Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז 3 שאלות שאני מחפש תשובה נוקבת בשבילם..

1) כל כמה ק"מ/זמן יוצא לכם (או נהוג..) להחליף רצועת טיימינג?

לי יש פונטו ספייס 2002 אוט' שהוחלף לה ב63,000 פעם אחרונה, וכרגע האוטו עומד על כמעט 90K.

2) בקשר לבלמים, כל כמה ק"מ/זמן יוצא לכם (או נהוג..) להחליף בלמים? ומה לגבי בזמן טיפול כל 10K,

מה בעצם בודקים בדיוק באותו טיפול לגבי הבלמים..?

3) בפעם היחידה והאחרונה שעשיתי פוליש+וקס לרכב, הפלסטיקה של הידיות השחורות מבחוץ ועוד כמה דברים קצת

קיבלה גוון לבן.. מעצבן אותי לאללה בהתחשב בזה שאני יקי מאוד.. האם יש חומר מומלץ לכך או אולי דרך לתקן את המעוות?

בהזדמנות זו אשאל מה החומר/ספריי המומלץ לפלסטיקה של פנים הרכב (דש בורד, ופסטיקה שונה..)

תודה רבה מראש לכל העונים

בעל רכב: פיאט פונטו ספייס, 2002, ELX, אוטומט

פורסם

1. רצועת תיזמון מחליפים לפי הנחיות יצרן ובכל רכב המועד שונה, לפונטו כמדומני החלפה דרושה כל 60K ק"מ.
  2. החלפת בלמים נדרשת לפי שחיקתם והיר מאוד תלוייה לפי סגנון הנהיגה וסוג הרכב.
  3. לחלקי פלסטיק אין לבצע פוליש, אבל אני מבין שכעת למדת את זה, מים וסבון יספיקו להבא.

פורסם

1. רצועת תיזמון מחליפים לפי הנחיות יצרן ובכל רכב המועד שונה, לפונטו כמדומני החלפה דרושה כל 60K ק"מ.
  2. החלפת בלמים נדרשת לפי שחיקתם והיר מאוד תלוייה לפי סגנון הנהיגה וסוג הרכב.
  3. לחלקי פלסטיק אין לבצע פוליש, אבל אני מבין שכעת למדת את זה, מים וסבון יספיקו להבא.

לגבי הבלמים, ידוע לי שזה לפי שחיקתם, אבל אני ממש סקרן לדעת לבערך כל כמה זמן..

ד"א , האם יש מקום בו אוכל לקרוא על כל הוראות היצרן לגבי הרכב שלי?

ולגבי חלקי הפלסטיק, האמת ידעתי על זה עוד כשעשיתי את הפוליש, פשוט לא היה נראה כאילו זה עשה משו לפלסטיק

למרות שיותר מאוחר התברר לי שזה עשה.. אומנם לא נזק עצום, אבל מציק לי מאוד.

מים וסבון זה מה שיספיק לניקוי הפלסטיק??? קצת חולק על זה משום מה

בעל רכב: פיאט פונטו ספייס, 2002, ELX, אוטומט

פורסם

את הוראות היצרן לרכב שלך תוכל לקרוא בספר הרכב. אם אין לך, תוכל לנסות לפנות למוסך מורשה ולקבל מהם ספר רכב או אפילו רשימה של מועדי טיפולים מומלצים.

מים, סבון וקצת שפשוף יורידו את השאריות הלבנות. לפעמים זה קצת קשה כי הפלסטיק מחוספס והלבן נכנס פנימה בין החיספוסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מים וסבון זה מה שיספיק לניקוי הפלסטיק??? קצת חולק על זה משום מה

התכוונתי כי הנזק לחלקי הפלסטיק כבר נגרם, רוב חלקי הפלסטיק ברכב צבועים ולכן פוליש מוריד מהם את הצבע ולהבא הקפד לנקות את חלקי הפלסטיק במים וסבון בלבד.

את החלקי הפלסטיק שדהו ניתן רק לצבוע מחדש ויש צבעי רכב מתמחים בצביעת פלסטיקה.

• תוכן חדש...