Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרגאמן - נגעת פה בנקודה שאולי גם הייתי צריך להתייחס אליה בדבריי. כל אותם אלו שמתלוננים שמצעד הגאווה פוגע בזכויותיהם (שלא לדבר על ציפור נפשם) - מה יש להם לומר על כך שהציבור הדתי והחרדי פוגע מדי יום ביומו ובאופן שכלל איננו עולה על סדר היום הציבורי, במיליוני חילונים במדינה? (שהם עדיין רוב, להזכירכם). אם כבר משהו להזדעק עליו - זה זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה ילדים קטנים שהורים מנסים לא לחשוף אותם בגיל מוקדם מידי

לסביבה שמכילה מיניות רבה צריכים להחשף לזה בגלל שהמגזר הורוד החליט שאין לו זכויות ?!

למה הם צריכים להחשף למראות כאלו -

3909340m.jpg

מה גם שמראה כזה עלול לגרום לליקוי ראייה בלתי הפיך ואף לעיוורון :lol:

וחוץ מזה על מה הם מוחים בדיוק ? ואיזה זכויות הם דורשים בדיוק שאין להם ?

מישהו שלל להם את זכות ההצבעה ? יש איזה שהוא חוק שאוסר להעסיק הומוסקסואלים ?

שללו להם את הזכות לגור יחד ? אפילו לאמץ ילד יש להם זכות.

הרי ההומואים מיוצגים כמעט בכל תחום, תבדקו למשל את המדיה הטלויזיונית, כמעט בכל

תוכנית נחשבת ישנו ייצוג.

אז מה הקשר בין מצעד הגאווה לבין מחאה וזכויות ההומואים ?

פורסם

אם הורים רוצים שהילדים שלהם לא יראו את הדברים האלו רחוב אז שלא יקחו את הילדים לעמוד בשורה הראשונה במצעד הגאווה.

אלו לא מראות שרואים ברחוב בדרך כלל.

זוהי בדיוק הבעיה עם אנשים סגורים מדי. התפיסה שלכם היא שכל מי שהוא הומו מתחיל להתמזמז ברחובות וללכת בלי חולצה, אבל זה פשוט לא נכון!

כמו שלא רואים כל היום זוגות סטרייטים מתמזמזים, ככה גם לא רואים את ההומואים כל היום מתמזמזים, ודווקא התמונה שבחרת היא קיצונית למדי ואני די בטוח שבחיים לא ראית הומואים מתנהגים ככה ברחוב.

זה שהם מעדיפים לשכב עם אנשים מאותו מין לא עושה אותם חולי נפש או אנשים שמתמזמזים כדי שכולם יראו.

כל מה שרוצים זה שיום אחד בשנה יתנו להם ללכת ברחובות ולהשתגע לגמרי. מישלא רוצה לראות את זה לא צריך להיות שם.

פורסם

http://index.hu/cikkepek/0607/tech/lesbiens.jpg

אלו גם לסביות, ואני רוצה לחזק אותן

חוץ מזה, הם עושים מצעדים כדאי שיראו שהם קיימים ושהם בני אדם כדי שאנשים חולי נפש במשכן הכנסת לא ינסו להתייחס אליהם כמו חיות

רק על זה הייתי עושה מצעד בבני ברק במקומם

מה לעשות צריך להיות בן אדם כדי לקבל אנשים שונים ממך, לא כולנו התברכנו בזה

שוב אני אומר , אותי מפחיד יותר שבכנסת שלנו יושב חולה נפש שמדבר על רצח יזום של אנשים בפיקוח המדינה

שיחזור למאורה שהוא גר בה

פורסם
וחוץ מזה על מה הם מוחים בדיוק ? ואיזה זכויות הם דורשים בדיוק שאין להם ?

מישהו שלל להם את זכות ההצבעה ? יש איזה שהוא חוק שאוסר להעסיק הומוסקסואלים ?

שללו להם את הזכות לגור יחד ? אפילו לאמץ ילד יש להם זכות.

הרי ההומואים מיוצגים כמעט בכל תחום, תבדקו למשל את המדיה הטלויזיונית, כמעט בכל

תוכנית נחשבת ישנו ייצוג.

אז מה הקשר בין מצעד הגאווה לבין מחאה וזכויות ההומואים ?

קודם כל, ההורים לא חייבים להוציא את ילדיהם החוצה בשעתיים של קיום המצעד, בדיוק כמו שמעדיפים להסתגר בבית בשבת ולא לראות את התועבה של נהיגה ביום הקדוש.

