Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני זקוק לעזרתכם

אני מתלבט בין ניסן מקסימה שנת 2001-2002 מנוע 2000 לבין פסאט שנת 2002 מנוע 2300.

הפרמטים שמענינים אותי הם: ראשית אמינות, צריכת דלק, עליות אחזקה ורמות גימור

הבעיה היא שבכל הניסן שפגשתי כולם עם מעל 15000 ק"מ אשמח לקבל חוות דעת

פורסם

15,000? התכוונת אולי ל 150,000? אין ספק שהפאסאט הרבה יותר נפוצה ולכן קל יותר למצוא אקסמפלר שמור. מצד שני מקסימה תהיה יותר זולה לאחזקה הן מבחינת חלפים והן מבחינת צריכת דלק (בהשוואה ל v5 הזללני). למקסימה מנוע 6 צילנדרים שבנהיגה רגועה מפגין חיסכון יחסי בדלק. יתרה מכך- המקסימה הינה מכונית אמינה להפליא (מנסיון).

בנוגע לרמות גימור- לא מכיר את רמות הגימור של הפאסאט v5, אבל המקסימה "המפוארת" הינה מכונית מאובזרת למשעי, החיסרון שלה הוא שימוש בחומרים פחות איכותיים מאשר בפאסאט שהיתה בזמנה אמת המידה בכל הנוגע לאיכות חומרים.

פורסם

מצטרף לקודמי. המקסימה מפגינה עמידות בלתי רגילה, מזדקנת בחן ומגלה אמינות מופלגת. אם אתה מוצא אקזמפלר שמור תוכל לנסוע שנים רבות בלי הפתעות מיוחדות. לטעמי המקסימה עולה על הפאסאט בפרמטרים של אמינות ועלויות טיפולים וכו'(אעפ"כ שבמידה וחלק התקלקל ומצריך החלפה במקסימה עלותו תהיה גדולה בהרבה מזאת שאותו חלק וכו' יעלה בפאסאט)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

בתור אחד שהייתה לו פאסאט ומאוד נהניתי את הרכב והצטערתי שמכרתי אותו אז אני מאוד ממליץ לך על הפאסאט ואני לא מבין למה אתה דווקא נעול על המנוע 2300.אם חשובה לך הצריכת דלק הייתי הולך על 1800T או מנוע 2000 זה מספיק מבחינת הדלק ז"א שזה יסחוב לך את הרכב כמו שצריך ולא יתאמץ יותר מדי לסחוב את המשקל שלה מה שאומר שיזלול יותר דלק.

הרכב מאוד אמין ומהנה.

ת'אמת מכיר את הניסאן אבל לא הכי טוב יש אותה לאבא של חבר שלי אחלה אוטו אבל לא משתווה לפאסאט.

פורסם

שתיהן טובות מאוד.

הפאסאט מרגישה יותר איכותית מבפנים ויותר נפוצה.

למקסימה יש מנוע V6 (גם בגרסת ה-2000, וגם בגרסת ה-3000) והיא מרווחת יותר. וכמו שכתבת קשה למצוא אחת ואם כבר מוצאים אז הנתונים לא משהו.

לדעתי תנהג על שתיהן ותראה מאיזה מהן אתה נהנה יותר או שאם נהגת כבר ואין לך העדפה אז תיקח את האחת שתמצא והיא יותר שמורה.

רק חשוב לי מאוד למקד אותך טיפה:

מקסימה: עדיף מאוד לקחת את מנוע ה-2.0, זוהי יחידה מוצלחת, חזקה מספיק מצד אחד ומצד שני לא בזבזנית כמו ה-3.0 שתכביד לך מאוד על הכיס מבחינת דלק, האבזור העדיף ב-3.0 פשוט לא שווה את ההבדל באחזקת המנוע.

פאסאט: אין שום סיבה שבעולם לקחת פאסאט V5, מצטער, זוהי טעות.

תלך על כל אחד מהדגמים האחרים, כולם מצויינים: 1.8T (הבנזין הכי טוב), TDI (מצויין גם כן), 2.0 (אם לא בא לך טורבו).

• תוכן חדש...