Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

"חמים וטעים" - המלצה על מסעדת רובינשטיין בנתניה


Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלומות,

 

בד"כ אני לא פותח שרשורים על נושאים כאלה, גם באופטופיק, אבל הפעם הייתי חייב...

 

אתמול ביקרתי בפעם השניה במסעדת "רובינשטיין" בנתניה. למי שלא יודע, מדובר באטליז

משפחתי שמתמחה בבשרים איכותיים וממוקם באזה"ת הדרומי (ליד איקאה ו"הוטרס" :rolleyes:).

 

לפני כמה חודשים הם פתחו מסעדה בסגנון אירופאי משהו, עם קיר לבנים ורהיטי עץ וכיו"ב,

ובעיקר עם הבשר המפורסם שלהם. המחירים בערך כמו בכל מסעדת בשרים, 100-150

ש"ח לאדם לארוחה מלאה. כיאה לנתניה בחורף, המקום די שומם כרגע, במיוחד בערבי

יום חול, וזה בדיוק הזמן שבו ניתן להנות מהמקום במיטבו.

 

ביקרתי שם פעם ראשונה כשבוע לאחר הפתיחה. השירות בלט לטובה, אבל ייחסתי את זה

לכך שהם עוד חדשים וציפיתי שזה לא ימשך הרבה זמן. המוזיקה הייתה קצת רועשת מדי,

הכיסאות קצת לא נוחים והתאורה קצת חלשה מדי. אבל הבשר היה מושלם. אסאדו כפי שה'

התכוון, עם כל התוספות הנכונות.

 

אתמול, כאמור, הייתה הפעם השניה. שמחתי לראות שהמוזיקה נהייתה שקטה יותר, הכיסאות

נוחים יותר, והתאורה חזקה יותר. בקיצור, סבביה טוטאלית. ואז הגיע הבשר...

 

מבלי להיכנס לתיאורים דרמטיים מדי, אומר שהפעם אכלתי צלעות "בקר נמוך", ובשביל המנה

הזאת היה שווה לקום ב-6:30 בבוקר, לעבוד יום שלם ובשארית כוחותיי לגרור את עצמי לשם.

 

מן הראוי לציין גם את המוזיקה שליוותה את הארוע. מארק אלמונד, סופט סל, מייסי גריי ועוד כל

מיני אנשים שעושים טוב על הנשמה. משהו לא נורמלי, בשילוב עם תאוות הבשרים שהלכה שם.

 

מה שהכי הפתיע אותי זה השירות, שנשאר טוב כמו קודם. קשה להאמין שיש דברים כאלה בארץ.

לא "מדהים", לא "אדיב", אלא פשוט טוב. נכון. כמו שצריך. לא "כמו באמריקה" - כמו באירופה.

 

כל החוויה הזאת עלתה לנו 223 שקלים לשני אנשים, כמובן ללא 4 ש"ח דמי אבטחה שסירבתי

לשלם. יש לציין שגם הם לא התעקשו, מה שמחזיר אותי פעם נוספת לנושא השירות.

 

 

לסיכום, אני ממליץ לכל אוהבי הבשר בפורום לבקר במקום בהקדם. עכשיו, בחורף, כשהמקום ריק,

זה הזמן הכי טוב. אינני יודע איך הם מתפקדים כשיש הרבה קהל. אני גם לא רוצה לדעת. הרעש

של האנשים מסביב יכול רק להרוס את החוויה של המסעדה הזאת. המוזיקה, הבשר והשירות עושים

את המקום הזה לשונה וטוב יותר מהרוב. נצלו את ההזדמנות, קפצו לביקור, ולא נראה לי שתצטערו.

 

לפרטים נוספים כנסו לכאן. ושיהיה בתיאבון... :onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שמעתי על המקום הזה , מהמרצה שלי.

 

הוא המליץ גם בחום רב.

 

אבל בגלל שמוכרים שם Little Cow (חזרזיר) , אז לא נראה לי שאני אתקרב לשם.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול בלב שלם לתת את אותה המלצה בדיוק על מסעדת BLACKSTEER בהרצליה פיתוח (באיזור של משכית)

 

פשוט מעולה ! ביקרתי כבר 3 פעמים, והרביעי בתכנון לשבוע הבא !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קופון מבלאקסטיר יכול להיות חזק :D

 

אכן יקר שם, אבל (מי שמכיר) בתור מנה ראשונה קלמארי מטוגן ב48 ש"ח, ובשביל 110 שקל, לחצי שדרה, אני ועצמי בלבד, שזה בערך הדבר הכי טעים שאכלתי אי פעם ..

 

200 ש"ח כולל שתיה וטיפ לבנאדם, זה פשוט כלום לעומת הקלמארי המעולה והטרי, והחצי שדרה (הייתי אוכל שלם .. אבל אני לא בנאדם גדול ..) פשוט לא כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת הומור חבר, אני בעד הנקניקים שלהם

 

למרות ששמעתי ביקורות לא מאוד אוהדות על המסעדה

 

לא נותר אלא לבדוק בעצמי למרות שמצידי המלצרית יכולה לתת לי מרפק בראש עם הסטייק מספיק טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 5 שבועות מאוחר יותר ...

מקפיץ את השרשור ומוסיף המלצה טריה: "אדיסון" בצומת הרצליה-רעננה, ליד בית לווינשטיין.

מלצריות שעושות ל"הוטרס" בית ספר, וההמבורגר הכי טעים שאכלתי במסעדה כלשהי לאחרונה.

מחירים גבוהים למדי, אבל שווים כל שקל. שירות ברמה שהזכירה את רובינשטיין.

 

כמו-כן, אתמול "נבדקו" פעם נוספת הצלעות של בלק סטיר. הטעם והרושם משתפרים עם כל ביקור.

 

הצעת ייעול למנהלים: הבה נפתח את "שרשור המסעדות הגדול של CF" ונשים אותו כדביק באוף-טופיק!



(ואם אנחנו כבר עושים את זה, אז אולי גם נפתח על הדרך את "שרשור הלפטופים הגדול". זה מתחיל לעצבן - כל שבוע אותן שאלות...)

8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 5 חודשים מאוחר יותר...

מקפיץ את השרשור ברשותכם, ע"מ לעדכן על ההברקה החדשה של המסעדה:

בימים אלה יש להם תפריט לילה ב-39 ש"ח, הכולל המבורגר/קבב/חזה עוף על הגריל

ועוד כמה אופציות + תוספת (צ'יפס, פירה וכד') + 1/3 בירה או שתיה קלה מכל הסוגים.

 

למיטב זכרוני, התפריט הזה מתחיל ב-22:30 כל יום. יש לציין שבעוד שהמחירים יורדים,

הטעם והשירות נשארים איכותיים בדיוק כפי שתיארתי בהודעתי הראשונה. מומלץ בחום.

 

בתאבון. 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...