מעבר לכך - מצעד הגאווה היה חיוני בשנים עברו כיוון שהומואים היו נטולי זכויות בסיסיות, וגם בכדי ששאר הציבור ידע כי מדובר במיעוט לא מבוטל באוכלוסיה - מיעוט שעומד על זכויותיו ורוצה הכרה כלגיטימי אצל כל שכבות האוכלוסיה. ללא הפגנות מעין אלו זה יהיה לגיטימי עבור אנשים רבים לחשוב שמדובר במחלה או במום - ואותם אנשים יתנהגו באופן הזה כלפי הומואים אותם יפגשו בחיי היום-יום.

כיום הסיבה השנייה מהותית הרבה יותר כיוון שההומואים השיבו לעצמם כבר לא מעט זכויות. ועדיין - אסור להם להתחתן. האימוץ כזוג אינו מוסדר כחוק וגם אסור להם להשתמש בשירותי פונדקאות. אני משוכנע שיש עוד הרבה הגבלות שאני לא מכיר. הגבלות ששווה להלחם נגדן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם הורים רוצים שהילדים שלהם לא יראו את הדברים האלו רחוב אז שלא יקחו את הילדים לעמוד בשורה הראשונה במצעד הגאווה.

בשביל לראות את המצעד ממש לא צריך לעמוד בשורה הראשונה, מה גם שאם המצעד עובר בין בנייני מגורים הילדים יכולים להיחשף לזה מחלון ביתם.

אלו לא מראות שרואים ברחוב בדרך כלל.

כנראה שאתה לא מבין את מהות המצעד, המהות היא שהומואים יכולים להביע את "אהבתם" בפהרסיה מבלי לחשוש וזה בדיוק מה שהם עושים בהחצנת המיניות שלהם בכך שהם צועדים בבגדים מינימליים או בלי חלקי לבוש שונים כדוגמת חולצה, מה גם שהם מתעלסים בציבור מאותה סיבה במהלך המצעד.

מה שהומואים כנראה לא מבינים זה, שאהבה לאו דווקא מתבטא רק במיניות אלה בעוד דברים רבים.

זוהי בדיוק הבעיה עם אנשים סגורים מדי. התפיסה שלכם היא שכל מי שהוא הומו מתחיל להתמזמז ברחובות וללכת בלי חולצה, אבל זה פשוט לא נכון!

התפיסה שלך היא תפיסה של אדם בור שעושה הכללות !

מי אלה האנשים הללו שאתם מדבר על התפיסה שלהם ? ומי אמר שכל מי שהוא הומו הוא ברחוב רק בכדי להתמזמז וללכת בלי חולצה.

ומה הקשר בכלל לאנשים סגורים או פתוחים ? למה שאתה תחליט באיזו דעות אנשים יחזיקו ?

דווקא התמונה שבחרת היא קיצונית למדי.

התמונה הזו ממש ממש לא קיצונית.

התגובות בורוד בהתאם לנושא :lol:

פורסם

לא קראתי את כל הדיון אז אם כבר נאמר...

אני לא מבין למה חייבים לקיים את המצעד בירושלים, הרי ת"א שמחה לארח את המצעד אצלהם.

ההומואים נהנים מהספין ומעצם הדיבור על ההומואים, בכך מעלים את הנושא לסדר היום. כאילו ההומואים מרוויחים משהו מללכת 500 מטר בירושלים.

אני לא דתי, אבל גם הנוצרי הכי חילוני שיש יתנגד למצעד בוותיקן. ירושלים עיר קדושה וצריך לכבד את קדושתה של העיר, ויש דברים שלא עושים, למרות שבדמוקרטיה מותר.

בנוגע למילים: כמו שאמרתי אני לא דתי, ולא שומר מסורת בכלל. אבל יש כמה דברים שבכל זאת אני לא אסבול. אחד מהם זה הומואים. זה פשוט דוחה, קשה לתאר במילים מה אני מרגיש כלפיהם.

פיתחתי תאוריה שאין כזה דבר הומו, ואם יש אז אחוז מאוד קטן מההומואים , הם אכן הומואים.

התאוריה שלי אומרת שגברים שלא הצליחו עם נשים אמרו לעצמם:"אני לא מצליח עם נשים, רגע אם אני לא מצליח עם נשים אז אני כנראה הומו". וכך הם משכנעים את עצמם שהם הומואים, למרות שהם לא.

נ.ב

אני בעד מצעד לסביות בלבד:lol:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אם הם חוגגים את זכותם לדמוקרטיה אז מה עם זכותם של אנשים לא לראות בפרהסיה דברים שמנוגדים לתפיסת עולמם ?

הרי אף אחד אדם לא יכול למנוע מאדם להתגופף עם אדם אחר בביתו הוא בפרטיות.

למה צריך להעביר את זה לנחלה הציבורית ? מה הקשר לזכויות הגאים והגאות ?

