Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קטנטונת.

כשאני מגביר לעוצמה די חזקה בשירים עם באס גבוהה, המוזיקה פשוט מפסיקה לשניה, וממשיכה אחרי שניה, ואז עוד פעם מפסיקה וככה זה ימשיך עד שיגמר השיר.

ניסו לבדוק את זה, אך בנתיים לא עלו על הבעיה.

ישנו מגבר 4 ערוצים AUDISON SRX4, ES300,ESK165.

כפי שנראה זה בעיה בהספקת חשמל, כי זה קורה רק תחת לחץ גדול כשיש הרבה באס.

מה לדעתם יכולה להיות הבעיה?

תודה

פורסם

אם ההתקנה בוצעה כראוי , הייתי ממליץ לבדוק את מערכת החשמל ( מצבר ואלטרנטור ) אם שנייהם תקינים יש לבדוק את החיבורים מהמצבר וכן את המינוס שמזין את המגבר.

בהצלחה.

פורסם
אם ההתקנה בוצעה כראוי , הייתי ממליץ לבדוק את מערכת החשמל ( מצבר ואלטרנטור ) אם שנייהם תקינים יש לבדוק את החיבורים מהמצבר וכן את המינוס שמזין את המגבר.

בהצלחה.

ייבדק.

תודה לך

פורסם
עזבו אותכם מלצוא את הבעיה, זה לא מעניין את פותח התרד'.

הוא מת להחליף את הטוויטר שלו.

למה זה היה קשור בדיוק?!

תחפש טוב טוב יכול להיותצ המווברציות של הבאס יש איזה שניי חוטים חסופים שנוגעים זה בזה וזה וגורם למגבר להיכנס לפרוטקשן ,

תבדוק עד כמה המינוס מחוזק הייטב ולא עי' בורג קודח, תבדוק שוב את כל החיבורים והסופיות דרך אגב איזה התנגדות הסאב , וכמה המגבר תומך באיזה התנגדות בגישור?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
עזבו אותכם מלצוא את הבעיה, זה לא מעניין את פותח התרד'.

הוא מת להחליף את הטוויטר שלו.

מה הקשר באמת? יש לו נפילות,כמו שקודמי אמרו,בדוק קודם את מערכת החשמל ברכבך.

בן.

Got To love It

פורסם

העלתי לך נתונים מהאתר של היצרן.

מה הקשר באמת? יש לו נפילות,כמו שקודמי אמרו,בדוק קודם את מערכת החשמל ברכבך.

בן.

רצינו לבדוק, אך כבר היה מאוחר, אז עד לבדיקה רציתי לבדוק אופציות אחרות בינתיים

SUB.JPG

AMP.JPG

פורסם

אני הייתי חושד באחד משלושה:

1. הסאב.

2. המגבר.

3. מערכת החשמל ברכב.

הבדיקה של השניים הראשונים למרבית הפלא - יותר פשוטה.

חבר אותם ברכב אחר שיש בו מערכת סטריאו מותקנת.

בהתחלה תחליף סאב בינך ובין מישהו אחר - התופעה עברה רכב - בעיה בסאב.

התופעה נעלמה בשני הרכבים - חוסר התאמה בין הסאב למגבר שלך.

התופעה ממשיכה אצלך ברכב ולא קיימת ברכב השני - לא בעיה בסאב.

עכשיו הייתי לוקח את המגבר שלך ושם אותו ברכב השני על הסאב של הרכב השני - תופעה עברה רכב - בעיה במגבר.

אם התופעה עוד לא קוראת - תחבר את הסאב שלך למגבר שלך כששניהם ברכב השני - תופעה חוזרת - בעיה או במגבר או בהתאמה של הסאב למגבר. (אם כאן התופעה לא קוראת לך עם הסאב השני - אז הבעיה לא במגבר שלך ואם בנוסף לזה הבעיה הזאת לא קוראת על הסאב שלך כשהוא מחובר למגבר אחר - גם לא בעיה בסאב - בעיה כנראה של התאמה.)

