Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת דומה - רדיוטייפ של רכב שמחובר לספק של מחשב.

כל החוטים הרלוונטיים מחוברים לפי הסכמה, ולמיטב זכרוני, הכל עובד.

היא הולכת לפח עקב חוסר שימוש. אם מישהו צריך - אני אשמח לתרום אותה.

פורסם

1. תודה רבה לכולם, במיוחד לך עתיד.

2. בתמונה הקליפס הוא דווקא כלפי מטה.

בתמונות האלו שאני מצרף הם שהקליפס כלפי מעלה, ומהמקום שבו אמור להיות החוט הירוק יש דווקא חוט שחור...

מה שכן ניתן לראות שיש שמה איזה קומבינה עם שרוול פלסטיק קטן שדרכו עוברים 2 חוטים שחורים, אחד לבן דק ועוד אחד שקוף קטן שמתחיל מהצמה ונגמר בשרוול ולא ממשיך לספק.

תמונה007.jpg

תמונה008.jpg

פורסם

תנסה לגשר אותו למינוס, בעיקרון אין בעיה כי לא יכול לקרות כלום, הספק כבוי ולכן לא מספק מתח, היות שכך שהמצב אם תגשר משהו למינוס הלא נכון הוא פשוט לא ידלק וזהו

ככה שאין בעיה לבצע את הניסוי !

פורסם
קלי קלות, בקונקטור המרכזי של הספק (ATX) זה שיש לו 20 פינים יש חוט אחד ירוק, תקצר אותו עם איזה חוט שחור שתרצה מאותו קונקטור והספק ידלק ויספק חשמל, לכיבוי הספק פשוט "תנתק" את ה"קצר" וזהו

אם בא לך תחבר איזה מתג קטן בחמש שקל לשם וזהו, לא צריך שום ספק מיוחד עם מתג ושום כלום, פשוט תקצר את 2 החוטים האלו,

הוא אמר P1 - משמע זה לא ATX. אבל גם פשוט :) אתה יכול לקנות מתג חיצוני של NISKO לדוגמא ולחבר. במארזים הישנים יש מפסק פיסי! רק תזהר כי עובר שם 220V!

בהצלחה!

פורסם

שכתוב P1 זה לא אומר פנטיום 1, זה השם המקצועי לקונקטור של הATX זה נקרא

P1 main power connector

בכל מקרה, פשוט תעשה גשר מהחוט הרביעי מימין איפה שכביכול היה אמור להיות שחור לאחד השחורים וזהו, כמו שאמרתי קודם אם זה לא ידלק אז זה לא יעשה כלום, אין סיכוי לנזק לספק או משהו כזה כי לפני שאתה מדליק אותו אין זרם במסילות

• תוכן חדש...