Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה לי במכונית שלי ובעוד דגמים של רנו, למה זה קיים, יש אפשרות לבטל אותו?

אני רוצה להשתמש בשקע המצית ללא שהמנוע יונע, האפשרויות שלי הן לבטל את הצפצוף או לנסות לחווט את שקע המצית לכבל האדום ( 12 וולט קבוע ) ולא למה שהוא מחובר עכשיו.

מה האפשרות הקלה והטובה יותר?

פורסם

להשאיר את זה ככה!

בקליאו (למשל - זו רק דוגמא), כשהאוטו מתחמם, הנורות דולקות והזמזמם מצפצף לסירוגין למקרה שאתה לא שם לב שאתה שורף מנוע.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם הזמזם מפריע לך עדיף שתחליף מכונית ללא זמזם , נו באמת זה לא ריציני !.

הזמזם הוא "סמן" אזהרה. הוא מזמזם עם פתיחת מתג ההצתה כדי שהנהג ידע שהוא תקין והוא אכן יפעל אם לדוגמא המנוע יתחמם מעל למותר !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מסכים עם קודמיי, הזמזם חשוב. אך, בקליאו שלי ביטלתי אותו (הוא יושב מיתחת לדש בורד בצד הנהג) ופשוט צריך לשים לב לנורות ולתקינותם. חוץ מזה אין לזמזם חשיבות מעבר לכך.

חובב מתחיל :roll:

פורסם

במידה ויש לך קצת ידע באלקטורניקה אתה יכול להחליף את הזמזם במעגל פשוט המפיק צליל נעים לאוזן כמו בגולף דור 5 (דינג-דונג).

תשיג את הרכיב SAE 800 תחבר כמה נגדים/קבלים ויש לך צליל נעים לאוזן.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ידעתי שהזמזם מופעל כשמשהו לא בסדר, אם זה ככה אני לא אבטל אותו, בכל מקרה יכלו לעשות את זה אחרת, למשל שיפעל לכמה שניות ויפסיק בזמן הבדיקה העצמית, מה לעשות שיש רכיבים חשמליים באוטו שצריכים מפתח ב ON כדי שיעבדו, וזה מאד מעצבן לשמוע את הצפצוף הזה תוך כדי.

פורסם
במידה ויש לך קצת ידע באלקטורניקה אתה יכול להחליף את הזמזם במעגל פשוט המפיק צליל נעים לאוזן כמו בגולף דור 5 (דינג-דונג).

תשיג את הרכיב SAE 800 תחבר כמה נגדים/קבלים ויש לך צליל נעים לאוזן.

אני יודע מה אני אעשה אחרי המבחן במודולים :roll:

(מרק10 , תודה רבה. יצאת 10)

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני יודע מה אני אעשה אחרי המבחן במודולים :roll:

(מרק10 , תודה רבה. יצאת 10)

לא הבנתי את התגובה שלך...אתה מתכוון לבנות מעגל כזה ? במידה וכן צור איתי קשר מכיוון שהרכיב לא ניתן להשגה בארץ ואני הזמנתי 2 רכיבים לפרוייקט שלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן. אבל ייעדתי אותו אצלי להחליף את הזמזם האנמי של האורות שיש לי כרגע.

מרפרוף בדפי מפרט עולות כמה תהיות (כמו למשל תחום התדרים המשנה את הצליל- לא כ"כ רלוונטי ברכב עם תדר קבוע).

למה אין בארץ? רכיב יקר או שסתם הוא לא כזה נפוץ? ד"א מה עלותו?

יש מה לדון בנושא, אבל רק אחרי הבחינות. :?

• תוכן חדש...