עכשיו - איך לבדוק עם זאת בעיה במערכת החשמל שלך - אם המגבר שלך והסאב שלך עובדים טוב ברכב אחר - סימן שיש לך בעיה במערכת החשמל ברכב שלך.

עכשיו צריך להתחיל לבדוק פיוזים, בידודי חוטים, סופיות ונעלי כבל, מצבר ואלטרנטור.

בעקרון - בעיה כזאת הרבה יותר קל לנטר בעזרת רכב נוסף.

או ש... אתה פשוט יכול להתחיל בבדיקת עומס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאב ניסינו לבדוק, מחר יבדק מגבר ומערכת חשמל.

כשמודדים את המערכת החשמל ברכב, כמה אמורים לראות ברב מודד?

פורסם

בזמן הניתוקים תראה על המגבר אם נדלקת לו נורית פרוטקשן

ותבדוק עם רב מודד את המתח בכניסה של המגבר

בד"כ מגברים נכנסים להגנה מתחת ל 10.5 וולט.

תבדוק את זה תחת עומס

מוזיקה שאתה שומע, אורות דולקים ומה שבא לך.

מתח בעמידה בלי עומס צריך לעמוד על 14.4\14.2

תחת עומס, רצוי שלא ירד

אבל אם יורד, שלא יהיה מתחת ל12.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עד כמה שאני יודע לא נדלקה נורה של הפרוטקשן..

ואני כבר אראה את התוצאות של החשמל, ולפי זה נדע בכלל לאיזה כיוון ללכת..

תודה לכולם

פורסם

מבעיה דומה ברכב של משפחה.

הוחלף הפיוז (על אף שהישן נראה תקין) ונפתרה הבעיה וזאת בנוסף לטענה של בעל המערכת כי גם איכות השמע השתפרה.

התחל מפיוזים זה הכי קל והכי זול ודורש חמש דקות בדיוק. אח"כ עבור לבעיות ה"קשות" יותר.

בכל מקרה, טענתי נכונה בתנאי שהמערכת עבדה כמה שבועות\חודשים ללא בעיות והבעיה צצה בפתאומיות. במידה והמערכת הותקנה כעת, בדוק חיבורי חשמל כמו שאמרו קודמי (+, הארקה וכדומה).

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אי התאמה בין הספק המגבר בגישור (195W) מול יכולת ספיגה של הסאב (350W).

תסביר לי לפי איזה נוסחא בדיוק אתה קובע כזאת עובדה?

1. אני מגביר מידבאסים של אילייט על 37 RMS לערוץ! - והם עובדים נ ה ד ר!

2. בבית אני הייתי מגביר בזמנו סאב 12 אינטש על מגבר שהוצאתי מסאב אקטיבי 6.5 אינטש - הסאב 12 אינטש מסוגל לספוג 300 RMS אני בספק עם המגבר שהוא עובד עליו מספק מעבר ל25 RMS - והוא עבד מספר שנים בלי בעיות וסיפק את הסחורה. עברתי בכל זאת לסאב בייתי יעודי בסופו של דבר.

הקטע של חוסר התאמה בין המגבר לסאב לא קשור לעוצמה שהמגבר מסוגל לספק ברוב המקרים. בהרבה מקרים יצא לי לראות מגבר שהוא פי 1.5 יותר מחזק מהיכולת ספיגה של הרמקול עובד הרבה יותר גרוע ממגבר שמסוגל לספק חצי ממה שהרמקול יכול לספוג.

דבר ראשון לעשות בדיקת עומס, אם זה לא עובד - להתחיל לנסות לבודד את הרכיב שגורם לבעיה.

אפרופו - זה שמעליי שכתב על החלפת פיוז - ייתכן מאוד! קרה לי שלוש פעמים שפיוז היה שרוף אבל הוא היה נראה תקין. מה גם שכדאי לוודא שבתי הפיוזים מחזיקים את הפיוז היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...