Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה של MOREL CD-54?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני החלתתי להתקין CD-54 של MOREL.

1.מקום ? (דלת, בצדדים שמעל הדשבורד )

2.כיוון ? ( מה כיוון )

3.גריל רשת ? (טוב או לא )

אשמח לשמעה המלצות

תודה מראש

Изображение 010.jpg

Изображение 062.jpg

Изображение 064.jpg

Изображение 078.jpg

Изображение 014.jpg

Изображение 061.jpg

פורסם

את הכיוונים שלך אתה צריך למצוא בעצמך, ולהתנסות עם זוויות שונות תוך כדי שאתה משמיע מוזיקה שאתה אוהב, ולראות איזה תוצאה אתה הכי מעדיף.

אני בדיוק גם התחלתי לבנות פודים ל CDM אצלי , בחרתי ללכת על המשולשים ולא על הקורות כי הם כבר מאכלסים את הסופרימו, ואין לי מקום

אבל הם באמת נשמעים הכי מאוזנים כשהם פונים אחד מול השני, ובלי יותר מדי זוויות מסובכות.

אבל חייב לציין, שאם אתה יכול, תוותר על הטוויטרים בקורות, תוריד את הטוויטרים לקיק פאנלים , ותעלה את ה CDM לכיוון הקורות, אתה לא תאמין לתוצאה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אפרופו סופרימו...(פיקולו)

מה עדיף להתקין אותם רחוקים ממני(על הדשבורד)או במשולשים של הרכב שאז הם היו יותר קרובים אלי?

ועוד שאלה להרכיב אותם שהם מופנים אליי או שהם מופנים אחד לשני?

פורסם

לדעתי - בסופרימו, הפירוט באוף אקסיס בנטייה של 45 מעלות ואפילו עד 60 - כמעט לא מורגש שום אובדן בפירוט.

אני הייתי מתקין אותם אחד כלפי השני כאשר השמאלי אולי בנטייה קלה ביותר כלפי המושב של השאט-גאן וגם לא בהכרח.

בצורה כזאת מהטוויטר הימני ואני מדגיש שזה לדעתי, אתה לא מאבד פירוט (זניח) ומהשמאלי אולי קצת אבל התוצאה הזאת שהוא מופנה יתן לך קצת יותר רוחב במה בצד שמאל.

בגדול - לפני שאתה מקבע בניה - תשחק עם הזוויות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי, אין עדיף\לא עדיף, יש מה שמתקבל ע"י האקוסטיקה של הרכב שלך.

אתה צריך לשבת ולשמוע איך זוויות שונות משפיעות על הצליל וכך לקבוע את הזוויות.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מחזק את מה שאלי אמר.

המשמעות היחידה של כל העצות כאן זה רעיונות איפה לנסות לשמוע את הדרייברים. הדרך היחידה לדעת מה נשמע הכי טוב זה לבדוק. כל מערכת תגיב אחרת בהתאם לכל הפרמטרים השונים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא זה דלת של ספרינט לבנה שזכתה בתחרות הSPL הראשונה של אממא לפי מה שאני זוכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה אתם אומרים על CD-88.

אני שומעתי CD-88 בהשווה ל-CD-54,וCD-54 נשמה יותר אלגנטי ואמוק. 88 יותר סגור, ופחות ברור.

למה יותר טוב CD-88, או CD-54 למוזיקה אינסטרומנטלית וווקלית, ועם טוויטר סופרמו (לא פיקולו) מתעים כן, או טוויטר אחר ממשפחת MOREL ?

בכיוונים של מידים וזוויות אני מחבר כול רכיבים או רק את מידים?

vbmenu_register("postmenu_1573330", true);

פורסם

דווקא אני שמעתי ההיפך, ה 88 יותר נציל , זה אומר שהוא יהיה יותר אגרסיבי ובולט [אבל לא צורם]

ה54 הוא יותר בסגנון רגוע, נעים ומוּשי מוּשי

בכיוונים , אתה מחבר את כולם.

כי כל התדרים מושפעים מתדרים אחרים.

כמו למשל ה BEAT NOTE THEORY.

אבל זה סיפור משל עצמו :)

קיצר, תחבר את כולם.

מידריינג Hybrid Audio L4

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

על מי אפשרי לסמוך?

מי מהחברי הפורום או מהמתקינים יכול להכוון את מידים ואת טוויטרים? :ok:

התלבתות שלי בן אם מידים למשולשים וטוויטרים לצדדים של שמשה קדמית, לבן מידים מתחת לשמשה קדמית וטוויטרים למשולשים? :silly:

מי יכול לשמועה איתי ולהחלית, יכול להמליץ על מישהו ? :roll:

פורסם

אתה צריך להבין שבלי לנסות, כל מה שאתה תעשה זה הימור.

תתקין את הרמקולים בלי הבניות ותתחיל לשחק בכוונים, תמקם אותם פה תמקם אותם שם, תכוון אותם ככה ואחרי זה תכוון אותם אחרת - עד שתמצא תצורה שממש אהבת וכל פעם תרשום על דף נייר את התוצאות לעומת כיווני ומיקומי הרמקולים.

תאזין כל הזמן לאותו הטרק כדי שתהיה מסוגל לעשות השוואה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...