Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

יש לי שתי שאלות:

אני רוצה לקנות קומפוומנט מורל פלוס ולהביא מגבר 4 ערוצים שיגביר אותו ואת הרמקולים האחוריים

יש לי פיגו 206 עכשיו רציתי לשאול אם הGTO 75*4 מספיק טוב כדי להרים את הקומפ'+ הרמקולים האחוריים?

שאלה שנייה:

יש לי באוטו מגבר מונו שחובר כבר עם כל החיוט כדי להתקין בנוסף אליו מגבר 4 ערוצים צריך לפזר שוב את כל החוטים?

תודה לעוזרים

פורסם

לא רשמת איזה 6x9 יש לך אבל רוב הסיכויים שהמגבר יחזיק מעולה את שניהם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי ברובר 25 מגבר 4 ערוצים של mac audio

הוא הרים יפה מאוד את המורל דוטק מקדימה סאב בגישור (והמחיר שלו ממש אטרקטיבי).

השאלה איזה 6*9 יש לך, אם אפשר להגביר אותם עם מגבר או שהם לא יחזיקו.

פורסם

אני ממליץ לך לחסוך עוד כמה מאות שקלים (לא יותר מידי) ולקנות סאבוופר, אפילו קטן אם יש לך בעייה של מקום. לחבר את הקומפוננט והסאב למגבר שתרכוש, ואת ה6/9 תחבר לHU. הסאונד שתקבל מהתוספת של הסאב יהיה הרבה יותר טוב, כמעט בכל מצב, מאשרהתוצאה שה6/9 ייתנו לך.

• תוכן חדש...