כפי שמקומם של יחסי מין הטרוסקסואלים הוא בחדרי חדרים ובצניעות מרובה , למה שדינם של יחסים הומוסקסואלים יהיה שונה ?

למה לא לכבד את השונה ואת זכותו לא לראות גבר חצי עירום מנשק גבר או אישה ממששת אישה אחרת.

דמוקרטיה היא גם זכות הרוב וכשהמיעוט מתעלם מהרוב במרדף אחר זכויותיו

קיבלנו טוטאליטריזם פוליטי (פוליטיקלי קורקט) ומחשבתי.

מילים כדורבנות

נכונות וצודקות!

כל אחד יעשה מה שהוא מבין בבית שלו

ללכת ולהראות בכוונה ולהגעיל את כולם זה מקומם!

ועוד בירושלים...

זה באמת ביזיון!!!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
לא קראתי את כל הדיון אז אם כבר נאמר...

בלי קשר לדיון הלוהט, התגובה שלך היא תמצית הישראליות: לא טרחתי לקרוא את כל מה שנאמר כאן, כיוון שלא מעניין אותי מה יש לכם להגיד. הקשבה אינה הצד החזק שלי. אני מעדיף לדבר ושאחרים יקשיבו לי.

אני שמח לספר לך (כי לא קראת בעצמך) שבדיון הזה משתתפים לא מעט אנשים עם גישה דומה לשלך. באופן מפתיע, גם העמדות שלהם ושלך דומות.

אני יודע שאנשים מסוגך מתקוממים בכל פעם שאומרים להם את זה, אבל אין ברירה: היתה פעם מדינה עם שליט שנישא לשלטון על גלי שנאה והסתה כנגד האחר והשונה.

הוא הצליח להסית עם שלם לתעב את כל מי ששונה, אחר, בעל מום. זה מדהים אותי בכל פעם מחדש לראות איך צאצאי אלה שנרדפו במדינה ההיא מדקלמים במאה ה-21 סיסמאות בדבר שינאת האחר, ולא מבחינים באירוניה.

פורסם
אני לא מבין משהו

מה הבעייה שילדים יראו הומאים?

אתה מפחד שהם ידבקו או משהו?

שפעת ההומאים, מעניין אם זה ויראלי

למה שילדים יחשפו לסביבה מינית כל כך בגיל צעיר ועוד סביבה מינית שיכולה לבלבל אותם ?

אולי תאיר את עיני לסיבה זו.

פורסם
פיתחתי תאוריה שאין כזה דבר הומו, ואם יש אז אחוז מאוד קטן מההומואים , הם אכן הומואים.

התאוריה שלי אומרת שגברים שלא הצליחו עם נשים אמרו לעצמם:"אני לא מצליח עם נשים, רגע אם אני לא מצליח עם נשים אז אני כנראה הומו". וכך הם משכנעים את עצמם שהם הומואים, למרות שהם לא.

פיתחתי זו מילה קצת גדולה בשביל זה. נכון יותר יהיה לומר: "ישבתי בשירותים, קצת התמסטלתי מהריח, והדבר הזה עבר לי בראש". אתה לא מתכוון לומר לנו אולי שעקב חוסר הצלחתך עם נשים עברו לך מחשבות בכיוון?

גש למכרותיך הצעירות, ושאר אותן כמה הומואים הן ראו שהן היו מוכנות לעשות להם טובה כאן ועכשיו, ושיהיה בארון המטאטאים, העיקר שיהיה. אתה תופתע מהמספרים.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
למה שילדים יחשפו לסביבה מינית כל כך בגיל צעיר ועוד סביבה מינית שיכולה לבלבל אותם ?

אולי תאיר את עיני לסיבה זו.

למה שתבלבל אותם? תבלבל אותם באיזה תחום? תגרום להם להבין שלאישה מותר להחזיק את היד לאישה ולגבר מותר לאהוב גבר אחר?

ואני אולי אחטא ואסקל כשאומר את זה אבל אל תשכח את עניין אהבת דוד ויונתן בתנ"ך... אם אז זה היה בסדר אז למה לא היום?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

למה לעזאזל מכניסים את הילדים לדיון הזה?

אם לא רוצים שהילדים יראו את זה, אל תביאו אותם לשם, ואם כבר גרים שם באזור, תרחיקו אותם מהחלונות כדי שלא יראו את זה.

ולמי שאמר שאין הומואים אלא רק סטרייטים שלא הולך להם, אין לי בדיוק מה להגיב חוץ מזה שזו אחת ה"תיאוריות" הכי מפגרות ששמעתי ואין לה שום ביסוס משום סוג.\

יש כאן עוד אלמנט שלא קשור לנטייה מינית, שהוא ערך הדמוקרטיה וחופש הביטוי. זה מבחינתי אפילו יותר קדוש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...