במקום אבא שלי, בןאדם בן 50, אני רוצה לראות אותך יוצא מהאוטו ומתחיל לרדוף ברחובות יפו אחרי איזה ערס בן 14..

שוב, כמו שאמרתי, כל עוד זה רק רכוש - אין טעם להסתבך בגלל זה. יש יותר מידי מה להפסיד.

אם לאבא שלי היה חשוב עניין של כבוד הוא מכיר מספיק אנשים שיכולים למצוא את הילד ולדאוג שגם הוא וגם ההורים שלו יתנצלו.

אבל מה זה יתן לו?

הוא ירגיש גבר-גבר?

דיסקובר, אתה יחסית מאוד מתון, לעומת החוצפה והנזק הנגרם לכם. תפסיק להיות חננה :arrow:

הייתי מוריד לילד הזה את הראש.

לענייננו, אני בד"כ לא מגיע לסיטואציות האלה, כי אני משתדל לומר לצד השני בדיוק את מה שהוא לא מצפה לשמוע.

למשל: הילד צעק על אביך "ערס מאנייק" וכו'? במקום לסגור חלון, להתעלם ולחמם את העבריין יותר, הייתי אומר לו "אתה צודק לגמרי, אני כבר לא יודע מה לעשות. איך אוכל להפסיק להיות ערס"? כמובן, בנימה מאוד רצינית.

בד"כ, חסרי ההשכלה הללו פשוט נאלמים, לא יודעים מה להגיב, מסתובבים והולכים.

שיטת ה"הפוך על הפוך" הזו עזרה לי המון המון פעמים. מומלץ בחום.

היתה פעם שאיזה ערס גדול פי שנים ממני עלה לי על הקטנוע של העבודה , רוצה סיבוב. המפתח כמובן אצלי, ואני לא נותן לו, מבקש יפה ומדבר רגוע.

הוא כמובן, בשלב מסוים שביקשתי אומר לי "הלו, דבר יפה!" , מנסה לחמם את הענין.

אני עניתי לו "אבל אמרתי בבקשה, ודיברתי מאוד יפה ורגוע". כמו קסם, הערס הסתכל עלי בעיני עגל של לא מבין כלום, קם מהקטנוע והלך לדרכו, תוך שהוא מברך אותי להמשך ערב נעים ו"טוב לא צריך" עדין. השיטה הזו היא פשוט קסם!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יום שני בבוקר הכניסו את האוטו של אבא שלי למוסך.

היום הוא קיבל אותו חזרה. תוקן פיקס. אי אפשר לתאר בכלל שהייתה שם מכה.

(אתמול והיום חצי יום הוא היה עם E CLASS. הזכיר לו טוב למה הוא קנה אודי.)

• תוכן חדש...