Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מאחורה רמקולים של קנווד 6*9 80 RMS

אני מחפש רמקולים 6.5" קדמיים להשלים את הסאונד לא משהו יקר, עד 200 ש"ח.

אין לי מגבר/סאב.

רדיו דיסק פיוניר 2950.

תודה לעוזרים.

פורסם

שמע עם אין לך מגבר אז חבל בכלל להשקיע.

מה שאני אומר זה שאתה חייב רמקולים קדמיים יותר מאחורים. בגלל שאתה זה שיושב מקדימה לא מאחור...

הרמקולים האחורים מיועדים רק כדי לסגור "מעגל". אני בטוח שאתה מגביר אתם על הפול כמעט.

לא כך שומעים זו שמיעה לא נכונה. מה שאני מציע לך זה תעשה חיפוש בפורום, למטה מצד שמאול חפש פורום של קנייה ומכירה ויש שם אנשים שמוכרים יד שנייה. בסכום כסף הזה אתה אולי תוכל למצוא משהו, אבל הצעה נוספת היא שאולי תחסוך עוד קצת ותקנה רמקולים חדשים. וקצת יותר טובים כי רמקולים משתדלים לא לקנות יד 2 כי זה רכיב שמתבלה.

בקיצור אילו ההמלצות שלי אליך. עם יש לך עוד שאלות אנחנו כאן כדי לענות על מה שאנחנו יודעים, ויש פה אנשים מעוד מקצועים הרבה יותר ממני. אז בהצלחה...

פורסם

אם אתה לא מחפש רמה גבוה זה מספיק בהחלט.

roeiav אין דבר כזה שמיעה נכונה, זה הגדרה מוכללת מידי, יש אנשים שאוהבים שהסאונד בא מהתקרה כלפיהם, והם יתקינו שם רמקולים, זה לא אומר שהם התקינו לא נכון והשמיעה שלהם לא נכונה, זה השמיעה שהם אוהבים. נכון שבמה קידמית מומלצת בשביל להגיע לסאונד אולפני ולבמה נכונה. אבל אנשים שמאזינים לרדיו או רוצים קצת עוצמה, לא תמיד מעוניינים בבמה.

עריכה, מאור איזה מגבר בדיוק אתה רוצה לשים על רמקולים של בקושי 30 RMS??

:-) just smile
  • תוכן חדש...